Hyppää sisältöön

Redin leffakerho

-
BioRex-elokuvateatteri

Tervetuloa Redin leffakerhoon!

Redi aloittaa yhteistyössä elokuvateatteri BioRexin kanssa paljon toivotun leffakerhon! Kerhotoimintaa pilotoidaan keväällä 2023 ja se sisältää neljän elokuvan kokonaisuuden.

Ilmoittautuminen on loppunut.

Jäsenmaksu kevät 2023: 20 €
Voimassaoloaika: 21.3.-13.6.2023
Sisältää: neljä (4) elokuvailtaa & spesiaalietuja elokuvateatterin valikoimasta
Huomioitavaa: leffakerho on K-18 ja jäsenyys on henkilökohtainen
Jäsenyyksiä: 60 kpl
Liity mukaan täältä!

Leffakerho kokoontuu kevätkaudella neljä kertaa ja ohjelma niihin on julkaistu – voit tutustua elokuviin tarkemmin alta.

Jokaisen näytöksen alussa tervehditään jäseniä ja esitellään lyhyesti seuraavaksi nähtävä elokuva. Mahdollisuuksien mukaan yritämme saada näytöksiin mukaan alustajiksi elokuvien ammattilaisia. Olisitko se sinä tai ystäväsi? Laita meille viestiä!

Leffakerhon tarkoitus on tarjota mukavaa ja matalan kynnyksen yhteisöllistä toimintaa sekä jaettuja elämyksiä. Kutsummekin kaikki jäsenet istahtamaan hetkeksi yhdessä näytöksen jälkeen leffalasilliselle BioRexin loungeen – oli valintasi sitten vesi, kahvi, tee tai vaikka viini. Mikäs sen mukavampaa kuin yhdessä jutella ja purkaa juuri koettua leffaelämystä!

Tiistaina 21.3. klo 17.30

Leffakerhon ensimmäisellä kerralla tiistaina 21.3. palaamme John Wickin maailmaan juuri ennen kuin seuraava jatko-osa saa ensi-iltansa seuraavana päivänä ke 22.3.

Adrenaliinivetoisen toimintaelokuvasarjan kolmannessa osassa John Wickistä tulee salamurhaajajärjestön pahin vihollinen tapettuaan yhden järjestön jäsenistä. Wickin hengestä tarjotaan valtava summa rahaa, minkä seurauksena hän saa peräänsä maailman armottomimmat palkkamurhaajat. Julkaistu 2019.

Tiistaina 18.4. klo 17.30

Toisena leffana näemme 25-vuotisjuhlan kunniaksi James Cameronin Oscar-elokuva Titanic tekee paluun valkokankaille uudelleenmasteroituna 3D-versiona.

Titanic on eeppinen ja toiminnantäyteinen rakkaustarina, joka sijoittuu ”uppoamattoman” Titanicin kohtalokkaalle neitsytmatkalle. Elokuva voitti ennätykselliset 11 Oscar-palkintoa. Saadessaan ensi-iltansa vuonna 1997 elokuva nousi kaikkien aikojen menestyneimmäksi elokuvaksi ja on yhä kaikkien aikojen kolmanneksi menestynein elokuva.

Tiistaina 23.5. klo 17.30

Koomiseen ja koskettavaan bestselleriin perustuva A Man Called Otto kertoo tarinan äreästä leskestä Otto Andersonista, joka haluaa asioiden olevan järjestyksessä. Kun naapuriin muuttaa eloisa nuori perhe, hän tapaa haastajansa – nokkelan ja kolmatta lastaan odottavan Marisolin. Pian heidän välilleen muodostuu yllättävä ystävyys, joka kääntää Oton maailman ylösalaisin. Koe hauska, sydäntä lämmittävä tarina siitä, kuinka jotkut perheet löytävät odottamattomimmista paikoista.

Elokuva perustuu ruotsalaiseen elokuvaversioon En Man Som Heter Ove, jonka käsikirjoitti ja ohjasi Hannes Holm.

Tiistaina 13.6. klo 17.30

Entinen sotilas löytää pitkän etsinnän päätteeksi ison kulta-aarteen. Kun hän yrittää viedä saaliin lähimpään kaupunkiin, hän saa peräänsä SS-upseerin johtaman natsituhopartion.

”SISU on hampaat irveessä pystyyn nostettu nyrkki. Se on sitkeää uhmakkuutta kohtalon edessä. SISU syttyy kun viimeinenkin toivonkipinä on hiipunut.”

Kotimainen menestyselokuva sai ensi-iltansa 2023.

Kallion seurakunta haluaa tukea Kalasataman alueen perheitä ja järjestää lastenhoidon 2-8 -vuotiaille lapsille Leffakerhon tiistai-iltoihin klo 17.00-20.00. Hoitopaikkana Vapaakaupungin lastenhuone (2.krs). Jätä lapsesi luotettavaan hoitoon ja nauti Leffakerhon elokuvakokemuksesta. Lastenhoito on avoinna myös muille alueen ihmisille. Paikkoja rajoitetusti. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: hilpi.s.perttula@evl.fi.