Hyppää sisältöön

Lasten pääsiäinen 23.-24.3. klo12-17

-
2. kerros, lastenhuoneen molemmin puolin

Tervetuloa Redin lasten pääsiäistapahtumaan lauantaina 23.3. sekä sunnuntaina 24.3. Klo 12-17

Lähtölaskenta pääsiäiseen on alkanut! 23.-24.3. Redissä vietetään lasten pääsiäistä askarrellen, virpoen ja pääsiäiskasvomaalauksia tehden.

OHJELMA

Lauantaina ja sunnuntaina 23.-24.3. klo 12-17

Tule askartelemaan virpomavitsa!

Rediin aukeaa ihkaoikea virpomavitsapaja, johon mahtuu yhtä aikaa askartelemaan 16 innokasta askartelijaa. Vitsoja ja tarpeita riittää koko viikonlopuksi, mutta jotta jokainen innokas askartelija pääsisi askartelemaan, on vitsoja varattu 1 per askartelija. Virpomavitsojen askartelussa apuna ja ohjaajana toimivat ystävälliset Redin pääsiäisnoidat.

Ei pääsiäistä ilman upeaa pääsiäisaiheista kasvomaalausta!

Muuntaudu Redissä pääsiäispupuksi tai vaikkapa noidaksi, ja olet valmis virpomaan! Kasvomaalauspiste on avoinna koko pääsiäistapahtuman ajan 23.-24.3. klo12-17.

ppst.. Vitsa mulle palkka sulle! Voit virpoa myös Redissä: Osa Redin liikkeistä ja myymälöistä on lähtenyt mukaan tapahtumaan ja ottavat vastaan virpojia viikonlopun aikana. Huomioithan, että virpomapaikkoja on rajoitetusti ja paikat on varattu Redin virpomavitsapajan askartelijoille. Redin virpomavitsapajan pääsiäisnoidilta saat lisätietoja sekä virpomalipukkeen.

Virpomavitsapajan sekä kasvomaalauspisteen löydät  Redin 2. kerroksesta, lastenhuoneen molemmin puolin, Pomppulinnaparkin vierestä sekä Stadiumia vastapäätä.

Lämpimästi tervetuloa!