Mitä tänään syötäisiin?

Vallitseva poikkeustilanteen keskellä REDIn ravintoloitsijat ja kahviloitsijat haluavat taata teille makunystyröitä hiveleviä makuja, antaa boostia päiväänne ja helpottaa arkeanne. Tälle sivulle olemme koonneet REDIn ravintoloiden ja palveluiden tarjontaa. Pyrimme pitämään listan mahdollisimman ajantasalla, mutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa emme välttämättä pysty sitä takaamaan. Kiitos ymmärryksestä.

Arnolds
Olisiko aika sydän-donitsille? Tai täytteitä pursuavalle bagelille? Suussa sulavimmat makeat ja suolaiset herkut parhaista raaka-aineista joka päivä! Nappaa mukaan tai tilaa kotiin! Sijainti: 2.kerros.

Cafe Cakehouse
Kakku kuuluu elämään poikkeusajoista huolimatta. Yksi REDIn uusimmista kahviloista ottaa vastaan kakkutilauksia vain puhelimitse maanantaista perjantaihin +358 45 2614010. Kaikki tuotteet on käsin leivottuja ja niissä otetaan ilmoittamasi ruoka-ainerajoitteet huomioon, eivätkä ne sisällä lisäaineita tai säilöntäaineita. Sijainti: 1.kerros.

Chalupa
Rapeat tacot, mehevä burrito vai kukkura salaatti? Chalupa menu on täynnä herkullisia, vastuullisesti tuotettuja ja tuoreista aineksista valmistettuja annoksia, ilman teollisesti prosessoituja ainesosia. Hae paikan päältä tai tilaa kotisohvalle kuljetettuna. Sijainti: K1.kerros.

Espresso House
Espresso House jatkaa maailman parhaan kahvinautinnon tarjoamista. Hae herkulliset juomat ja syötävät mukaan tai osta tuoreet kahvipavut kotiisi! Sijainti: 2.kerros.

Fafa’s
Lähi-idän gourmet street foodia vegaaneista lihansyöjille sekä lapsille suunnatut kokonaisuudet! Fafa’s palvelee niin noutotilauksissa kuin kotiinkuljetuksissa. Sijainti: K1.kerros.

Food Market
Food Marketin jengi valmistelee päivittäin herkullisia ruokia jokaisen makuun. Hae mukaan tai tilaa kotiin! Sijainti: 1.kerros.

Gateau
Artesaanileipomo Gateaun leivät leivotaan käsin puhtaista raaka-aineista Helsingin Sörnäisissä eli aivan REDIn vieressä – voiko tuoreempia leipomoherkkuja enää löytää? Nouda paikan päältä mukaan kotiin. Sijainti: 2.kerros.

Hanko Sushi
Sushi, tuo arkipäivän nostattaja! Nouda paikanpäältä tai tilaa kotiinkuljetuksella. Sijainti: 1.kerros.

Jungle Juice Bar
Terveelliset smoothiet kotiinkuljetettuna tai take-awayna. Sijainti: 2.kerros.

Kotipizza
Karanteenin aikana voit perheesi kanssa keskustella: kuuluuko ananas pizzaan? Tilaa vaikka molemmat versiot ja kokeile itse! Kotipizzalla on oma kotiinkuljetus, joten tee tilaus kätevästi heidän verkkosivuiltaan. Sijainti: K1.kerros.

Luckiefun’s
Tiesitkö, että Luckiefun’s käyttää ainoastaan kotimaisia broilerin- naudan- ja porsaanlihaa? Mainio valinta. Tilaa Suomen suosituimmat susheja kotisohvalle kuljetettuna tai nouda valmiit annokset paikan päältä. Sijainti: 2.kerros.

SaiGon Café
Yksi REDIn uusimmista ravintoloista, SaiGon Café tarjoaa itämaisten katukeittiöiden herkkuja kuten pho-keittoa, banh mi -patonkeja sekä kuplateetä! Sijainti: 1.kerros.

