fbpx

Haluatko liittyä joukkoon? 

Yrityksille

Haluatko liittyä rediläisten joukkoon, tavoittaa särmikkään ja urbaanin kohderyhmän? Mahtavaa, alta löydät avaimet siihen!

Tutustu vuokrauskumppaniimme, mediapintojen tarjontaan ja REDIn omaan radion tuomiin mahdollisuuksiin.

CBRE - REDIn vuokrauskumppani

Tiloista ja vuokrausmahdollisuuksista osaa kertoa:

Jussi Järvinen / +358 400 421 464 / jussi.jarvinen@cbre.com

Tarja Rantala / +358 50 046 5021 / tarja.rantala@cbre.com

Annamari Konttinen / +358 50 525 2509 / annamari.konttinen@cbre.com

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Heidän palvelutarjontaan kuuluu muun muassa toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konstultointi ja vuokralaisedustus ja kiinteistöomaisuuden hallinnointi. CBRE Finland Oy on osa CBRE Group, Inc.:iä, joka on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuosi 2018).

Tutustu heidän toimintaansa täällä.

Radio REDI

Houkuta, vinkkaa, tarjoa ratkaisu – kutsu asiakas luoksesi!

Urbaanin tyylikäs, mutta rennosti särmikäs. Radio REDI on REDIn oma äänikanava, jossa mainostamalla tavoitat kohdeyleisösi mahdollisimman lähellä ostopäätöksentekoa. Äänimainonnan myynnistä vastaa kumppanimme Pinesker Media Company, jonka upea henkilökunta luo ja kehittää tavoitteillesi sopivat kampanjat ja auttaa tarvittaessa vaikka tekstien kirjoittamiessa. Lisätietoja ratkasuista ja mahdollisuuksista antaa Pineskerin Sanna – ota Sannaan yhteyttä täällä.

REDIn digiscreen-mainospinnat

REDIlle on luotu oma, kattava, digiscreen-kokonaisuus, johon kuuluu yhteensä 27 mainospintaa. Digiscreenit sijaitsevat ympäri keskusta, jolla varmistamme hyvän tavoitettavuuden. Digipintojen myynnistä vastaa kumppanimme Visual Art – voit olla suoraan heihin yhteydessä ja pyytää räätälöityä tarjousta.

Henry Grönroos / +358 40 192 2023 / henry.gronroos@visualart.com

 

REDIn promopaikat

Yli 60 000 neliön REDIin mahtuu tapahtumaa ja promotiota. Sijoitimme kahdeksen promopaikkaa eri puolille keskustamme, jotta voit valita tarpeillesi ja tavoitteillesi parhaimman lokaation. Promotiopaikkojen, kuten digipintojen, myynnistä vastaa kumppanimme Visual Art – voit olla suoraan heihin yhteydessä ja pyytää räätälöityä tarjousta.

Henry Grönroos / +358 40 192 2023 / henry.gronroos@visualart.com

 

REDI neuvottelee -tila

Olemme saaneet paljon yhteydenottoja ja kyselyitä liittyen tiloihin, joissa voisi järjestää tapahtumaa, kokousta, key note -seminaaria. Sellainen helmi todentotta löytyy talosta ja on kaikkien vuokrattavissa – joustavasti.
Tilamme on monipuolinen neuvotteluhuone ja kulkee nimellä REDI neuvottelee. Siellä järjestät kokouksia, tiimipalavereita, koulutustilaisuuksia ja muita yritystilaisuuksia. Tilassa on yllämainitusti mm. pidetty key note speaker -tapahtumia 100:lle vieraalle luentomallissa sekä Suomen ensimmäiset Paljasjalkakenkämessut näytteilleasettaja-mallissa.
Tilan 184 neliötä muuntautuvat helposti tarpeisiin sopivaksi. Tilan varusteluihin kuuluu valkokangas ja videotykki, 10 pöytää ja 30 tuolia sekä vaaterekit ja henkarit. Neuvotteluhuoneen lisäksi asiakas saa käyttöönsä oman pienen sosiaalitilan, josta löytyy pieni keittiö sekä tilan oma wc.
Pystymme joustavasti muokkaamaan kokonaisuutta tapahtumaanne varten! Kysy lisätietoja ja vapaita päiviä: info@redi.fi tai soittamalla +358 44 755 4308.