INFO

Osoite

Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki

 

Aukioloajat

Ma-pe klo 10-21
La klo 10-19
Su klo 12-18

Ruokakaupat, ravintolat ja viihdemaailma ovat auki laajemmin, katso liikekohtaiset aukioloajat. Julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat auki pidempään, tarkista tarkemmat aukioloajat ja kulkureitit. Poikkeusaukioloajat löydät täältä.

Infopiste

1.krs, Stadi (Hermannin rantatien sisäänkäynti)
+358 44 755 4308
info@redi.fi

Info palvelee: ma-pe klo 10-21, la 10-19 ja su 12-18.

Hissit

Jokainen hissi on merkitty omalla ikonilla; Stadin puolelta löytyvät orava-, koira- ja myyrä-hissit ja Skönen puolelta taas merenneito-, valas- ja lokki-hissit.

 

AUTAMME ARJESSA

Kierrätyspiste

Kierrätyspiste sijaitsee K2-kerroksessa, pullonpalautuksen vieressä. Kierrätyspisteeseen voi tuoda pahvia, paperia, vaatteita, muovia, metallia, lasia sekä sähköelektroniikkaromua (SER-jäte, mm. paristot, pienelektroniikka, lamput, akut).

Lastenhoito

Lastenhoitohuone löytyy 2-kerrosesta Skönen puolelta Espresso Housen vierestä.

Löytötavarat

Onko jotain hukkunut? Voit kysellä löytötavaroita 1-kerroksen infopisteeltä, jossa niitä säilytetään viikon ajan. Tämän jälkeen löytötavarat toimitetaan Suomen löytötavarapisteeseen Kamppiin.

Pankkiautomaatit

REDIstä löytyy kolme pankkiautomaattia; TalletusOtto.-automaatti sijaitsee K1-kerroksessa Saiturinpörssin lähellä ja Otto.-automaatit löytyvät Skönen puolelta katutasosta (Kalasatamankadulta Food Marketin vierestä) ja 2-kerroksesta lastenhoitohuoneen vierestä.

Posti

Täyden palvelun posti sijaitsee K1-kerroksessa K-Supermarketin tiloissa.

Pyörätuolilainaus

Lainaus onnistuu kahdesta paikasta: infopisteeltä 1.krs, Stadi sekä P-infosta K2.krs. Lainauksen yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyystodistus.

Tavaransäilytys

Painaako talvitakki kädessä? Haluaisitko viettää aikaasi ilman kantamuksia? REDIn maksuttomat säilytyslokerot sijaitsevat K1-kerroksessa kahdessa paikassa: suutarin edessä sekä Yami Yami -ravintolan edessä. Huomioithan, että kaapit tyhjennetään joka ilta ja mahdollisesti lokerikkoon jääneet tavarat käsitellään löytötavaroina.

 

vuokralaisten haastatteluja

{{event.title}}

{{messages['common.readMore']}}