Poikkeusinfo: käytävä suljettu 2.krs 

Poikkeusinfo: käytävä suljettu 2.krs

Käytävä Haloselta Jungle Juice Barilla väliaikaisesti suljettu.

REDIssä tapahtuu nyt monissa tiloissa. Kun toisella puolella tulee valmista, on vasara jo paukahtamassa toisaalla.

Nyt tulemme sulkemaan 2.kerroksen käytävän Haloselta Jungle Juice Barille väliaikaisesti ajalle 11.10.-12.11.

Suljettava alue on merkitty karttaan oranssilla poikkiviivalla. Väliaikainen korvaava reitti on merkitty karttaan vihreällä viivalla, jonka tulet löytämään myös lattiatarrana käytävältä. Voit lukea myös alempaa tarkempia ohjeita yleisimpiin kulkuihin.

Suljettavalle käytäväosuudelle asennetaan uudenlainen ilme: seinää siirtyy kun liiketiloja valmistellaan tuleville liikkeille, käytävän lattialaatoitus päivitetään ja alueelle lisätään istuinalueita sekä valaistusta.

Metrolta Itäväylän bussilaiturille 1 (itään)
Laskeudu 2.kerrokseen Jungle Juice Barin viereen ja lähde seuraamaan vihreää lattiaopastetta kohti Polarn O. Pyretiä. Seuraa lattiaopastetta DNA Kaupan kulmalle, josta nouse 3.kerrokseen liukuportaita tai A-hissiä käyttäen. Tulet ulko-ovelle, josta pääset bussilaiturille 1.

Metrolta Cinamon-elokuvateatteriin & Viihdemaailmaan
Laskeudu 2.kerrokseen Jungle Juice Barin viereen ja lähde seuraamaan vihreää lattiaopastetta kohti Polarn O. Pyretiä. Seuraa lattiaopastetta DNA Kaupan kulmalle, josta nouse 3.kerrokseen liukuportaita tai A-hissiä käyttäen. Olet saapunut Viihdemaailmaan.

Metrolta Hair Today:lle
Laskeudu 2.kerrokseen Jungle Juice Barin viereen ja lähde seuraamaan vihreää lattiaopastetta kohti Normalin uutta liikettä. Seuraa lattiaopastetta perille asti Hair Today:lle.

Poikkeusinfo: käytävä suljettu 2.krs