Nauti ajasta läheistesi kanssa 

Tapahtumat Helsingissä

 

Kauppakeskus Redi tarjoaa monipuolisesti tapahtumia Helsingissä. Redin keskeinen sijainti Kalasatamassa tarjoaa hyvät puitteet erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden järjestämiseen kauppakeskuksessa. Meillä on järjestetty lukuisia erilaisia tapahtumia festareista suoriin televisiolähetyksiin. Rediin pääsee autolla ja moottoripyörällä kaikista ilmansuunnista helposti. Euroopan paras parkkihalli, 3 tunnin maksuton pysäköinti ja yli 200 sähköauton latauspaikkaa tekevät pysäköinnistä helppoa ja mutkatonta. Metrolla pääsee idästä ja lännestä nopeasti ja helposti. Itäkeskuksesta ja keskustasta metrolla menee ainoastaan 6-7 minuuttia Rediin. Polkupyörälläkin on kätevä tulla tai vaikka ihan kävellen. Redistä löytyy lukuisten tapahtumien lisäksi yli 120 erilaista liikettä, ravintolaa, kahvilaa ja palvelua. Olemme auki aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Kaikki tapahtumat ovat merkattu tapahtumakalenteriin, josta löydät aina kauppakeskuksen ajankohtaiset tapahtumat ja kampanjat.

Redi tarjoaa vuosittain satoja tapahtumia Helsingissä

Redi on avautumisestaan lähtien halunnut olla rohkea kauppakeskus ja järjestää tapahtumia Helsingissä. Meillä on monenlaisia tapahtumia useana päivänä viikossa, järjestämme erilaisia teemapäiviä ja -viikkoja sekä lukuisia kampanjoita ja tarjouksia yhteistyössä liikkeiden ja ravintoloiden kanssa. Olemme muun muassa tehneet yhteistyötä kauppakeskuksen naapurissa Suvilahden alueella toimivien musiikkifestareiden kanssa, isännöineet reality-ohjelmaa, järjestäneet lukuisia tempauksia eri yhteistyökumppaneiden kanssa sekä hyväntekeväisyyttä. Redi tarjoaa mahtavat puitteet järjestää tapahtumia Helsingissä. Tapahtumat ovat usein myös maksuttomia ja ne ovat avoimia kaikille. Järjestämme tapahtumia niin lapsille, nuorille, perheille, aikuisille ja jopa kissoille!

Ostoksia, ruokaa ja tapahtumia Helsingissä

Kauppakeskus Redi tarjoaa saman katon alta kaiken mitä tarvitset ostoksiin, ruokailuun ja viihtymiseen. Mukavan tapahtuman lomassa on kätevää tehdä samalla reissulla ostoksia, käydä syömässä ja mennä vaikka leffaan. Kauppakeskuksesta löytyy lukuisia kauppoja esimerkiksi naisten vaatteille, lasten vaatteille, luontaistuotteille, kodin sisustukselle tai vaikka urheiluvälineille. Ravintolatarjonnastamme löytyy runsaasti valinnanvaraa kuten esimerkiksi pizzaa, sushia, kasvisruokaa tai burgeria. Lisäksi kahviloistamme löydät trendikkäimmät erikoistuotteet ja suussa sulavat leivonnaiset. Kun Helsingissä haluaa mielekästä tekemistä, niin Redistä löytyy tottakai elämyksiä ja viihdettä. Miltä kuulostaisi tuulitunneli, kiipeilypuisto tai pariskuntapenkeillä varustettu leffateatteri? Redissä voit viettää vaikka koko päivän mukavasti viihtyen. Tapahtumia Helsingistä löytyy, mutta Redistä voit mielenkiintoisen tapahtuman lisäksi hoitaa juoksevia asioita ja ostoksia tai käydä vaikka treenaamassa merinäköalalla! Mikäs sen mukavampaa viettää vaikka vapaapäivää kaupungissa kaupungin sisällä.