Pysäköi leveästi ja mukavasti 

Aktivoi 3h pysäköintietu Taskuparkki-sovelluksella

Aktivoi etusi näin:

 1. Syötä tietosi alla olevaan lomakkeeseen & paina ”liity”
 2. Liittymisen jälkeen saat Taskuparkki-sovelluksen latauslinkin: lataa sovellus
 3. Valitse ”Rekisteröidy” ja täytä kaikki tarvittavat tiedot. Käytä samaa sähköpostiosoitetta kuin alla olevaan lomakkeeseen
 4. Palaa navigaatioon ja valitse ”Omat tiedot”, täydennä tietoihisi maksukortti sekä ajoneuvo ja aktivoi vaadittu kameratunnistus*
 5. Jos sinulla on jo Taskuparkki-tunnus, täytä alla oleva lomake samalla sähköpostilla ja etu aktivoituu tilillesi
 6. Tämän jälkeen voit unohtaa parkkiliput ja maksuautomaatit, sillä voit ajaa aina suoraan ulos parkkihallista. Myös silloin, kun pysäköinnistä tulee kuluja, sillä maksu hoituu suoraan sovelluksen kautta ja kuitit arkistoituvat sähköisesti.
 7. Nauti helposta ja sujuvasta pysäköinnistä!

*Muistathan ottaa automaattisen kameratunnistuksen pois käytöstä liityntäpysäköidessä. Muutoin Taskuparkki veloittaa liityntäpysäköinnistä normaaliveloituksen mukaisen hinnan.
** Huomioithan, että ilman pysäköintietua saat 1h ilmaista pysäköintiä, jonka jälkeen 1,40€ / alkava 30min. Tarvittaessa P-info K2.kerroksessa auttaa edun käyttöönotossa.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

REDI-parkki

Nopeat faktat:

Lämmitetty
1950 autopaikkaa
230 sähköauton latauspaikkaa
4 parkkikerrosta (K2, K3, K5 & K6)
2,3 m korkeutta

Aukioloajat

REDI-parkki on auki 24/7 seuraavasti:

K2. & K3.kerroksiin sisäänajo on auki ma-la klo 07.30-22.30 ja su klo 09.30-21.30. Ulosajo näistä kerroksista onnistuu jokaisena päivänä klo 01 asti.

K5. & K6.kerrokset ovat auki vuoden jokaisena päivänä 24 h, mutta huomioithan, että klo 21.30 jälkeen kulku näihin kerroksiin tapahtuu vain A-, E- ja F-hisseillä. Ovien ollessa lukossa löydät ovikoodin Taskuparkki-sovelluksesta, parkkilipustasi tai luomalla koodin käyttämällä maksukorttisi viimeisiä numeroita. Lue lisää tämän sivun kohdasta ”Parkkihalliin pääseminen REDIn aukioloaikojen ulkopuolella”.

Tarvitsetko apua? Ota yhteys REDI-parkin valvomoon, he palvelevat 24/7 numerossa: 020 781 2410.

Ajo-ohjeet

Kaikki tiet tuovat REDIin, ainakin melkein. Ajo-ohjeet löydät videoiden muodossa täältä.

Hinnasto

Aktivoimalla REDIn pysäköintiedun Taskuparkki-sovelluksella, pysäköit 3h ilmaiseksi jokaisella vierailukerrallasi! Ilman Taskuparkki-sovellusta pysäköit 1 h ilmaiseksi.

Hinnat normaalisti:
Pysäköinti 1,40 € / alkava 30 min
Liityntäpysäköinti 2 € / 10 h
Yöpysäköinti 10 € / 21.00-08.30 välillä
Vuorokausi 30 €

Sopimuspaikoitus 250 € + alv / kk, kysy lisää info@aimopark.fi, 020 781 2400

Liityntäpysäköinti

Liityntäpysäköinti on mahdollista REDI-parkin K6.kerroksessa arkisin klo 06.00-17.30. Liityntäpysäköinti kerrokseen pääsee ajamalla sisään Hermannin rantatien tai Sörnäisten rantatien ajorampista. Liityntäpysäköinnin paikkoja löytyy 300 kappaletta, joten tilaa löytyy varmasti.

