Hyppää sisältöön

talviloma täynnä tapahtumia ja tarjouksia

Redin pidennetty talviloma on täynnä aktiviteetteja ja tapahtumia! Suunnista Viihdemaailman läpi, pelaa popcorn- peliä tai tapaa idoleitasi. Osallistumalla Redin aktiviteetteihin voit voittaa huikeita palkintoja, kuten Redin oman Popcorn Potion- tuoksun tai Playstation 5:n!

Redin Viihdemaailman tapahtumat ja aktiviteetit:

19.2.-23.2. klo 14-15 sekä 17-18 Popparipeli jalkautuu kauppakeskuksen käytäville – Pelaa popcorn- peliä, voit voittaa Redin oman Popcorn Potion- hajuveden tai etuja Viihdemaailman eri pisteisiin. Popparipelin voit löytää K1 tai 2 kerroksesta

19.-25.2. klo12-18 Suunnista Viihdemaailman eri pisteiden läpi ja osallistu huikeiden palkintojen arvontaan. Pääpalkintoja Playstation 5! Suunnistuskartan saat infopisteeltä.

Ke 21.2. klo12-14 FinScooter scootti- sessarit K6- kerroksessa Redin Skeittiparkissa.

La 24.2. klo 10-15 Ryhmä Hau Meet & Greet sekä siirtotatuointipiste kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Tapahtuma järjestetään Stadiumin ja Kirjaston välisessä liiketilassa

Nakkaa popparinoppia ja voita!

  1. Pelaajalla on kaksi heittokierrosta. Ensimmäisellä kierroksella heitetään molemmat popparinopat.
  2. Mikäli et ole tyytyväinen heittotulokseen, voit toisella kierroksella jättää toisen nopista peliin ja heittää toisen uudelleen – tai voit heittää molemmat nopat uudelleen.
  3. Saadessasi nopilla kaksi samaa Viihdemaailman toimijaa, esimerkiksi Fööni x 2, voitat lahjakortin tai ilmaislipun johonkin Redin Viihdemaailman toimipisteistä.
  4. Saadessasi nopilla 2 x Viihdemaailma- tekstin voitat Redin oman Popcorn Potion hajuveden.
  5. Muilla yhdistelmillä pääset osallistumaan upeiden palkintojen arvontaan!

Arvonta suoritetaan ja voittajille ilmoitetaan 1. maaliskuuta mennessä.

  1. Nouda suunnistuskartta Redin infopisteeltä.

2. Kerää suunnistuskarttaan leima vähintään viidestä Viihdemaailman toimipisteestä.

3. Suoritettuasi suunnistuksen, täytä suunnistuskarttaan yhteystietosi ja palauta sitten kartta takaisin Redin infopisteelle. Saat heti mukaasi pienen yllätyksen.

4. Olet nyt mukana Playstation 5:n ja muiden upeiden Redin Viihdemaailmaan liittyvien palkintojen arvonnassa!

Arvonta suoritetaan ja voittajille ilmoitetaan 1. maaliskuuta mennessä.

Tervetuloa viettämään ikimuistoista talvilomaa Rediin!

Redissä tuoksuu ilo – talvilomalla reilusti tarjouksia

Meille on tärkeää, että viihdyt meillä jokaisella aistilla. Siksi jokainen viihdekokemus täyttää vaativimmankin viihtyjän odotukset. Kaupungin kattavin viihdemaailma löytyy Kalasatamasta, metromatkan varrelta. Viihdemaailmasta löydät myös tarjouksia koko talvilomaviikon!

FÖÖNI:

Lasten leikkihetki Tuulitunnelissa MA – PE joka päivä klo 13:00

PIKSELI:

Pikselissä jaossa alennuskuponkeja asiakkaille;  jokainen talvilomalla käynyt saa seuraavasta kerrasta -50% alennuksen. 150lle ensimmäiselle lapselle jaossa yllätyspussi!

KIIPEILYAREENA:

Kiipeilyareenassa jaossa kaikille Redin Viihdemaailman suunnistajille alennuskuponkeja, -20% seuraavasta kiipeilystä koko perheelle.

Ryhmä Hau Meet & Greet 24.2.

Lasten suosikki Ryhmä Hau tulee Rediin lauantaina 24.2.! Ryhmä Haun teemapäivä järjestetään Redin 2. kerroksessa, Stadiumin ja kirjaston välisessä liiketilassa.

Ohjelma:

Klo 10-15 Tule ottamaan Ryhmä Hau siirtokuvatatuointi

Klo 11 ja 13 Tapaa Ryhmä Haun Kaja ja Vainu – Ota kuva suosikkihahmojen kanssa

Klo 14-15.30 Redin Vapaakaupungin Olohuoneessa näytetään ilmaiseksi Ryhmä Hau: Mahtielokuva (2023). Elokuva on suomenkielinen ja tekstitetty englanniksi.

Tule viettämään ikimuistoista päivää Ryhmä Hau- hahmojen kanssa!

Fööni

Föönin vapaalentotunnelissa voit kokea, miltä lentäminen oikeasti tuntuu! Föönin koulutetut ohjaajat opastavat sinut lentämisen saloihin turvallisesti. Lentäminen sopii kaikille yli 5-vuotiaille ja on ikimuistoinen elämys kaikille!

Bio Rex

Tällaista kokemusta et saa kotisohvalla. BioRexin salit luovat ensiluokkaiset puitteet elokuvan tarinaan uppoamiselle. Lisäksi salit 1 & 2 tarjoavat mahdollisuuden nauttia alkoholijuomia sekä tapas-annoksia elokuvanäytöksen yhteydessä.

Irti Maasta

Irti Maasta tarjoaa unohtumattomia itsensä ylittämisen elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia kaikenikäisille seikkailijoille! 24 eritasoista kiipeilyhaastetta varmistavat niin ensikertalaisen kuin kokeneemman konkarin viihtymisen.

Kiipeilyareena

Redin Kiipeilyareena on boulderointiin erikoistunut maailmanluokan kiipeilyhalli, joka kohoaa läpi kolmen kerroksen – ylimmän kerroksen tarjotessa merinäköalan. Sen toistasataa eritasoista kiipeilyreittiä soveltuvat aina ensikertalaisista kokeneisiin harrastajiin. Samalla saat käyttöösi hallin kuntosalin ja erilaisia kiipeilyn oheisharjoitteluvälineitä.

Laserareena

Tätä et voi tehdä konsolilla! Laserseikkailu on hauska ja liikunnallinen aktiviteetti, jossa pelin tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä itsellesi ja joukkueellesi. Laserareenan teemoitetulla monitasoisella areenalla pääset sukeltamaan toiseen maailmaan. Sopii aikuisille ja lapsille!

Pikseli Virtuaalipuisto

Käy ihastelemassa Afrikan savanneja tai tropiikin rantaa, taistele örkkejä vastaan jousipyssyllä tai kävele pilvenpiirtäjän katolla ja hyppää sieltä hurjaan lentoon! Pikselin elämykset ja pelit sopivat kaikenikäisille. Virtuaalielämykset ovat parhaimmillaan yhdessä koettuna, olit järjestämässä synttäreitä, polttareita tai yrityksesi tapahtumaa.

Pomppulinna-park

Pomppulinnapark tarjoaa laajan valikoiman pomppulinnoja, kiipeilyseiniä ja trampoliiniin. Lisäksi voit varata kaksi erilaista juhlatilaa esimerkiksi syntymäpäiväjuhlia varten, tai voit jopa vuokrata koko keskuksen omaan käyttöösi! Pomppulinnaparkissa kaiken ikäiset lapset voi vapaasti hullaantua.

Ilon tuoksu – Popcorn Potion hajuvesi


Redin Viihdemaailmassa ilosta halutaan nauttia kaikilla aisteilla. Tuntui kuitenkin siltä, että Redissä oli tarjolla runsaasti iloa kaikille muille aisteille paitsi hajuaistille. Siksi halusimme keksiä keinon purkittaa iloa. Syntyi ajatus maailman ensimmäisestä ilon tuoksusta. Tuoksuksi valikoitui poksuva ilon herkku, popcorn – ja hajuveden tekijäksi pyysimme tietenkin maailman parhaimman nenän, hajuvesiekspertti Max Perttulan. Max katosi pariksi viikoksi hajuvesilabraansa, kunnes palasi sieltä herkullisen iloisen Popcorn Potion -hajuveden kanssa. Nyt tuota hajuvettä on saatavilla rajoitettu erä. Sen voi voittaa Redin somekisoista tai Redin käytävillä pelattavasta popcorn-pelistä.

Mutta ole nopea, hajuvesiä on saatavilla rajoitetusti! Popcorn Potion hajuveden voit voittaa Redin somesta tai Redissä talvilomalla pelattavasta popcorn-pelistä.