fbpx

Autamme arjessa ja juhlassa 

Info

1. krs, Stadi (Hermannin rantatien sisäänkäynti)
+358 44 755 4308
info@redi.fi
Info palvelee: ma-pe klo 10-21, la 10-19 ja su 12-18.

Kierrätyspiste

Ihanaa, että avasit minut! Se tarkoittaa, että kierrätys kiinnostaa – niin meitäkin. Tällä hetkellä kierrätyspisteeseen voi tuoda pahvia, paperia, vaatteita, muovia, metallia, lasia sekä SER-jätettä.

Sijainti REDIssä: K2.kerros, pullonpalautuksen yhteydessä. Näytä kartalla.

Lastenhoitohuone

Voi mukulat, nuo söpöt räkänokat, totuuden torvet ja lämmön lähettiläät. Hoitopuuhat sujuu paremmin rauhassa, joten käytä lastenhoitohuonetta kun vaipat haisevat, on imetysaika tai haluat hetkeksi istahtaa.

Sijainti REDIssä: 2.krs, Sköne. Näytä kartalla.

Löytötavarat

Kaikille meille käy niin välillä; jotain hukkuu tai jää matkasta. Löytötavaroita voi kysellä infosta, jossa niitä säilytetään viikon ajan. Tämän jälkeen löytötavarat toimitetaan Suomen löytötavarapisteeseen Kamppiin.

Pankkiautomaatit

Tarvitsetko käteistä tai haluatko tallettaa rahaa? REDIstä löytyy kolme pankkiautomaattia; TalletusOtto. & Otto. -automaatit sijaitsevat K1.kerroksessa Saiturinpörssin lähellä ja Otto.-automaatit löytyvät Skönen puolelta katutasosta ja 2.kerroksesta lastenhoitohuoneen vierestä.

Posti

Palvelu pelaa täyden palvelun postissa, K1.kerroksessa K-Supermarketin tiloissa.

Pyörätuolilainaus

Annamme mielellämme apua kulkemiseen. Voit lainata pyörätuolin kahdesta paikasta; katutason infosta tai K2.kerroksen parkki-infosta. Lainauksen yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyystodistus.

Säilytyslokerot

Olisi varmaan mukavampi viettää aikaa ilman kantamuksia? Talvitakki saattaa painaa kädessä. REDIssä on maksuttomat säilytyslokerot, joihin voit helposti jättää tavarat käyntisi ajaksi. Hyvä tietää: lokerot tyhjennetään joka ilta ja niihin jääneet tavarat käsitellään löytötavaroina.

Lokerot sijaitsevat kahdessa paikassa K1.kerroksessa: suutarin edessä sekä Yami Yamia vastapäätä.