Hyppää sisältöön

Hiihtoloman ohjelmaa

-

Hei hiihtolomalainen tai lomalaisen vanhempi!Etsitkö tekemistä vapaa-ajalle?

Olemme koonneet alle hiihtolomaviikon aktiviteetit. Suurin osa niistä on ilmaisia, maksulliset on merkitty erikseen.

Tutustu myös Redin ainutlaatuiseen Viihdemaailmaan!

Klo 13-17 Valokuvasuunnistus @ 2.krs Vapaakaupungin Olohuone
Tuomo Tuhatjalkainen on kadottanut hänen suosikkilelunsa ja on hyvin allapäin. Työpajassa etsitään vihjeitä Olohuoneen tiloista valokuvien avulla. Tule mukaan etsimään vihjeitä ja auttamaan Tuomoa ratkaisemaan kadonneen lelun arvoitus.

Klo 14.30 Leffaan by Redi @ 3.krs BioRex-elokuvateatteri
Leffanäytös: Muklat: Viirun ja Pesosen Talon Asukit (K7), puhuttu suomeksi. 50 ensimmäistä katsojaa ilmaiseksi. Liput jaetaan näytöspäivän aamuna klo 11 alkaen Redin infopisteeltä (1/henkilö). Liput jaetaan saapumisjärjestyksessä eikä niitä voi varata. BioRex tarjoaa leffapopparit jokaiselle lipun hakeneelle!

Klo 13-15 Virkkaustyöpaja @ 2.krs Vapaakaupungin Olohuone
Työpajassa virkataan sini-keltaisia sydämiä osana Hearts for Ukraine -yhteisötaideprojektia. Projektiin voi osallistua myös työpajan ulkopuolella, lue lisää täältä.

Klo 14.30 Leffaan by Redi @ 3.krs BioRex-elokuvateatteri
Leffanäytös: Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus (K7), puhuttu englanniksi, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. 50 ensimmäistä katsojaa ilmaiseksi. Liput jaetaan näytöspäivän aamuna klo 11 alkaen Redin infopisteeltä (1/henkilö). Liput jaetaan saapumisjärjestyksessä eikä niitä voi varata. BioRex tarjoaa leffapopparit jokaiselle lipun hakeneelle!

Klo 13-15.45 Leffapäivä: Avatar (K12) @ 2.krs Vapaakaupungin Olohuone
Tule nauttimaan eeppisestä seikkailusta Olohuoneen sohvan nurkkaan! Omat leffaeväät mukaan.

Klo 14.30 Leffaan by Redi @ 3.krs BioRex-elokuvateatteri
Leffanäytös: Kiljuset (S), puhuttu suomeksi, tekstitetty ruotsiksi. 50 ensimmäistä katsojaa ilmaiseksi. Liput jaetaan näytöspäivän aamuna klo 11 alkaen Redin infopisteeltä (1/henkilö). Liput jaetaan saapumisjärjestyksessä eikä niitä voi varata. BioRex tarjoaa leffapopparit jokaiselle lipun hakeneelle!

Klo 13-16 Tarratyöpaja @ 2.krs Vapaakaupungin Olohuone
Tule piirtämään ja askartelemaan omannäköisiä tarroja! Tarvittavat materiaalit löytyvät Olohuoneelta. Vain mielikuvitus on rajana.

Klo 14.30 Leffaan by Redi @ 3.krs BioRex-elokuvateatteri
Leffanäytös: Pertsa ja Kilu – Faaraon sormus (K7), puhuttu suomeksi, tekstitetty ruotsiksi. 50 ensimmäistä katsojaa ilmaiseksi. Liput jaetaan näytöspäivän aamuna klo 11 alkaen Redin infopisteeltä (1/henkilö). Liput jaetaan saapumisjärjestyksessä eikä niitä voi varata. BioRex tarjoaa leffapopparit jokaiselle lipun hakeneelle!

Klo 13-16 Vohvelityöpaja @ 2.krs Vapaakaupungin Olohuone
Leivotaan herkullisia vegaanisia vohveleita. Halutessasi voit lisätä vohveleihin kermavaahtoa ja hilloa. Tarjolla myös kahvia ja mehua.

Klo 14.30 Leffaan by Redi @ 3.krs BioRex-elokuvateatteri
Leffanäytös: Håkan Bråkan (K7), puhuttu ruotsiksi, tekstitetty suomeksi. 50 ensimmäistä katsojaa ilmaiseksi. Liput jaetaan näytöspäivän aamuna klo 11 alkaen Redin infopisteeltä (1/henkilö). Liput jaetaan saapumisjärjestyksessä eikä niitä voi varata. BioRex tarjoaa leffapopparit jokaiselle lipun hakeneelle!

Klo 13-14 ja 15-16 Tiktok-tanssityöpaja @ 2.krs Vapaakaupungin Olohuone
Tiktok-tanssipajassa opit yhdistämään suositusta videosovelluksesta tuttuja tansseja ja liikkeitä katutanssin perusteisiin. Tanssitunnit sopivat niin aloittelijoille kuin jo tanssia harrastaneille. Tanssipajaan osallistuminen ei edellytä sovelluksen käyttöä.

Klo 13 > Kendama SM-kilpailut @ K6.krs Skateparkin vieressä
Onko temput tatsissa? Kendama SM-kisat tulevat! Ilmoittautuminen kisoihin info@koivukendamas.com, ilmoita nimesi ja sarja mihin haluat osallistua. Kolme eri sarjaa: Beginner, Advanced ja Open. Näiden lisäksi myös Freestyle-kisa. Osallistuminen ja katsominen on ilmaista! Lue lisää täältä.