Hyppää sisältöön

Redin uusi kauppakeskusjohtaja on Mika Mustasilta

Redi saa uudeksi vetäjäkseen kauppakeskusmaailmassa kokeneen tekijän. Ison Omenan keskuspäällikkö Mika Mustasilta aloittaa Redin luotsina elokuussa 2024. Mustasilta näkee Redissä ja kasvavassa Kalasatamassa vahvaa kehityspotentiaalia. 

Mika Mustasilta siirtyy Rediin Isosta Omenasta, jossa hän aloitti keskuspäällikkönä toukokuussa 2020. Isossa Omenassa Mustasilta on vastannut kauppakeskuksen operatiivisesta johtamisesta, tuloksesta ja kehittämisestä. Tätä ennen Mustasilta ehti tehdä pitkän uran HoReCa-maailmassa Scandicilla ja Sokotelilla. 

Redissä Mika Mustasiltaa sytyttää kauppakeskuksen ja Kalasataman alueen kehitysvaihe sekä alueen vahva yhteisöllisyys, merellisyys ja urbaanius. Itse kauppakeskus on Mustasillan mukaan hyvässä vauhdissa. Palveluita tullaan jatkossakin kehittämään päivittäisasioinnin kulmasta paikallisuus ja lähiasukkaat huomioiden.

  • Iso Omena ja Matinkylän alue ovat kypsyneet jo ‘valmiiksi’, ja nyt tuntui oikealta ajalta tarttua uuteen haasteeseen. Redi ja koko Kalasataman alue ovat hyvässä kehityskäyrässä viime vuoden kävijä- ja likevaihtolukujenkin valossa. On todella innostavaa päästä mukaan rakentamaan kasvavan alueen palveluja asukkaat huomioiden, Mika Mustasilta kertoo.
  • Uudelta kauppakeskusjohtajalta toivottiin näyttöjä ja vahvaa kokemusta menestyksekkäästä kauppakeskusjohtamisesta, mutta myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja vahvaa näkemystä Redin kehittämisestä. Mikalla on juuri oikea tausta ja henkilökohtaiset taidot sekä ominaisuudet Redin johtamiseen, kiinteistösijoitusyhtiö CBRE:n johtaja Juhani Hiippavuori sanoo.

Pikkolosta kauppakeskusjohtajaksi

Mustasilta tuo Rediin Isosta Omenasta kertyneen kokemuksen lisäksi vahvan hotelli- ja ravintola-alan tuntemuksensa, jonka hän uskoo hyödyttävän Redin kasvavaa ravintolamaailmaa ja sen yrittäjiä. Mustasillan oma tie on vienyt ‘pikkolosta johtajaksi’, ja laadukas asiakaskokemus on hänelle kaikki kaikessa.

Mustasilta odottaakin uudessa tehtävässään nimenomaan tiiminä tehtävää kehitystyötä entistä monipuolisempien ja parempien palvelujen eteen. Hän haluaa tehdä tiivistä yhteistyötä Helsingin kaupungin sekä paikallisten asiakkaiden ja vuokralaisten kanssa. 

  •  En halua olla johtaja, joka piiloutuu tietokoneen taakse. Onnistunut yhteistyö rediläisten ja alueen eri toimijoiden kesken on minulle erittäin tärkeää, Mustasilta toteaa. 

Kauppakeskus Redin edellisen johtajan Tanja Linsiön työsuhde päättyi loppuvuodesta 2023. Väliaikaisena kauppakeskusjohtajana on toiminut CBRE:n johtaja Juhani Hiippavuori. Hiippavuori jatkaa roolissa Mika Mustasillan työsuhteen alkamiseen saakka.

Kuka:

Mika Mustasilta, 42

Espoolaistunut helsinkiläinen kahden lapsen isä

Harrastaa jalkapalloa, padelia, pyöräilyä, tennistä ja hiihtoa

Koulutukseltaan restonomi

Ison Omenan keskuspäällikkö vuodesta 2020