Hyppää sisältöön

REDI uudistuu

Mikään hyvä ei valmistu kerralla ja erinomaisen tekeminen vaatii vielä vähän lisää aikaa.

REDIssä tapahtuu edelleen; vasarat paukkuvat ja seinää siirtyy.
Juuri nyt valmistelemme REDIssä lokakuussa 2022 avattavan S-marketin tulevaa rakennusvaihetta. Valmistelemme asioita nyt, jotta tämä tuleva upea projekti vaikuttaisi asiakkaittemme liikkumiseen, REDIssä asioinnin helppouteen ja yrittäjiemme arkeen mahdollisimman vähän ja arki olisi sujuvaa.

S-Market tulee sijoittumaan REDIn K1-kerrokseen, joten osa kerroksen nykyisistä toimijoista siirtyy uusille myyntipaikoille ja uudistettuihin liiketiloihin.

Muutostöitä tehdään myös kiinteistön Itäväylän puolella, ensimmäisessä kerroksessa.
Tämän kerroksen työvaiheet on aikataulutettu siten, että aloitus olisi keväällä 2022 ja viimeinenkin liiketila valmistuisi keväällä 2023. Tämä on tavoiteaikataulumme, mutta kuten elämässä aina, varaudumme myös yllätyksiin ja aikataulumuutoksiin.

Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa teemme parhaillaan rakenteellisia muutoksia, sekä muutoksia ja päivityksiä olemassa oleviin liiketiloihin.
Tavoitteenamme on vahvistaa ja tasapainottaa REDIn kaupallista kokonaisuutta. Selkeästi sanottuna parannamme puitteita ja tarjontaa entisestään.

Eikä siinä vielä kaikki – olethan huomannut miten Helsingin horisonttilinja muuttuu? Jälleen yksi tornitalo on valmistumassa ja kodit ovat valmiina ottamaan vastaan uusia asukkaita.
Kunhan aikataulut tarkentuvat, kerromme lisää kaikista REDIn rakentamiseen liittyvistä vaiheista ja projektin aikatauluista. Mikäli työvaihe aiheuttaa muutoksia kulkureitteihin tai liikennöintiin, opastamme siitä mahdollisimman selkeästi ja hyvissä ajoin.
Pääviestintäkanaviamme ovat redi.fi-nettisivusto, sosiaalisen median kanavat ja seinäopasteet, kuulutuksia ja info-pisteen henkilökunnan apua unohtamatta.

Syksyn aikana aloitamme myös avoimet infotilaisuudet niin REDIn asiakkaille, kuin asukkaillekin. Jo nyt on mahdollisuus kuulla ajatuksia tulevasta. Kauppakeskusjohtaja Aleksi Salmisen Hissipuhetta-podcast on kuunneltavissa Spotifyn kautta. Astu hissiin ja tule mukaamme matkalle!

Olemme tehneet valtavasti töitä kehittääksemme ja parantaaksemme REDIä kokonaisuutena. Nyt alkavan kehitystyön tuloksena tulemme tarjoamaan Suomen mielenkiintoisimman ja monipuolisimman palvelukokonaisuuden. Näin me uskomme ja teemme parhaamme tämän lopputuloksen eteen.

Otamme mielellämme vastaan myös teidän asiakkaidemme, vieraidemme ja asukkaidemme toiveet. Muistathan että voit milloin tahansa kertoa meille ajatuksia, ehdotuksia, kannustusta ja kritiikkiä.
Siirry sivulle redi.fi ja täytä sivustolta löytyvä asiakaskysely. Samalla kun välität viestisi, osallistut myös arvontaan, jossa joka kuukausi on palkintona lahjakortti arvoltaan 100€. Kuulemisiin!