Hyppää sisältöön

Specsavers

Liikkeemme sijaitsee 2. kerroksessa lähellä Redin pääovia ja metron sisäänkäyntiä.

Specsavers Optikolta saat laadukkaat silmälasit, piilolinssit ja silmien hyvinvointipalvelut aina edulliseen hintaan.

Olemme suomalaisten yrittäjien omistama Specsavers-myymälä. Meillä sinua palvelee ammattitoinen tiimi optikoita ja optisen myynnin ammattilaisia. Yhdessä autamme löytämään sinulle parhaat silmälasityylit ja linssit erilaisiin näkötilanteisiin. Lisäksi tarjoamme silmälääkärin vastaanoton liikkeessämme.

Specsaversilla optikon näöntarkastus on ilmainen, ja siihen sisältyy näkökyvyn arviointi, silmälasiresepti ja silmänpaineen mittaus. Jos haluat kattavamman optikon näöntutkimuksen, voit varata Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen (29 €), johon sisältyy lisäksi silmien terveystarkastus ja digitaalinen silmänpohjakuvaus. Palveluihimme kuuluu myös silmien rakennekuvaus OCT-kuvauslaitteella. Tarvittaessa optikko ohjaa silmälääkärille lisätutkimuksiin.

Valikoimastamme löydät silmälasikehyksiä alk. 29 €. Laajaan valikoimaamme kuuluu omien mallistojemme lisäksi monia huippubrändejä. Vakioyksiteholinssit sisältyvät aina kehystemme hintaan.

Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelussamme saat toiset samanhintaiset tai edullisemmat silmälasit kaupan päälle. Tämä on todellinen superetu!

Tervetuloa!

Sijainti
Avoinna tänään
Suljettu -
Aukioloajat
Ma - Pe -
La -
Su -
Verkkosivut
Puhelin
Sosiaalinen media