Hyppää sisältöön

Pysäköinti

Aktivoi 2h pysäköintietu Taskuparkki-sovelluksella

Aktivoi etusi näin:

 1. Syötä tietosi alla olevaan lomakkeeseen & paina ”liity”
 2. Liittymisen jälkeen saat Taskuparkki-sovelluksen latauslinkin: lataa sovellus
 3. Valitse ”Rekisteröidy” ja täytä kaikki tarvittavat tiedot. Käytä samaa sähköpostiosoitetta kuin alla olevaan lomakkeeseen
 4. Palaa navigaatioon ja valitse ”Omat tiedot”, täydennä tietoihisi maksukortti sekä ajoneuvo ja aktivoi vaadittu kameratunnistus*
 5. Jos sinulla on jo Taskuparkki-tunnus, täytä alla oleva lomake samalla sähköpostilla ja etu aktivoituu tilillesi (onnistuneen aktivoinnin jälkeen Redin logo löytyy Taskuparkin valikosta)
 6. Tämän jälkeen voit unohtaa parkkiliput ja maksuautomaatit, sillä voit ajaa aina suoraan ulos parkkihallista. Myös silloin, kun pysäköinnistä tulee kuluja, sillä maksu hoituu suoraan sovelluksen kautta ja kuitit arkistoituvat sähköisesti.
 7. Nauti helposta ja sujuvasta pysäköinnistä!

*Muistathan ottaa automaattisen kameratunnistuksen pois käytöstä liityntäpysäköidessä. Muutoin Taskuparkki veloittaa liityntäpysäköinnistä normaaliveloituksen mukaisen hinnan.

** Huomioithan, että ilman pysäköintietua saat 1h ilmaista pysäköintiä, jonka jälkeen 1,40€ / alkava 30min. Tarvittaessa P-info K2.kerroksessa auttaa edun käyttöönotossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimetön
Nimetön*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aukioloajat

Redi-parkissa on neljä kerrosta, yhteensä 1950 paikkaa. Parkkikerroksien korkeus on 2,3 metriä.

K2.-K3.kerrokset

Sisäänajo: ma-su klo 07-22
Ulosajo: ma-su klo 01 asti
Yöpysäköinti kielletty.

K5.-K6.kerrokset

Sisäänajo: 24/7
Ulosajo: 24/7
Yö- ja liityntäpysäköinti sallittu.

Huom! Klo 22.30 jälkeen kulku tapahtuu vain A-, E-, ja F-hisseillä. Ovien ollessa lukossa, lue ohjeet tämän sivun kohdasta ”Kulku Redin aukioloaikojen ulkopuolella”.

Tarvitsetko apua? Redi-parkin henkilökunta palvelee 24/7 numerossa 020 781 2410.

Hinnasto

Aktivoimalla pysäköintiedun, pysäköit 2 tuntia ilmaiseksi jokaisella vierailullasi!

Kesätarjous

5 € / 24 h

Teemme yhteistyötä naapuruston toimijoiden kanssa ja tarjoamme kesätarjouksen: Korkeasaaren asiakkaille, Radio Nova-, Tuska- ja Flow Festivaalien kävijöille.

Ennen Redin pysäköintiin ajoa, muista ottaa Taskuparkki-sovelluksen kameratunniste pois päältä ja ottaa sisäänajopuomilta paperisen lipukkeen. Hae alennuslippusi Redin infopisteeltä sen aukioloaikojen puitteissa. Saat liput näyttämällä saman päivän Korkeasaaren pääsylippua tai festareiden ranneketta.

Tuntipysäköinti

Pysäköinti 1,40 € / 30 min
Yöpysäköinti 10 € / klo 21-08.30 välillä, vain K5.-K6.kerrokset
Vuorokausi 30 €, vain K5.-K6.kerrokset

Sopimuspysäköinti

Alueen asukkaat 24/7: 180 € / kk
Ilta & viikonloppu: 62 € / kk (oikeus pysäköidä klo 17-09)
Yritykset 24/7: 250 € + alv / kk

Vahvista oma paikkasi info@aimopark.fi tai soittamalla 020 781 2400. Huomioithan, että sopimuspysäköinti tapahtuu vain K5.-K6.kerroksissa ja muualla pysäköinnistä veloitetaan normaalin hinnaston mukaan.

Liityntäpysäköinti

Ma-pe klo 06-17.30, K5.-K6.kerroksissa
Paikkoja: 300
Hinta: 2 € / 10 tuntia

Liityntäpysäköintiin pääset Hermannin rantatien ja Sörnäisten rantatien sisäänajoista.

Liityntäpysäköinti aktivoidaan näyttämällä HSL-matkakortti tai mobiililipun QR-koodi sisäänajopuomilla, kun paikkoja on vapaana. Vapaiden paikkojen tilanne näytetään katuverkon opasteissa sekä sisäänajojen läheisyydessä.

Huom! Jos käytössäsi on Taskuparkki-sovellus, ota automaattinen kamerantunnistus pois käytöstä ennen parkkiin ajamista. Muutoin Taskuparkki veloittaa liityntäpysäköinnistä normaalin pysäköintihinnaston mukaan.

Lisätietoja liityntäpysäköinnistä ja tarkat ohjeistukset löydät HSL-sivuilta.

Kulku Redin aukioloaikojen ulkopuolella

Kulku Redi-parkkiin tapahtuu kolmella eri tavalla:

 • K2.-K3.kerroksiin Kalasatamankadun kautta, Hanko Sushin viereisestä sisäänkäynnistä, A-hissillä
 • K5.-K6.kerroksiin Hermannin rantatien sisäänkäynnin oikealta puolelta, E-hissillä tai Kalasatamankadulta K-Marketia vastapäätä F-hissillä

Huom! E- ja F-hisseille päästäksesi tarvitset sisäänpääsykoodin, jonka löydät Taskuparkki-sovelluksesta mikäli olet ajanut sovelluksen kanssa parkkihalliin sisään. Muussa tapauksessa valmis koodi löytyy parkkilipustasi tai jos olet syöttänyt maksukorttisi sisäänajossa, koodisi on 00 + maksukorttisi 4 viimeistä numeroa. Debit-kortin numerot tulee katsoa kortin kääntöpuolelta.

Tarvitsetko apua? Redi-parkin henkilökunta palvelee 24/7 numerossa 020 781 2410.

Sähköautot

Haluamme tukea sähköautoilua ja siksi Redi-parkista löytyy yli 200 sähköauton keskinopeaa (22Kw) latauspaikkaa.

Latauspaikkoja löytyy seuraavasti:

 • K2.kerroksesta 15 kpl
 • K5.-K6.kerroksista molemmista yli 100 kpl.

Sähköautojen lataus toimii eParking-sovelluksella ja lataus veloitetaan kulutuksen mukaan 25 cnt/kWh. Kulutuksen lisäksi veloitetaan normaali pysäköintimaksu.

Moottoripyöräilijät

Motoristit, teille meillä on hieman erilainen pysäköintiohjeistus, sillä sisäänajopuomeilla ei ole takakameraa, jolla saisimme luettua rekkarinne.

Kun saavut Redi-parkkiin, toimi siis seuraavasti:

 1. Ota puomilta parkkilippu
 2. Pysäköi normaalisti Euroopan parhaassa parkkihallissa
 3. Poistuessasi pysähdy puomilla: mikäli pysäköintisi on kestänyt alle tunnin poistut ilman sen kummempia toimenpiteitä ja mikäli pysäköit pidempään, maksa pysäköinti maksukorttia käyttäen.