Hyppää sisältöön

Redi neuvottelee

Redi neuvottelee -tila sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulet sitten jalan, autolla, julkisilla tai vaikka veneellä. Tila muuntautuu monipuolisesti niin kokouksiin, tiimipalavereihin, koulutustilaisuuksiin, kuin muihinkin yritystilaisuuksiin. Tilassa on järjestetty mm. virkistyspäiviä, taloyhtiökokouksia ja key note speaker -tapahtumia noin 100 vieraalle luentomallissa.

Redi neuvottelee-tilan varustelu ja 184 neliötä muuntautuvat helposti asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Tilasta löytyy vakiona 6 pöytää ja 37 tuolia, mutta tilaan on sovittaessa ja mahdollista saada pöytiä ja tuoleja jopa 120 henkilölle. Varusteluihin kuuluu tammikuussa 2023 uusittu tekniikkapaketti: valkokangas, videotykki, Pro-äänientoistolaitteisto mikrofooneineen sekä ja Microsoft Teams -striimaus valmius.

Neuvotteluhuoneen lisäksi asiakas saa käyttöönsä oman pienen sosiaalitilan, josta löytyy pieni keittiö sekä oma wc. Keittiöstä löytyy jääkaappi ja säilytystilaa. Tilalla ei ole omaa pitopalvelua, mutta Redin monipuolinen kahvila- ja ravintolatarjonta täyttää varmasti tarjoilutoiveenne.

Tilaan on esteetön pääsy.

Kiinnostuitko? Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä, pystymme joustavasti muokkaamaan kokonaisuutta tapahtumaanne varten!

Sijainti
Aukioloajat
Sopimuksen mukaan