Mitä tänään syötäisiin?

Vallitseva poikkeustilanteen keskellä REDIn ravintoloitsijat ja kahviloitsijat haluavat taata teille makunystyröitä hiveleviä makuja, antaa boostia päiväänne ja helpottaa arkeanne. Tälle sivulle olemme koonneet REDIn ravintoloiden ja palveluiden tarjontaa. Pyrimme pitämään listan mahdollisimman ajantasalla, mutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa emme välttämättä pysty sitä takaamaan. Kiitos ymmärryksestä.

Coffee Time
Coffee Time on kahvila, jossa yhdistyy idän ja lännen maittavimmat kahvi- ja jälkiruokaelämykset! Heiltä löydät teet ja kahvit, jotka vastaavat vaativimpiinkin vaatimuksiin. Makuja on kaikille! Sijainti: K1.kerros, Apteekin edessä

Espresso House
Espresso House jatkaa maailman parhaan kahvinautinnon tarjoamista. Hae herkulliset juomat ja syötävät mukaan tai osta tuoreet kahvipavut kotiisi! Sijainti: 2.kerros.

Food Market
Food Marketin jengi valmistelee päivittäin ”koronaspessua” tarjoiltavaksi ulkona ruokakärrystään. Tarjoilu tehdään kahdessa erässä, lounasaikaan klo 11-13 ja päivällisaikaan klo 16-18. Ruokakärry sijaitsee Englantilaisaukion puolella REDIn sisäänkäynnin vieressä, mistä annokset voi noutaa minimikontaktilla. Maksut vain kortilla tai tasarahalla. Muistakaa pitää etäisyyttä muihin noutojen aikana ja vain yksi kerrallaan tiskille. Linkit ja lisätiedot tulevat heti kun Food Market on saanut verkkosivut valmiiksi, mutta ennen sitä käy rohkeasti hakemassa sapuskat kärryltä! Sijainti: 1.kerros.

Intialainen ravintola Haweli
Pohjois-Intiasta vaikutteita saanut Haweli tarjoaa asiakkailleen monipuolisia herkkuja eri puolilta Intiaa. Perinteiset tandoori-ruoat, tikat sekä masalat ovat takuuvarmoja makuelämyksiä. Sijainti: K1.kerros.

Jungle Juice Bar
Terveelliset smoothiet kotiinkuljetettuna tai take-awayna. Jungle Juice Barilla on myös menossa kampanja, jonka kautta kuka tahansa voi osoittaa tukensa arjen sankareillemme eli terveydenhuollon ammattilaisille. Lue lisää ja osallistu täällä. Sijainti: 2.kerros.

Kotipizza
Karanteenin aikana voit perheesi kanssa keskustella: kuuluuko ananas pizzaan? Tilaa vaikka molemmat versiot ja kokeile itse! Kotipizzalla on oma kotiinkuljetus, joten tee tilaus kätevästi heidän verkkosivuiltaan. Sijainti: K1.kerros.

Ravintola Pomo D’or
Suussasulavia italialaisia herkkuja tarjoileva Pomo D’or on auki! Laadukkaista raaka-aineista tunnetut ruoat valmisteen mm. puuhiiligrillissä sekä aidossa napolilaisessa pizzauunissa. Viikottain vaihtuvan menun näet Pomo D’orin Facebookista ja tilauksen voit tehdä soittamalla numeroon 040 180 6656 tai Woltin kautta. Sijanti: 1.kerros, Sköne.

Ristorante Il Siciliano
Kukaan ei tunne Sisilian makuja paremmin kuin sisilialainen itse. Ehkä jo arvaatkin Sicilianon väen olevan sieltä! He tarjoavat Sisilian ja koko Italian ruokakulttuurin keitoista pastoihin, pizzoista risottoihin ja jälkiruokiin. Sijainti: 2.kerros, Robert’s Coffeen vieressä.

Robert’s Coffee
REDIn Robert’s Coffeessa uskotaan, että niinkin pieni asia kuin hyvä kuppi kahvia voi saada aikaiseksi positiivisen kierteen ja tehdä ihmeitä. He ovat tuoneet myyntitiskinsä kahvilan sisäänkäyntiin, jotta saisit nopeasti ja vaivattomasti valittua lempiherkkusi ja laadukkaat kahvit matkaan. Sijainti: 2.kerros.

Social Burgerjoint
Arjen pelastus: suussasulava burgeri! Tilaa kotiintoimitettuna Woltin kautta tai nouda näppärästi paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Subway
Subi® – valintojesi mukainen, suussa sulava täytetty leipä. Tilaa kotiinkuljetettuna Woltilla tai nouda paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Mitä tänään syötäisiin?

Pentik

Kesäkuun klubietu -20% – Etu Ystäväklubilaisille 1.-14.6.
Voimassa 01.06 - 14.06

Olethan jo ystävä?

Kesäkuussa Ystäväklubin etutuotteina ovat normaalihintaiset froteepyyhkeet, laudeliinat sekä vuodevaatteet, joilla päivitetään kodin tai vaikkapa kesämökin ilme raikkaisiin tunnelmiin.
Pentik
Pentik

Saiturinpörssi

SAITURIN HUIPPUTARJOUKSET – Viikkotarjouksemme ovat voimassa
Voimassa 31.05 - 06.06

Su-La 31.5.-6.6.2020

Tässä muutama poiminta Saiturinpörssin mahtavista viikkotarjouksista!

Kaikki tarjouksemme löydät kotisivuiltamme: www.saiturinpörssi.fi
Saiturinpörssi
Saiturinpörssi

Pentik

Uusi myymälä avattu! – Myymälämme on jälleen avoinna!
Voimassa 28.05 - 14.06

Olemme avanneet myymälän uusissa myymälätiloissa Skönen 2. kerroksessa Stadiumia vastapäätä. Tervetuloa ostoksille!
Pentik
Pentik

Silmäasema Helsinki REDI

Kaikki silmälasit -40% – Tervetuloa!
Voimassa 27.04 - 18.06

Kaikki silmälasit –40 %
Silmäasema palvelee! Juuri nyt tarjoamme kaikki silmälasit 40 prosentin alennuksella. Tervetuloa valitsemaan sinulle sopivat kehykset ja linssit laajasta valikoimastamme!
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Silmäasema Helsinki REDI

Kaikki aurinkolasit -40% – Tervetuloa!
Voimassa 27.04 - 18.06

Kaikki aurinkolasit -40 %
Silmäasema palvelee! Juuri nyt kaikki aurinkolasit –40 %, voimakkuuksilla tai ilman. Laajasta merkkivalikoimasta löydät vaihtoehdot niin urheiluun kuin vapaa-aikaan.
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI