Hyppää sisältöön

Anna meidän viihdyttää

Mitä tehdä Helsingissä vapaapäivänä? Kauppakeskus Redin viihdemaailmasta löydät tekemistä kesä- ja sadepäivinä!

Kauppakeskus Redin poikkeuksellisen laaja viihdemaailma varmistaa pienten ja isojen tapahtumien järjestämisen. Varmistamme onnistuneet synttärit, polttarit, yritystapahtumat tai esimerkiksi omat LANit.

Useat toimijat tarjoavat tapahtumapaketteja, joihin voi kuulua mm. tarjoilua, oma salakapakka tai kokoustila. Viihdemaailmasta on myös suora yhteys alempien kerrosten ravintoloihin, jotka palvelevat muita liikkeitä pidempään.

Kauppakeskus Redin viihdemaailman mainoskuva, jossa on jättipopcorn.
Laserareenan pelaaja viihtymässä.

Laserareena

Tätä et voi tehdä konsolilla

Laserseikkailu on hauska ja liikunnallinen aktiviteetti, jossa pelin tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä itsellesi ja joukkueellesi. Laserareenan teemoitetulla monitasoisella areenalla pääset sukeltamaan toiseen maailmaan. Sopii aikuisille ja lapsille!

pikseli-virtuaalipuisto

Koe mitä olet aina halunnut

Käy ihastelemassa Afrikan savanneja tai tropiikin rantaa, taistele örkkejä vastaan jousipyssyllä tai kävele pilvenpiirtäjän katolla ja hyppää sieltä hurjaan lentoon! Pikselin elämykset ja pelit sopivat kaikenikäisille. Virtuaalielämykset ovat parhaimmillaan yhdessä koettuna, olit järjestämässä synttäreitä, polttareita tai yrityksesi tapahtumaa.

Pikseli-virtuaalipuiston mainoskuvassa ihmisestä on tullut jättiläisen kokoinen ja hän kävelee pilvenpiirtäjien seassa.
BioRex-elokuvateatterin tyylikäs elokuvasali kuvattuna takariviltä.

Biorex-elokuvateatteri

Sukella toiseen maailmaan

Tällaista kokemusta et saa kotisohvalla. BioRexin salit luovat ensiluokkaiset puitteet elokuvan tarinaan uppoamiselle. Lisäksi salit 1 & 2 tarjoavat mahdollisuuden nauttia alkoholijuomia sekä tapas-annoksia elokuvanäytöksen yhteydessä.

vapaalentotunneli fööni

Koe elämäsi lento!

Koe laskuvarjohypystä tuttu vapaapudotus turvallisesti. Föönin vapaalentotunnelissa voit kokea, miltä lentäminen oikeasti tuntuu. Lentäminen sopii kaikille yli 5-vuotiaille.

Vapaalentotunneli Fööni Kalasataman Kauppakeskus Redissä saa sinut lentämään.

irti maasta -kiipeilykeskus

Ylitä itsesi

Irti Maasta tarjoaa unohtumattomia itsensä ylittämisen elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia kaikenikäisille seikkailijoille! 24 eritasoista kiipeilyhaastetta varmistavat niin ensikertalaisen kuin kokeneemman konkarin viihtymisen.

kiipeilyareena

Boulderointia näköalalla

Redin Kiipeilyareena on boulderointiin erikoistunut maailmanluokan kiipeilyhalli, joka kohoaa läpi kolmen kerroksen – ylimmän kerroksen tarjotessa merinäköalan. Sen toistasataa eritasoista kiipeilyreittiä soveltuvat ensikertalaisista kokeneisiin harrastajiin. Samalla saat käyttöösi hallin kuntosalin ja erilaisia kiipeilyn oheisharjoitteluvälineitä.

Lapsi leikkii nauraen viidakkoaiheisessa pomppulinnassa.

pomppulinnapark

Hullaannu monipuolisuudesta

Olemme avanneet uuden liiketilan Redin 2. kerroksessa, aivan Jyskin vieressä!

Tarjoamme laajan valikoiman pomppulinnoja, kiipeilyseiniä ja trampoliiniin. Lisäksi meiltä voi varata kaksi erilaista juhlatilaa esimerkiksi syntymäpäiväjuhlia varten, tai voit jopa vuokrata koko keskuksen omaan käyttöösi! Pomppulinnaparkissa kaiken ikäiset lapset voi vapaasti hullaantua.