Hyppää sisältöön

Pre-Flow -tapahtuma

-
2.krs, Specsaversin vieressä

Meillä Redissä, jokaisen tyyli on tyylikäs. Haluamme yhdessä Flow Festivalin kanssa rohkaista ja auttaa sinua oman Flow-tyylin löytämisessä.

Miten yhdistäisit uutta, vanhaa ja yllättävää? Inspiroidu stailisti Laila Lindqvistin luomista asuista, kiertele muotiliikkeitä, uppoudu second hand -kauppojen valikoimiin ja tee löytöjä vaikuttajien kirpparilta!

Nauti kesäisestä Flow-tunnelmasta jo etukäteen ja ikuista kesälookkisi valokuvassa!

Redin Pre-Flow-tapahtuman musiikista huolehtii DJ Tommi Partynen (Radio Helsinki) ja hänen setissä kuullaan huolellisesti poimittujen Flow Festival-esiintyjien musiikkia. Tapahtuman teemaan sopien luvassa uutta, vanhaan ja yllättävää. Tyyli on vapaa mutta pakollinen!

Myymässä olevien vaikuttajien kaapeista löydät varmasti tyyliisi jotain yllättävää!
Myymässä ovat:
<3 Noora Shingler – vaikuttaja & Redin vastuullisuuskummi
<3 Outi Pyy – vastuullisuusvaikuttaja
<3 Laila Lindqvist – stailisti ja muoti vaikuttaja
<3 Meri Vahtera – artisti & kirpparisti
<3 Ida Starck – meikkaava kirppistelijä
<3 Essi Eirene – DJ & tilasuunnittelija.

Tilassa on kaksi sovituskoppia, joissa on peilit. Kaksi peiliä löytyy myös sovareiden ulkopuolelta eli vaatteiden kokeilu ja mallaaminen onnistuu helposti!

Tule askartelemaan ihana kesäinen kukkatatuointi sesongin hävikkikukista. Tässä työpajassa saat antaa luovuutesi kukkia! Saat mukaasi oman kolmiulotteisen kukkatatuoinnin, jonka voit kiinnittää minne itse haluat!  

Nonstop kukkatyöpajan vetää kauppakeskus Redissä sijaitsevan kukkakauppa Urban Green ammattitaitoinen henkilökunta. Työpajaopastus on suomeksi ja tarvittaessa englanniksi. Työpaja on ilmainen ja avoin kaikille.

Stailistana ja valokuvaajanakin tunnettu Laila Lindqvist ottaa tapahtumakuvia sekä ikuistaa sinut kuvausseinällä.

Haluaisitko voittaa Flow Festival 2024 -liput? Kukapas ei!

Jaa asusi Flow Festival -viikonloppuna (11.-13.8.2023) Instagramissa ja tägää postaukseen @redihelsinki @flowfestival ja #redilooks. Valitsemme Top10-asua yleisöäänestykseen, joka järjestetään Redin Instagramissa Yleisöäänestyksellä valitaan kaksi onnekasta, jotka voittavat lippupaketit, jotka sisältävät 2 kpl 3-päivän lippua Flow Festival 2024 -tapahtumaan.

Aikataulu
Maanantaina 14.8.2023 Top10-asun yleisöäänestys alkaa Redin IG Storyssa, äänestysaikaa on 24 h. Tiistaina 15.8.2023 viisi (5) eniten ääniä saanutta asua julkaistaa Redin IG Storyssa, mistä 24 tunnin aikana yleisö äänestää kaksi voittajaa. Keskiviikkona 16.8.2023 voittajat julkaistaan Redin Instagramissa ja voittajille ilmoitetaan Instagramin yksityisviestin kautta. Varmista siis, että a) profiilisi on julkinen, jotta näemme postauksesi ja b) seuraat @redihelsinki-tiliä, jotta voimme lähettää sinulle yksityisviestin.