REDI ja Helsinki Seagullsin yhteistyötä juhlistetaan Back 2 School -tapahtumassa! 

REDI ja Helsinki Seagullsin yhteistyötä juhlistetaan Back 2 School -tapahtumassa!

Kaupunkilaisten kauppakeskus REDI ja koko Stadin korisjengi Helsinki Seagulls aloittavat yhteistyön, joka tuo yllätyksellisyyttä, positiivisuutta ja liikunnan iloa kaupunkilaisille.

Yhteistyö aloitetaan elokuun toisena viikonloppuna, kun Helsinki Seagullsin ammattipelaajat ovat mukana kauppakeskus REDIssä järjestettävässä
Back 2 School -tapahtumassa. Tapahtumassa lapsille ja nuorille tarjotaan mahdollisuus löytää uusi harrastus eri lajeja edustavien seurojen aktiviteettipisteiltä sekä päästä treenaamaan Suomen koripallon kärkinimien kanssa pienryhmissä lauantaina 8. elokuuta.

– REDI on kaupunkikeskus, joka on mukana kaupunkilaisten elämässä monin eri tavoin. Meillä voi viettää aikaa yhdessä sekä aina oppia ja inspiroitua uudesta. REDI on rakennettu rakkaudesta kaupunkiin ja haluamme erityislaatuisen kevään jälkeen tarjota kaupunkilaisille yllätyksellisiä hetkiä sekä vallitsevat olosuhteet huomioiden mahdollisuuden löytää uusia asioita arkeen, kertoo kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen.

– Helsinki Seagulls on pääkaupunkiseudun ainoa Korisliigassa pelaava joukkue ja haluamme siksi kannustaa kaupunkilaisia liikunnallisen elämäntavan pariin. Seagulls panostaa vuoden ympäri juniorityöhön esimerkiksi leirivierailujen ja junioritapahtumien muodossa. Seagullsien pelitapahtumat ovat tunnettuja hyvästä meiningistään. REDI-yhteistyön myötä pääsemme tarjoamaan uusia elämyksiä uusille ja vanhoille korisfaneille.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

REDI – Kauppakeskusjohtaja, Aleksi Salminen
+358 44 235 9960, aleksi.salminen@redi.fi

REDI ja Helsinki Seagullsin yhteistyötä juhlistetaan Back 2 School -tapahtumassa!