Social Burgerjoint
Arjen pelastus,: suussasulava burgeri! Tilaa kotiintoimitettuna Woltin kautta tai nouda näppärästi paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Subway
Subi® – valintojesi mukainen, suussa sulava täytetty leipä. Tilaa kotiinkuljetettuna Woltilla tai nouda paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Thai Vegan Kitchen
Täysin vegaaninen ravintola, jonka menusta löydät maukkaita vaihtoehtoja niin tuttuja makuja suosivalle kuin uusia makuelämyksiä hakevalle. Joka päivä vaihtuva päivän annos on myös mainio valinta! Sijainti: 1.kerros, ulkona Kalasatamankadulla.

Wok Wok
Laaja menu tarjoilee maistuvia annoksia jokaisen makuun. Tilaa kotiin tai nouda paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Mitä tänään syötäisiin?

KappAhl

CLUBITARJOUS – Lasten yövaatteet -25%
Voimassa 29.11 - 04.12

Alennusta

Alennus clubilaisille ja clubiin liittyville.Ei Newbie. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.
KappAhl
KappAhl

Jungle Juice Bar

Päivän smoothie 4,50€ – Päivän smoothie 4,50€
Voimassa 22.11 - 11.12

Päivittäin vaihtuva päivän smoothie VAIN 4,50€. Voimassa arkipäivisin!
Jungle Juice Bar
Jungle Juice Bar

Synsam

Black Weeks – Silmälasit -50 %
Voimassa 22.11 - 04.12

silmälasit -50 % kehykset ja linssit. Myös aurinkolasit ja urheilulasit voimakkuudella -50 %
Synsam
Synsam

Synsam

Synsam Lifestyle -sopimus – -20% kuukausihinnoista
Voimassa 22.11 - 04.12

3 kk velotuksetta

Synsam Lifestyle -sopimuksella helposti ja huolettomasti lasit joka tilanteeseen, kiinteään kk -hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset. Nyt 3 veloituksetonta kuukautta 4.12. saakka Tervetuloa liikkeeseen tutustumaan!
Synsam
Synsam

FÖÖNI

Lahjaksi lennokas elämys! – Lentolahjakortit alk. 69,90€
Voimassa 21.11 - 25.12

Tänä jouluna toteutetaan unelmat lentämisestä! Verkkokaupastamme löytyy lentoja aina ensikokeiluista kokonaisiin alkeiskursseihin! Klikkaa sisään kauppaan ja valitse vuoden lennokkaimmat elämykset pukinkonttiin!
FÖÖNI
FÖÖNI

Oluthuone Haavi

Musabingo Haavissa – lauantaisin klo 17 alkaen!
Voimassa 17.11 - 17.12

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Joka viikko pelataan vähintään 3 pelikierrosta, joten ei haittaa vaikka saapuisit vähän myöhempäänkin kuin viideltä. Pelissä yhdistyy kolme asiaa mitä rakastamme: loistava musiikki, kutkuttava jännitys ja ennen kaikkea hauskanpito hyvällä porukalla!
Oluthuone Haavi
Oluthuone Haavi

Oluthuone Haavi

Musapähkinä Haavissa – tiistaisin klo 18 alkaen!
Voimassa 17.11 - 20.12

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Musapähkinä on uudenlainen koko kansan musavisailu joka esitetään näyttävästi ravintolan screeneiltä, muhkean äänentoiston kera! Mukana on monipuolisesti kuvia, musiikkinäytteitä ja laajasti viihdyttäviä musiikkityylejä laidasta laitaan!
Oluthuone Haavi
Oluthuone Haavi

Specsavers

Specsaversilla alkoi – Black weeks!
Voimassa 16.11 - 04.12

Specsaversilla alkoi Black weeks! Nyt kaikki silmälasit Valitse 2 Maksa 1 alk. vain 29 €
Specsavers
Specsavers

Fafa’s

Opiskelija-alennus – -10%
Voimassa 31.10 - 24.12

Alennus kaikesta opiskelija-korttia näyttämällä. Testaa uutta Harissa Falafel pitaa - its pretty darn good!<3
Fafa’s
Fafa’s