Hyppää sisältöön

”Kehittäminen ei pääty tähän”, toteaa Redin uusi kauppakeskusjohtaja

Kauppakeskus Redin uutena johtajana on aloittanut brändien kehittämisen ammattilainen Tanja Linsiö. Redissä tullaan jatkossa kiinnittämään entistä enemmän huomiota kestävään kehitykseen.

Redin uutena kauppakeskusjohtajana on tiistaina 12.4.2022 aloittanut helsinkiläinen Tanja Linsiö. Linsiö on brändien kehittämisen ammattilainen, joka on toiminut aiemmin rakennusalalla ja sitä ennen 15 vuotta muotialalla, jossa hän on todistanut alan muutosta eettisempään ja ekologisempaan suuntaan. Tätä samaa tekemistä Linsiö aikoo vahvasti tuoda Rediin.

Olen ollut Redin asiakas alusta alkaen ja seurannut kauppakeskuksen tarinaa läheltä. Hermannissa asuvana ja paljasjalkaisena stadilaisena ymmärrän itäisen kantakaupungin asukkaiden omanlaisen ja urbaanin elämäntyylin. Näen Redissä valtavasti mahdollisuuksia entistä vastuullisempien palveluiden kehittämiselle ja kiertotalouden ratkaisuille, Linsiö kertoo.

Linsiö työskenteli viimeiset neljä vuotta rakennusalalla myynnissä tehden tiivistä yhteistyötä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Vuosien aikana ostajien kiinnostus on muuttunut hintavetoisuudesta kestävään kehitykseen.

Kestävä kehitys ohjaa kasvavasti kaikkien alojen päätöksiä. Se muutos on jo käynnissä tulevaisuuden kaupunkikeskuksissa ja on myös Redin meneillään olevan muutosprojektin ytimessä. Katsomme rohkeasti eteenpäin ja kehitämme tiloja tulevaa varten, Linsiö summaa.

Vuosi 2021 oli kokonaisuutena Redin historian paras. Nousujohteisuus on jatkunut ja maaliskuussa rikottiin jälleen kävijäennätyksiä.

Tiimi on tehnyt valtavan hyvää työtä, jonka tueksi pystyn tuomaan vahvan osaamiseni erilaisten tilojen käytön, suunnittelun ja kehityksen ymmärtämisestä. Food Port -ravintolakokonaisuuden suunnitelmien läpikäynti on ensimmäisenä pöydälläni, Linsiö kertoo.

Lisätietoja: 
Kauppakeskusjohtaja Tanja Linsiö, Redi
p. 050 342 6057, tanja.linsio@redi.fi

Kuvat median käyttöön täällä.