Autamme arjessa ja juhlassa 

Info

1.krs (Hermannin rantatien sisäänkäynti)
+358 44 755 4308
info@redi.fi
Info palvelee: ma-pe klo 10-20, la 10-19 ja su 12-18.
Kauppakeskus REDIn infon työntekijät palvelevat iloisesti

Ilmainen netti

Haluamme helpottaa elämääsi, jotta etätyöt sujuvat nopeammin ja saat asiasi hoidettua tai ehkä vain lempipeliäsi pelattua. Tarjoamme asiakkaille ilmaisen internet-yhteyden. Löydät wifimme nimellä ”Avoin REDI” ja olet tervetullut käyttämään sitä vapaasti – aikarajoituksia ei ole. Ole hyvä!

Kierrätyspiste

Ihanaa, että avasit minut! Se tarkoittaa, että kierrätys kiinnostaa – niin meitäkin. Tällä hetkellä kierrätyspisteeseen voi tuoda pahvia, paperia, muovia, metallia, lasia sekä SER-jätettä.

Sijainti Redissä: K2.kerros, pullonpalautuksen yhteydessä. Näytä kartalla.

Lastenhoitohuone

Voi mukulat, nuo söpöt räkänokat, totuuden torvet ja lämmön lähettiläät. Hoitopuuhat sujuu paremmin rauhassa, joten käytä lastenhoitohuonetta kun vaipat haisevat, on imetysaika tai haluat hetkeksi istahtaa.

Sijainti Redissä: 2.krs, B-hissin vieressä. Näytä kartalla.

Löytötavarat

Kaikille meille käy niin välillä; jotain hukkuu tai jää matkasta. Löytötavaroita voi kysellä infosta, jossa niitä säilytetään viikon ajan. Tämän jälkeen löytötavarat toimitetaan Suomen löytötavarapisteeseen Kamppiin.

Suomen löytötavarapisteen puh. 0600 04 401 (1,99 €/alkava minuutti).

Pankkiautomaatit

Tarvitsetko käteistä tai haluatko tallettaa rahaa? Redistä löytyy kolme pankkiautomaattia; TalletusOtto. & Otto. -automaatit sijaitsevat K1.kerroksessa A-hissin vieressä ja Otto.-automaatit löytyvät 1.kerroksesta Kalasatamankadulta ja 2.kerroksesta B-hissin vierestä.

Pyörätuolilainaus

Annamme mielellämme apua kulkemiseen. Voit lainata pyörätuolin kahdesta paikasta; 1.kerroksen infosta tai K2.kerroksen parkki-infosta. Lainauksen yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyystodistus.

Säilytyslokerot

Olisi varmaan mukavampi viettää aikaa ilman kantamuksia? Talvitakki saattaa painaa käsissä, ehkä matkalaukku on mukana seuraavaa pitstopia varten tai ostoksia on kerääntynyt useita kasseja. Redissä on maksuttomat säilytyslokerot, joihin voit helposti jättää tavarat käyntisi ajaksi. Hyvä tietää: lokerot tyhjennetään joka ilta ja niihin jääneet tavarat käsitellään löytötavaroina.

Lokerot sijaitsevat kahdessa paikassa K1.kerroksessa: B-hissin päädyssä ja C-hissin takana.