Hyppää sisältöön

Redillä takana huippuvuosi: vuonna 2023 rikottiin ennätyksiä

Vuosi 2023 oli kauppakeskus Redissä loistava: kokonaiskävijät kasvoivat +13% kivuten yli 11 miljoonan kävijän ja kokonaismyynti ylitti 150 miljoonan euron rajan, mikä on ennätys Redin historiassa.

”Rediä on viimeisen kolmen vuoden ajan kehitetty aktiivisesti, mikä näkyy upeissa luvuissa. Sekä myynneissä että kävijöissä saavutettiin Redin historian korkeimmat luvut, mistä on kiittäminen sekä asiakkaita, vuokralaisia, kumppaneita että jokaista Redissä työskentelevää ihmistä” sanoo Juhani Hiippavuori, kauppakeskusjohtaja.

Redissä tapahtui viime vuonna paljon. Useita uusia liikkeitä avautui sekä kokonaan uudenlainen ravintolamaailma Food Port, jonka avajaisia vietettiin marraskuussa 2023.

Food Portissa avasi 11 ravintolaa, joista kahdeksan on kokonaan uusia toimijoita Redissä. Lisää avauksia on tulossa keväällä 2024, kun Food Port laajenee.  ”Food Port on löydetty hyvin ja houkuttelee asiakkaita varsinkin lounasaikaan. 2. vaiheen ravintolatarjonnan tavoitteena on tarjota vieläkin enemmän vaihtoehtoja niin lounas- kuin illallisruokailijoille” Hiippavuori kertoo.

Redi sai myös tunnustusta vastuullisuustyöstään, kun Suomen Kauppakeskusyhdistys palkitsi ”Uudet palvelut ja asiakaskokemuksen kehittäminen” -kategoriassa Redin Second Hand Market Arean, joka on Suomen ensimmäinen kiertotalouskeskittymä kauppakeskuksessa. Palkintoa perusteltiin erityisesti siitä näkökulmasta, kuinka Redi on kiinni ajassa ja vastaa nykypäivän kuluttajien muuttuneisiin tarpeisiin. Vastuullisuus on yksi Redin kulmakivistä, ja se näkyy niin liike- ja palveluvalikoimassa kuin myös rakentamisessa. Uudessa Food Portissa onkin hyödynnetty muun muassa vanhoja myymäläkalusteita, kaikki käytetyt materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja ratkaisuissa on suosittu kotimaisia toimijoita.

Vuosi 2024 on alkanut hyvin, kun upea Kalasataman kirjasto avautui Redin 2. kerrokseen. Alkuvuoteen mahtuu lisääkin hyviä uutisia, kun M Room parturiliike ja Burger King ilmoittivat avauksistaan Rediin. Kehitystyö Redissä jatkuu, ja tavoitteena on palvella niin Kalasataman asukkaita kuin kauempaakin tulevia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.