fbpx

Miten voimme auttaa? 

Yrityksille

Haluatko liittyä REDIläisten joukkoon, tavoittaa särmikkään ja urbaanin kohderyhmän? Mahtavaa, alta löydät avaimet siihen!

Tutustu vuokraustiimiimme, mediapintojen tarjontaan ja REDIn omaan radion tuomiin mahdollisuuksiin.

REDIn tilavuokraus

Tiloista ja vuokrausmahdollisuuksista osaa kertoa:

Anne Simonen, REDIn Senior Leasing Manager / +358 44 975 1426 / anne.simonen@redi.fi

Pepe Singo-Mäkinen, REDIn Leasing Manager / +358 40 572 9394 / pepe.singo-makinen@redi.fi

Kuvapankki

REDIn kuvapankin löydät täältä. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä, mutta kuvaaja tulee aina mainita kuvan välittömässä yhteydessä.

Radio REDI

Houkuta, vinkkaa, tarjoa ratkaisu – kutsu asiakas luoksesi!

Urbaanin tyylikäs, mutta rennosti särmikäs. Radio REDI on REDIn oma äänikanava, jossa mainostamalla tavoitat kohdeyleisösi mahdollisimman lähellä ostopäätöksentekoa. Äänimainonnan myynnistä vastaa kumppanimme Pinesker Media Company, jonka upea henkilökunta luo ja kehittää tavoitteillesi sopivat kampanjat ja auttaa tarvittaessa vaikka tekstien kirjoittamiessa. Lisätietoja ratkasuista ja mahdollisuuksista antaa Pineskerin Sanna – ota Sannaan yhteyttä täällä.

REDIn digiscreen-mainospinnat

REDIlle on luotu oma, kattava, digiscreen-kokonaisuus, johon kuuluu yhteensä 27 mainospintaa. Digiscreenit sijaitsevat ympäri keskusta, jolla varmistamme hyvän tavoitettavuuden. Digipintojen myynnistä vastaa kumppanimme Ocean Outdoor Finland – voit olla suoraan heihin yhteydessä ja pyytää räätälöityä tarjousta.

Kalle Holopainen / +358 50 366 7315 / kalle.holopainen@oceanoutdoor.fi

 

REDIn promopaikat

Yli 60 000 neliön REDIin mahtuu tapahtumaa ja promotiota. Sijoitimme kahdeksen promopaikkaa eri puolille keskustamme, jotta voit valita tarpeillesi ja tavoitteillesi parhaimman lokaation. Promotiopaikkojen, kuten digipintojen, myynnistä vastaa kumppanimme Ocean Outdoor Finland – voit olla suoraan heihin yhteydessä ja pyytää räätälöityä tarjousta.

Kalle Holopainen / +358 50 366 7315 / kalle.holopainen@oceanoutdoor.fi

 

REDI neuvottelee -tila

Olemme saaneet paljon yhteydenottoja ja kyselyitä liittyen tiloihin, joissa voisi järjestää tapahtumaa, kokousta, key note -seminaaria. Sellainen helmi todentotta löytyy talosta ja on kaikkien vuokrattavissa – joustavasti.
Tilamme on monipuolinen neuvotteluhuone ja kulkee nimellä REDI neuvottelee. Siellä järjestät kokouksia, tiimipalavereita, koulutustilaisuuksia ja muita yritystilaisuuksia. Tilassa on yllämainitusti mm. pidetty key note speaker -tapahtumia 100:lle vieraalle luentomallissa sekä Suomen ensimmäiset Paljasjalkakenkämessut näytteilleasettaja-mallissa.
Tilan 184 neliötä muuntautuvat helposti tarpeisiin sopivaksi. Tilan varusteluihin kuuluu valkokangas ja videotykki, 10 pöytää ja 30 tuolia sekä vaaterekit ja henkarit. Neuvotteluhuoneen lisäksi asiakas saa käyttöönsä oman pienen sosiaalitilan, josta löytyy pieni keittiö sekä tilan oma wc.
Pystymme joustavasti muokkaamaan kokonaisuutta tapahtumaanne varten! Kysy lisätietoja ja vapaita päiviä: info@redi.fi tai soittamalla +358 44 755 4308.