Hyppää sisältöön

Kasvitreffit by Urban Green

-
2.krs JYSKin vieressä
Lisätiedot

Huonekasviharrastajien ja kasveista kiinnostuneiden tapahtuma, voit vaihtaa, myydä tai ostaa kasvipistokkaita, kasvien pikkutaimia tai tarvikkeita.

Tule tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä, etsimään harvinaisuuksia tai kartuttamaan kasvikokelmaasi edullisesti. Tapahtuma on vapaamuotoinen kirppistyyliin, jokainen tuo tarpeensa mukaan omat myyntialustat (retkituoli, retkipöytä, pahvilaatikko tms) myyntialueelle. Järjestäjä ei tarjoa myyntipöytiä tai muuta materiaalia tai vastaa myytävien tuotteiden laadusta. Kukin myyjä päättää itse mitä valuuttaa haluaa käyttää (raha, kasvit, siemenet).

Tapahtumassa mukana taas pistokkaiden vaihtopiste, johon voit jättää vaihdossa pistokkaan ja ottaa toisen tilalle. Vaihtopisteestä vastaa Huonekasviseura ry.

Kasviohjeita myyjille ja vaihtajille

  • Voit tuoda haluamasi määrän pistokkaita. Harvinaisuudet ovat aina kysyttyjä kohtuullisella hinnalla, mutta myös hyvät tavalliset kasvit tekevät kauppansa.
  • Leikkaa ja juurruta pistokkaat valmiiksi tai leikkaa ne viimehetkellä samana aamuna, jolloin juurtumaton pistokas on vielä tuore ja kestää päivän ilman vettä kosteassa paketissa.
  • Pakkaa kaikki pistokkaat hyvin sään mukaan lämpimään ja kääri juuret kosteaan paperiin tai tuo vesiastioissa.
  • Mukaan kannattaa varata jotain pakkausmateriaalia, leivinpaperia, pussia yms..

Ohjeita ostajille/vaihtajille

  • Ota mukaan kassi tai muu kantoväline jossa kasvit pysyvät lämpimänä pakattuina.

Tapahtumassa mukana tuote-esittelijöinä Kekkilä, Huonekasviseura ry, Suomen orkideayhdistys ry, Biotus Oy ja Growo.