Hyppää sisältöön

HOK-Elanto avaa suuren S-marketin Kauppakeskus REDIin

Kauppakeskus REDI ja HOK-Elanto ovat solmineet vuokrasopimuksen uudelle S-marketille tulevasta liiketilasta. Myymälä tulee sijaitsemaan kauppakeskuksen K1-kerroksessa. Samasta kerroksesta löytyvät tulevaisuudessakin S-marketin lisäksi Lidl ja K-Supermarket.

– Kauppakeskus REDI on iloinen voidessaan täyttää asiakkaiden kestotoiveen. Koko keskuksen aukiolon ajan asiakkailta on tullut toiveita S-ryhmän ruokakaupan saamisesta REDIin. Monille se on ollut varsin tärkeää, vaikka ihmiset ovatkin olleet hyvin tyytyväisiä keskuksen ruokakauppatarjontaan, sanoo Kauppakeskus REDIn johtaja Aleksi Salminen.

REDIn nykyiset omistajat ja johto ovat laatineet kauppakeskukselle uuden kehityssuunnitelman, jonka avulla REDIn uskotaan tulevaisuudessa kasvavan voimakkaasti. HOK-Elantoa pyydettiin mukaan, jotta REDI pystyy tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman laajan ja laadukkaan palveluvalikoiman.

– Osuuskaupan yhtenä tärkeänä tehtävänä on tuoda palveluita asiakkaidensa lähelle, arkea helpottamaan. Kalasataman asukkaat ovat jatkuvasti toivoneet HOK-Elannolta parempia palveluita alueelle. Näistä lähtökohdista koimme, että nyt on oikea hetki lähteä mukaan. Avaamme REDIin uuden konseptimme mukaisen, ketjumme suurimman S-marketin, HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen toteaa.

Salminen on tyytyväinen paitsi uudesta sopimuksesta HOK:n kanssa myös siitä kuinka koko kauppakeskuksen elinvoimaisuus on saatu pidettyä hyvänä erittäin vaikeana korona-vuonna.
– Emme ole lamaantuneet koronan edessä, vaan REDIä on kehitetty läpi vuoden. Viime vuoden lopulla juhlimme Tokmannin, Shelter Gameroomin, Saigon Café:n, Cafe Cakehousen ja Donttin avajaisia. Tammikuussa REDIssä avasi liikkeensä FinScooter. Helmikuussa saimme valmiiksi Viihdemaailman uuden brändi-ilmeen, joten kulunut vuosi on tuonut mukanaan myös paljon hyvää ja pitänyt meidät kiireisinä.

S-marketin rakentaminen alkaa näillä näkymin kesäkuussa 2022 ja myymälä avataan saman vuoden syyskuussa.

Kauppakeskus REDI avattiin vuonna 2018. Sen omistavat Ilmarinen, OP Ryhmä ja LähiTapiola.

Lisätietoja:
Kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen, REDI, p. 044 235 9960
Kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen, HOK-Elanto, p. 010 76 60195