Hyppää sisältöön

Food Port – makujen ytimessä

Redin uusi ravintolamaailma Food Port on nyt auki!

Uudessa ja ennennäkemättömässä Food Portissa on 11 ravintolaa ja kahvilaa, joissa pääset kokemaan kivijalkaravintolan tunnelman kauppakeskuksen sykkeessä.

Food Port -ruokasataman löydät Redin 1. kerroksesta, katutasosta. Sisäänkäynnit löytyvät Kalasatamankadulta, Englantilaisaukiolta sekä kauppakeskuksen sisältä.

Tervetuloa uuteen makujen satamaan Food Portiin!

Food Port laajenee entisestään jo huhtikuussa 2024, kun ravintolamaailmaamme aukeaa noin kymmenen uutta ravintolaa nykyisten lisäksi.

Miltä tuntuisi hullaantua tuoksuista?

Yksityiskohdat. Et ehkä ole huomannut niitä aiemmin.

Makea, suolainen, hapan, karvas vai umami? Ihminen voi maistaa kaiken tämän, ja Food Portissa vieläkin enemmän.

Siellä missä olet juuri nyt, on täysin eri äänimaailma kuin Food Portissa.

Makujen ytimeen 80 km/h – Food Portissa nautit kaikilla aisteillasi

Meille on tärkeää, että jokainen ravintolakokemus täyttää vaativimmankin kulinaristin odotukset. Siksi toimme kivijalkaravintolan tunnelman Kalasatamaan. Kaupungin maukkain ravintolamaailma on nyt metromatkan varrella.

Bali Brunch

Chiliä, limeä, currya ja tempeä – Bali Brunch tarjoaa herkullista indonesialaista fuusioruokaa, jonka ruokalistalta löydät raikkaita aasialaisia akuja. Selamat datang!

Café Around The World

Kansainvälisesti tunnettuja herkkuja suomalaisia perinteitä unohtamatta. Maistuisiko Punjabin parathat, pelmenit kermaisella sienikastikkeella tai mehevät kyproslaiset viininlehtikääryleet?

Crazy Bing

Nǐ hǎo! Maistuisiko annos kiinalaista street foodia? Crazy Bingissä pääset nauttimaan niin perinteisiä kuin hieman erikoisempiakin annoksia autenttisten makujen äärellä.

Eat Poke HKI

Aloha! Havaijilainen kulho täynnä maukkaita makuja. Eat Poken menu tarjoilee terveellisiä bowleja, jotka ovat täynnä tuoreutta suoraan auringon alta.

Espresso House

Saisiko olla chai latte, espresso, frapino tai pumpkin latte? Ja kyytipojaksi täytetty croissant tai porkkanakakkumuffinsi!

Friends & Brgrs

Klassikon nälkään Suomen hurmaavimmat ja tuoreimmat laatuburgerit vasta leivotulla sämpylällä ja itse veistellyillä ranskalaisilla.

Malai Indian Cuisine

Svaagat! Intian mauista pitävälle tarjolla lämminhenkistä lohturuokaa ja sopivasti potkivaa mausteisuutta.

Momotoko

Käsintehtyä ramenia, donburisia ja salaatteja, joita yhdistää autenttinen japanilais-aasialainen makumaailma. Momotokon nuudelit valmistetaan aidon japanilaisen perinteen mukaisista ainesosista omalla nuudelikoneella omassa keittiössä, vau!

Oppa Korean BBQ

Hwan-yeong! BBQ-tyylinen fuusioravintola, joka tarjoaa ennenkokemattoman ravintolakokemuksen aasialaisen ruoan äärellä. Täällä pääset itse grillaamaan ruokasi pöydän ääressä.

Pretty Boy Wingery

Sanoiko joku fried chicken? Kotimaista ja korkealuokkaista katuruokaa burgereista ja tacoista ravintolan päätähteen eli gourmet wingseihin, ainutlaatuisia kastikkeita unohtamatta.

SaiGon Café

SaiGon Café tarjoaa annoksia, joissa jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä. Täältä löydät räjähdysmäisesti makuja; suomalaista kanaa sekä The Vegetarian Butcherin vegaanista NoChickeniä, itsetehtyjä kastikkeita ja aitoja makuja ympäri maailmaa. Täällä katu sekoittuu ylellisyyteen erittäin siistillä tavalla.

Food Portin 2. vaihe aukeaa keväällä 2024, jolloin Redin ravintolakattaus laajenee entisestään.

Tivolitunnelmaa lapsille Skidi Portissa

Skidi Port -lastenmaailmassa niin lapset kuin aikuisetkin saavat nauttia tivolimaisesta tunnelmasta keskellä kaupunkia. Heitä takki naulakkoon ja pidä hatusta kiinni – täällä pääset luomaan uusia muistoja yhdessä perheen kanssa.

Skidi Portin lumoavana keskipisteenä on kotimaisena käsityönä valmistettu satumainen karuselli. Tällaista et löydä mistään muualta.  

Ravintolamaailma Food Portin kyljessä sijaitseva Skidi Port -lastenmaailma palvelee kaikkia kauppakeskus Redin asiakkaita. Skidi Port on valvomaton alue.

Tervetuloa vekkuloimaan!

Kestävää designia

Food Portin ja Skidi Portin persoonallinen ja viihtyisä sisustus nojaa kalasatamalaiseen urbaaniuteen, tyylikkyyteen ja kestävyyteen. Sisustuksen ytimessä ovat kierrätys- ja ylijäämäkalusteet, ympäristöystävälliset materiaalivalinnat, kotimaisuus sekä uniikit toteutukset.

Bongaa ruokasatamastamme mm. nämä yksityiskohdat:

  • Jukka ”JUGIX2” Metsäahon vesiohenteisesti maalaamat suuret muraalimaalaukset
  • Kotimaiset Hakolan Mama-tuolit, joissa eksklusiivisesti Food Portille suunnitellut värit
  • Redille räätälöidyt, Suomessa valmistetut Restatopin custom-sohvat
  • Uniikkina kotimaisena verstastyönä valmistetut karuselli, astianpalautuspiste, tilanjakajat ja sisääntuloportit
  • Käsityönä Suomessa ja suomalaisesta männystä valmistetut Hakolan Cocktail-varjostimet
  • Uusiokäytetyt myymäläelementit, kuten kattokruunu ja Monkin vanha holvikaari