Hyppää sisältöön

Redi 2021 – ennätysvuosi muutosten keskellä

Redin vuosi 2021 oli poikkeuksellinen paitsi vallitsevan koronapandemian myös käynnistyneen muutosprojektin vuoksi. Oli mahtavaa huomata, että asiakkaamme löysivät meidät kaikkien muutoksien keskelläkin. Viime vuosi oli kokonaisuutena Redin historian paras, lokakuussa rikottiin kävijäennätys ja jouluna tehtiin kaikkien aikojen myyntiennätys. Haastavien rajoitusten ja ajoittain sekavien koronarajoitusten viidakossa tulokset ilahduttivat erityisesti. Päivittäin Redissä käy noin 25 000 ihmistä – kiitos hyvästä vuodesta kuuluu teille kaikille!

Puolet vuodesta kauppaa käytiin myllerryksen keskellä, kun Rediä kehitetään keskittämällä palveluita asiakkaita paremmin palveleviksi kokonaisuuksiksi. Redin uudistuminen käynnistyi 13 liikkeen muuttaessa kauppakeskussa uusiin tiloihin. Uusia tulokkaita on mm. syksyllä avattu Normal ja juuri ovensa avannut Synsam. Tänä vuonna saamme joukkoomme myös muun muassa S-marketin ja Gigantin. Rakenteilla on vuonna 2023 valmistuva ravintolamaailma, jollaista ei Suomen kauppakeskuskentässä ole vielä nähty.

Redi on paljon muutakin kuin kauppapaikka. Yksi vuoden 2021 kohokohdista oli Nereidi-teoksen julkaisu ja teoksen julkistamisen yhteydessä järjestämämme tapahtuma, jossa koronarajoituksista kärsivälle kulttuuriväelle luotiin mahdollisuus keskustella Helsingin pormestariehdokkaiden kanssa. Tätä keskustelua tarvittiin kipeästi ja kaupunkikeskus on luonteva paikka sen käymiseen.

Kesällä Redissä pystyttiin hetki nauttimaan myös live-musiikista, kun Brygalla esiintyivät Ursus Factory, Yona (Trio) ja Jesse Markin. Vuoden läpi meillä on ollut esillä taidetta ja tarjolla käsitöitä sekä designia. Bryga ja skeittiparkki ovat palvelleen rajoitusten puitteissa lähiseutujen asukkaita. Tällaisista asioista haluamme Redissä pitää huolta tulevaisuudessakin: tarjota kohtaamisia, kulttuuria ja tekemistä kaikenikäisille kaupunkilaisille.

Vuosi 2021 oli erinomainen. Vuodesta 2022 tehdään yhdessä asiakkaidemme, vuokralaistemme ja kumppaneidemme kanssa entistäkin parempi.