Hyppää sisältöön

Uusia liikkeitä Rediin

Redin vuosi 2024 lähtee vauhdikkaasti käyntiin uusien avausjulkistusten myötä!

Parturiketju M Room avaa liikkeensä maaliskuun alussa Kalasatamankadun ja Työpajankadun kulmaan. M Room on kotimainen parturiketju, jolla on yli 70 liikettä Pohjoismaissa ja Euroopassa ja joka tajoaa laadukkaita parturipalveluita ilman ajanvarausta vaivattomalla ja vastuullisella tavalla.

Burger King avaa Redissä vuoden 2024 aikana. Liekillä grillatut burgerit saapuvat Kalasatamaan, täydentämään Redin huikeaa ravintolatarjontaa. Burger King- ravintola tulee sijaitsemaan 1. kerroksessa katutasossa, Kalasatamankadun varrella.

Ravintola tulee olemaan uuden Burger King- konseptin mukainen, ja tilauksen tekeminen onnistuu vaivatta niin Burger Kingin Appilla kuin itsepalvelukassaltakin. Sijaintinsa ansiosta Redin ravintolasta on helppo noutaa tilaus Take awayna metromatkan varrelta. Lisäksi ravintolaan on suunniteltu 70 asiakaspaikkaa, joten paikan päälle mahtuu ruokailemaan myös isommalla porukalla. Monen asiakkaan mieleen on varmasti myös se, että Burger King- ravintola tulee palvelemaan myös yöaikaan, täydentäen Redin ravintolatarjontaa.