Vastuullisuus 

Vastuullisuus

Meillä kaikilla on mahdollisuus kantaa vastuunsa ympäristöstä, ilmastosta, yhteisöistä ja toisistamme. Tehdään siis yhdessä kestävämpää maailmaa.

Etsimme herkällä korvalla uusia kumppaneita ja kehitysideoita, joten olethan rohkeasti yhteydessä Janina Pohjaan – yhteystiedot löydät täältä.

LEED® Platina -ympäristösertifikaatti

REDIlle on myönnetty korkeimman mahdollisen ympäristöluokituksen, LEED® Platina -tason, ympäristösertifikaatti. Sertifikaatti kertoo kiinteistön erinomaisesta energia-, materiaali- ja vesitehokkuudesta sekä korkeatasoisesta sisäympäristöstä. REDI saavutti arvioinnissa 84 pistettä, Platina-tason rajan ollessa 80 pistettä, johon vaikuttivat muun muassa se, että REDIn vesikalusteet ovat vettä säästäviä, jätteet lajitellaan ja uusiokäytetään sekä keskuksen katolle toteutettu puistoalue, joka hyödyntää sadeveden kasvien kastelussa. Lue koko kertomus.

Kansainvälisessä LEED-ympäristöluokituksessa (Leadership in Energy and Environmental Design) arvioidaan tilojen, rakennuksen ja rakennushankkeen ympäristöominaisuuksia. LEED-sertifiointeja myöntää ja niiden käyttöä valvoo riippumaton Green Building Business Certification Institute.