REDIin ja REDIstä

Meille pääset kätevästi millä tahansa sitten kuljetkin, tsekkaa alta tarkempaa infoa ja valitse sinulle mukavin tapa. Jos tarvitset jeesiä, ota yhteyttä meidän infopisteen REDIläisiin ja he auttavat.

 


Hermannin rantatie 5

Metro

Metroa voi kuvailla nopeimmaksi tavaksi saapua REDIin, vai miltä kuulostaa Herttoniemestä 4 minuuttia, Itäkeskuksesta 8 minuuttia, Rautatieasemalta 6 minuuttia ja Lauttasaarestakin vain 11 minuuttia?

Kalasataman metroasema on REDIn 3. kerroksessa ja metro pysähtyy siellä yli 500 kertaa vuorokaudessa. Metroon pääsee kätevästi kauppakeskuksen kautta ja sen lisäksi Hermannin rantatieltä.

Normaalisti metro liikennöi maanantaista lauantaihin klo 05.00–24.00 ja sunnuntaisin klo 06.00–24.00. Poikkeukset löytyvät osoitteesta hsl.fi.

Kävellen

REDIin on helppo tulla jalkaisin kaikista suunnista. Katutason seitsemän sisäänkäyntiä sijaitsevat Hermannin rantatiellä, Leonkadulla, Kalasataanpuiston suunnassa, Kyläsaarenkadulla ja Työpajankadulla.

Polkupyörä

REDIin pääsee sujuvasti pyörätietä pitkin jokaisesta ilmansuunnasta, ja fillareiden pysäköintiin on varattu 1045 paikkaa! Paikat sijaitsevat sisäänkäyntien läheisyydessä Englantilaisaukiolla, Kalasatamankadulla, Hermannin rantatiellä ja puistokansi Brykalla. (Kaikki pyöräpaikat ovat käytössä tornien valmistuttua.)

Sähköavusteisten polkupyörien latauspaikka sijaitsee Kalasatamankadulla ja akkujen latauskaappi Kalasatamankadun eteläpäädyssä. Lataus on maksutonta.

Kaupunkipyörien paikkoja REDIstä löytyy Hermannin rantatien varrelta 40 ja Englantilaisaukiolta toiset 40.

Vaikkapa Sturenkadulta REDIn hurauttaa viidessä minuutissa tai Hakaniemestä kahdeksassa. Oman helpoimman reittisi selvität kätevästi HSL:n kevyen liikenteen reittioppaasta.

Autolla

REDIssä on autoille noin 1950 mukavan leveää hallipaikkaa neljässä eri tasossa. Kellaripysäköintitasoissa K2 ja K3 on tuntiveloitus. Kalliopysäköintitasoilla K5 ja K6 voi pysäköidä joko tunti- tai kuukausiveloituksella. Ajoyhteydet pysäköintiin ovat Hermannin rantatiellä, Työpajankadulla ja keskustasta tullessa Junatien sillan alla.

REDIn 300 liityntäpysäköintipaikkaa ovat käytössä kalliopysäköinnissä arkisin klo 06.00–17.30 hintaan 2 €/päivä. Niihin pääsee näyttämällä sisäänmenopuomilla HSL:n matkakorttia, kun paikkoja on vapaana. Paikkatilanne näytetään katutason opasteissa pysäköintiin ajettaessa.

Ekologisemman autoilun nimissä REDIssä on paljon sähköautojen keskinopeita (22 kWh) latauspaikkoja. K2-kerroksesta latauspaikkoja löytyy 15 ja kalliopysäköinnistä 212. Latauspaikoissa on Type 2- ja supershuko-pistokkeet. Lataus veloitetaan kulutuksen mukaan, 15 senttiä/kWh.

Bussilla

REDIin pääsee sujuvasti busseilla 50, 55, 56, 58, 59 ja runkolinjalla 500. Aikataulut selviävät helpoiten ja varmimmin HSL:n reittioppaasta (aseta määränpääksi Arielinkatu, Helsinki).

Kulku Itäväylän bussipysäkeiltä kauppakeskukseen ja katutasoon on käytössä joka päivä klo 05.00–01.00. Katutason bussipysäkit otetaan käyttöön 13.8.2018.

Taksi

REDIn lähin taksiasema on osoitteessa Työpajankatu 13.

Spåra

Raitiovaunuliikenne alkaa kaupungin suunnitelmien mukaan linjalla Nihti–Kalasatama–Pasila vuonna 2024 ja Kruunusiltojen kautta kulkeva raitioliikenne on suunniteltu valmistuvaksi vuonna 2026.

 

Ajo keskukseen

Ajo keskuksesta