fbpx

Specsavers 

Optikko

Liikkeemme sijaitsee K1-kerroksessa Apteekin ja K-supermarketin välissä.
Specsaversin Kokonaisvaltainen näöntutkimus on paljon enemmän kuin vain näöntarkastus. Koska näkö on aisteistasi tärkein, haluamme turvata näkösi säilymisen. Siksi olemme kehittäneet näöntutkimuksen, jossa tarkastamme mahdollisimman monipuolisesti myös silmiesi terveyden. Näöntutkimuksemme sisältää mm. digitaalisen silmänpohjakuvauksen, joka auttaa havaitsemaan mahdollisia muutoksia silmissä tai viitteitä sairauksista aiempaa varhaisemmassa vaiheessa.
Meillä myös kattava kehys- ja aurikolasivalikoima sekä piilolinssit, joita voit tilata myös piilolinssien nettikaupastamme. Tiesitkö, että Specsaversilla vakioyksiteholinssit sisältyvät aina kehysten hintaan? Tervetuloa pitämään näöstäsi huolta!

Sijainti REDIssä: K1, Stadi Näytä kartalla
Avoinna: Ma-Pe 10-21, La 10-19, Su 12-18
Puhelin: +358 40 1922248
Verkkosivut: www.specsavers.fi
Specsavers

Tarjoukset

-50 % linssiale
Specsaversillä
Kaikki linssit ja lisämukavuudet -50 % alennuksella, kun ostat mitkä tahansa normaalihintaiset kehykset. Lisäksi saat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen veloituksetta (arvo 29 €).
Ilmainen näöntutkimus
Specsaversillä.
Huolehdi silmiesi hyvinvoinnista ja tule ilmaiseen Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen (norm. 29 €). Näöntutkimuksemme sisältää aina silmänpohjakuvauksen ja silmänpaineen mittauksen.