fbpx

Mitä tänään syötäisiin?

Vallitseva poikkeustilanteen keskellä REDIn ravintoloitsijat ja kahviloitsijat haluavat taata teille makunystyröitä hiveleviä makuja, antaa boostia päiväänne ja helpottaa arkeanne. Tälle sivulle olemme koonneet REDIn ravintoloiden ja palveluiden tarjontaa. Pyrimme pitämään listan mahdollisimman ajantasalla, mutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa emme välttämättä pysty sitä takaamaan. Kiitos ymmärryksestä.

Coffee Time
Coffee Time on kahvila, jossa yhdistyy idän ja lännen maittavimmat kahvi- ja jälkiruokaelämykset! Heiltä löydät teet ja kahvit, jotka vastaavat vaativimpiinkin vaatimuksiin. Makuja on kaikille! Sijainti: K1.kerros, Apteekin edessä

Espresso House
Espresso House jatkaa maailman parhaan kahvinautinnon tarjoamista. Hae herkulliset juomat ja syötävät mukaan tai osta tuoreet kahvipavut kotiisi! Sijainti: 2.kerros.

Food Market
Food Marketin jengi valmistelee päivittäin ”koronaspessua” tarjoiltavaksi ulkona ruokakärrystään. Tarjoilu tehdään kahdessa erässä, lounasaikaan klo 11-13 ja päivällisaikaan klo 16-18. Ruokakärry sijaitsee Englantilaisaukion puolella REDIn sisäänkäynnin vieressä, mistä annokset voi noutaa minimikontaktilla. Maksut vain kortilla tai tasarahalla. Muistakaa pitää etäisyyttä muihin noutojen aikana ja vain yksi kerrallaan tiskille. Linkit ja lisätiedot tulevat heti kun Food Market on saanut verkkosivut valmiiksi, mutta ennen sitä käy rohkeasti hakemassa sapuskat kärryltä! Sijainti: 1.kerros.

Intialainen ravintola Haweli
Pohjois-Intiasta vaikutteita saanut Haweli tarjoaa asiakkailleen monipuolisia herkkuja eri puolilta Intiaa. Perinteiset tandoori-ruoat, tikat sekä masalat ovat takuuvarmoja makuelämyksiä. Sijainti: K1.kerros.

Jungle Juice Bar
Terveelliset smoothiet kotiinkuljetettuna tai take-awayna. Jungle Juice Barilla on myös menossa kampanja, jonka kautta kuka tahansa voi osoittaa tukensa arjen sankareillemme eli terveydenhuollon ammattilaisille. Lue lisää ja osallistu täällä. Sijainti: 2.kerros.

Kotipizza
Karanteenin aikana voit perheesi kanssa keskustella: kuuluuko ananas pizzaan? Tilaa vaikka molemmat versiot ja kokeile itse! Kotipizzalla on oma kotiinkuljetus, joten tee tilaus kätevästi heidän verkkosivuiltaan. Sijainti: K1.kerros.

Ravintola Pomo D’or
Suussasulavia italialaisia herkkuja tarjoileva Pomo D’or on auki! Laadukkaista raaka-aineista tunnetut ruoat valmisteen mm. puuhiiligrillissä sekä aidossa napolilaisessa pizzauunissa. Viikottain vaihtuvan menun näet Pomo D’orin Facebookista ja tilauksen voit tehdä soittamalla numeroon 040 180 6656 tai Woltin kautta. Sijanti: 1.kerros, Sköne.

Ristorante Il Siciliano
Kukaan ei tunne Sisilian makuja paremmin kuin sisilialainen itse. Ehkä jo arvaatkin Sicilianon väen olevan sieltä! He tarjoavat Sisilian ja koko Italian ruokakulttuurin keitoista pastoihin, pizzoista risottoihin ja jälkiruokiin. Sijainti: 2.kerros, Robert’s Coffeen vieressä.

Robert’s Coffee
REDIn Robert’s Coffeessa uskotaan, että niinkin pieni asia kuin hyvä kuppi kahvia voi saada aikaiseksi positiivisen kierteen ja tehdä ihmeitä. He ovat tuoneet myyntitiskinsä kahvilan sisäänkäyntiin, jotta saisit nopeasti ja vaivattomasti valittua lempiherkkusi ja laadukkaat kahvit matkaan. Sijainti: 2.kerros.

Social Burgerjoint
Arjen pelastus: suussasulava burgeri! Tilaa kotiintoimitettuna Woltin kautta tai nouda näppärästi paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Subway
Subi® – valintojesi mukainen, suussa sulava täytetty leipä. Tilaa kotiinkuljetettuna Woltilla tai nouda paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Mitä tänään syötäisiin?

Carlson Home

Arabia KoKo-astiat – -25 % kanta-asiakkaille
Voimassa 06.08 - 13.09

Arabia KoKo-astiat kanta-asiakkaille –25 % (alennus lasketaan normaalihinnasta, tarjous voimassa syyskuun loppuun saakka)
Carlson Home
Carlson Home

Carlson Home

Fiskars-keittiövälineitä – Kanta-asiakkaille -30 %
Voimassa 06.08 - 13.09

Fiskars-keittiövälineitä kanta-asiakkaille –30 % (alennus lasketaan normaalihinnasta, tarjous voimassa syyskuun loppuun saakka)
Carlson Home
Carlson Home

Carlson Home

Create Home -paistoastiat – -50 % normaalihinnasta
Voimassa 06.08 - 13.09

Create Home -paistoastioita –50 % (alennus lasketaan normaalihinnasta, tarjous voimassa syyskuun loppuun saakka)
Carlson Home
Carlson Home

Silmäasema Helsinki REDI

Puolitimme hinnat – Tervetuloa!
Voimassa 10.08 - 27.09

Juuri nyt saat Silmäasemalta valintasi mukaan linssit tai kehykset puoleen hintaan, kun ostat silmälasit. Lisäksi toiset lasit -50 %. Tervetuloa silmälasiostoksille!
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Silmäasema Helsinki REDI

Aurinkolaseja tasarahalla – Tervetuloa!
Voimassa 10.08 - 27.09

Silmäasemalta löydät nyt ison erän merkkiaurinkolaseja tasarahahinnoin, alkaen 10 euroa, ja kaikki muutkin aurinkolasit 30 prosentin alennuksella!
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Iittala

Muumit 75 vuotta – Muumit 75 v mukit saatavilla
Voimassa 07.08 - 31.08

Huoleton ja seikkailunhaluinen Muumiperhe on ihastuttanut tarinoillaan jo 75 vuoden ajan.
Muumit 75 v juhlamuki mallisto saatavilla nyt Iittala Store Redistä!
Iittala
Iittala

Halonen

Kaikki reput -20 % – Kanta-asiakaskortilla
Voimassa 01.08 - 16.08

Kanta-asiakaskortilla kaikki reput –20 %. Alennus lasketaan alkuperäisestä hinnasta. Etu voimassa 1.–16.8.
Halonen
Halonen

Pentik

Ystäväklubietu -20% – Etu klubilaisille 1.-16.8.2020
Voimassa 01.08 - 16.08

Olethan jo ystävä?

Kaikki normaalihintaiset lastentuotteet -20%
Pentik
Pentik

Pentik

Lakanatuuletus -25% – Etu Ystäväklubilaisille 14.-16.8.
Voimassa 14.07 - 16.08

Tarjous koskee Harmonia-, Kaisla- ja Pihlaja-vuodevaatteita sekä Harmonia-sisustustyynynpäällisiä.
Pentik
Pentik