Liityntäpysäköinnin saat aktivoitua näyttämällä HSL:n matkakorttisi sisäänajopuomilla kun paikkoja on vapaana. Vapaiden paikkojen tilanne näytetään katuverkon opasteissa sekä parkin sisäänajoramppien läheisyydessä. Mobiililipussa on mukana QR-koodi, jota näyttämällä sisäänajopuomilla liityntäpysäköinti toimii normaalisti.

Jos puhelimessasi on käytössä myös Taskuparkki-sovellus, muistathan ottaa automaattisen kameratunnistuksen pois käytöstä ennen liityntäpysäköintiin ajamista. Muutoin Taskuparkki veloittaa liityntäpysäköinnistä normaaliveloituksen mukaisen hinnan.

Lisätietoja liityntäpysäköinnistä ja tarkat ohjeistukset löydät HSL:n sivuilta täältä.

Sähköautot

Haluamme tukea sähköautoilua ja siksi REDIn parkkihalleista löytyy yli 200 sähköautojen keskinopeaa (22 Kw) latauspaikkaa.

Paikkoja löytyy seuraavasti: K2.kerroksesta 15 kpl, K5. & K6.kerroksista 212 kpl. Latauspaikoissa on sekä Type 2- että supershuko-pistokkeet.

Sähköautojen lataus toimii E-parking sovelluksella ja lataus veloitetaan kulutuksen mukaan, 15 cnt/Kw. Kulutuksen lisäksi veloitetaan normaali pysäköintimaksu.

Moottoripyöräilijät

Motoristit, teille meillä on hieman erilainen pysäköintiohjeistus, sillä valitettavasti sisäänajopuomeilla ei ole takakameraa, jolla saisimme luettua rekkarinne. Kun saavut REDIin, toimi siis seuraavasti:

 1. Ota puomilta parkkilippu
 2. Pysäköi normaalisti Euroopan parhaassa parkkihallissa (v. 2019)
 3. Poistuessasi, pysähdy puomilla ja paina info-nappia, jolloin puheyhteys aukeaa
 4. Mikäli pysäköintisi on kestänyt alle kolme tuntia, poistut ilman sen kummempia toimenpiteitä
 5. Mikäli pysäköintisi kesti yli kolme tunti, voit maksaa pysäköinnin puomilla maksukorttia käyttäen.

Parkkihalliin pääseminen REDIn aukioloaikojen ulkopuolella

Kävitkö iltaleffassa tai Suvilahden tapahtumassa? Oletko myöhään liikkeellä ja jättämässä auton REDIin? Kiva, meidän parkkihallin kerrokset K5 & K6 on auki 24h.

REDIn aukioloaikojen ulkopuolella kulku näihin parkkikerroksiin tapahtuu kolmella eri tavalla:

 • A-hissillä Kalasatamankadun eteläpäädystä Hanko Sushin vierestä
 • E-hissillä Hermannin rantatien sisäänkäynnin vierestä
 • F-hissillä Kalasatamankadun pohjoispäädystä

E- ja F-hissiauloihin päästäksesi tarvitset sisäänpääsykoodin, jonka löydät Taskuparkki-sovelluksesta mikäli olet ajanut Taskuparkki-sovelluksen kanssa parkkihalliin sisään. Muussa tapauksessa valmis koodi löytyy parkkilipustasi tai jos olet syöttänyt maksukorttisi sisäänajossa koodisi on 00 ja maksukorttisi neljä (4) viimeistä numeroa. Huomioithan, että Debit-puolta käyttäessäsi numerot tulee katsoa maksukortin kääntöpuolelta.

Tarvitsetko vielä apua? REDI-parkin valvomo auttaa 24/7 numerossa: 020 781 2410.

Unohditko mihin parkkeerasit?

Meille kaikille on käynyt näin, aivojen kovalevy ei rekisteröi auton sijaintia. Jos edellä kuvailtu osuu kohdallesi, älä hätäänny vaan pyydä apua rediläisiltä!

Kipitä K2.kerroksessa sijaitsevaan parkki-infoon ja kerro henkilökunnalle autosi rekisterinumero. He syöttävät sen koneeseen ja kertovat paikan tarkkuudella missä ruudussa autosi odottaa – lämpimänä ja levänneenä.

Saat toki myös kiertää halleja ja kerryttää päivän askelmäärääsi – hyötyliikuntaa on monenlaista!