Hyppää sisältöön

Syyslomalla ilmaiseksi leffaan ja pelaamaan!

-
BioRex, 3. krs & Assembly 2. krs

Ilmaisia leffanäytöksiä BioRexissä 16.-20.10.

Redissä jaetaan koko syyslomaviikon ajan 16.10.-20.10.2023 elokuvalippuja BioRex elokuvateatteriin. Lippuja jaetaan 50 kpl per päivä Redin Infossa. Liput jaetaan saapumisjärjestyksessä 1 lippu/henkilö eikä niitä voi varata.

  • Ma 16.10. klo 14.30, sali 5: Leijonakuningas (FI DUB), K7, 85 min
  • Ti 17.10. klo 14.30, sali 5: Elemental (FI DUB), S, 109 min
  • Ke 18.10. klo 14.30, sali 5: Antero Varovainen ja onnenkivi (FI), S, 89 min
  • To 19.10. klo 14.30, sali 5: Muumipeikko ja pyrstötähti (FI DUB), S, 74 min
  • Pe 20.10. klo 14.30, sali 5: Ryhmä Hau: Mahtielokuva (FI DUB), K7, 93 min

ASSEMBLY Goes Redi: Syysloman hauskin pelitapahtuma!

Suomen suurin pelielämysten järjestäjä Assembly avaa kaikille avoimen ja maksuttoman viikon kestävän pelikeskuksen kauppakeskus Redin 2. kerrokseen, Gigantin viereen.

Luvassa on tapahtuma, joka yhdistää pelaamisen, vaikuttajat ja digitaaliset yhteisöt yhteen paikkaan.

Assembly avoinna ma-to 12-20, pe-la 10-22, su 10-15 (Tila avoinna aikaisemmin päiväleiriläisille)

Tapahtumassa luvassa:

Pelitila: Koe uusimmat pelit ja erilaiset pelilaitteet maksuttomassa pelitilassa, jonka huipputason laitteet tarjoaa Verkkokauppa.com. Assygames by Verkkokauppa.com -pelilaitteisiin kuuluu VR-pelejä, PC-peliasemia, ajosimulaattori, konsolipelejä (PS5 & Xbox) ja tietenkin PC-pelejä. Mukana on myös Varjon VR sekä Flight Simulator lentokoneohjaimilla. Kaikki nämä laitteet ovat kävijöiden kokeiltavissa maksutta, ja Assemblyn ohjaajat opastavat pelaajia eri laitteiden ja pelien pariin.

Creatorit: Tapahtuma houkuttelee Suomen suosituimpia striimaajia ja sisällöntuottajia eli creatoreita osallistumaan ja tuottamaan sisältöjään tilan striimauspisteiltä. Redissä creatorit järjestävät myös kilpailuja ja osallistuvat veikeisiin haasteisiin ympäri kauppakeskusta. Luvassa muun muassa Laser Areenalla järjestettävä Creator Battle 2023. 

Turnaukset ja kisat: Pelitilan laitteilla järjestetään päivittäin turnauksia, joissa voit näyttää taitosi ja kilpailla muiden pelaajien kanssa maineesta ja kunniasta.

Assembly Päiväleiri: Syysloman arkipäivinä (MA-PE) järjestetään myös 20 nopeimmalle Assemblyn ohjaajien toteuttama Assyleiri. Tälle päiväleirille voivat ilmoittautua kaikki 9-14-vuotiaat pelaamisesta kiinnostuneet. Päiväleirin ohjelmaan kuuluu joka päivälle eri aktiviteetti Redissä tai sen lähiympäristössä, kuten kiipeily Irti Maasta -kiipeilykeskuksessa, lasersota Laser Areenassa, skuuttipäivä Redin Skateparkissa, geokätkentä Mustikkamaalla ja seikkailu Korkee-seikkailupuistossa.