Specsavers 

Optikko

Liikkeemme sijaitsee K1.kerroksessa Apteekin ja K-Supermarketin välissä.

Specsavers Optikolla sinua palvelevat ammattitaitoiset optikot, silmälääkäri ja muu näönhuoltoon erikoistunut henkilökuntamme, joka auttaa löytämään juuri sinulle mieleiset silmä-, aurinko tai piilolasit.

Meillä on laaja valikoima kehyksiä, aurinkolaseja sekä piilolinssejä. Tuotemerkkejämme ovat mm. Superdry, Hugo Boss, Timberland, Gant, Kylie Minogue, Day Birger et Mikkelsen, Karen Millen, Levi´s, Osiris ja Tommy Hilfiger.

Koska näkösi on tärkein aistisi, haluamme pitää siitä hyvää huolta. Kokonaisvaltaiseen optikon näöntutkimukseemme kuuluu aina myös digitaalinen silmänpohjakuvaus ja silmänpaineen mittaus. Meillä myös silmälääkärin palvelut.

Tervetuloa pitämään näöstäsi huolta!

Vastuullisuus: Specsavers kerää suomalaisten käytettyjä silmälaseja ja toimittaa ne vuosittain vapaaehtoisten voimin Tansaniaan, jossa optikkoryhmä teettää paikallisille asukkaille näöntarkastuksia.

Sijainti REDIssä: Kerros K1 Näytä kartalla
Aukioloajat tänään: 10:00 - 20:00
Avoinna: Ma-Pe 10-20, La 10-18, Su 12-16
Puhelinnumero: +358 40 1922248
Verkkosivut: www.specsavers.fi
Specsavers

Tarjoukset

Kokonaisvaltainen
näöntutkimus ilmaiseksi!
Specsaversilla on nyt mahtava ALE. Saat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen nyt ilmaiseksi! Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseemme sisältyy aina mm. digitaalinen silmänpohjakuvaus. Varaa aika näöntutkimukseen specsavers.fi/varaa-aika/valitse-sijainti
Silmälasit
OTA 2 MAKSA 1 alk.29€!
Specsaversilla on nyt mahtava ALE. Saat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen nyt ilmaiseksi ja kahdet silmälasit yksien hinnalla alkaen vain 29 €. Saat siis toiset saman hintaiset tai edullisemmat silmälasit veloituksetta!
Ilmainen näöntutkimus
Specsaversin REDIn myymälässä
Specsaversilla on nyt mahtava ALE. Saat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen nyt ilmaiseksi ja kahdet silmälasit yksien hinnalla alkaen vain 29 €. Varaa aika näöntutkimukseen specsavers.fi/varaa-aika/valitse-sijainti
ALE kampanja
kahdet yksien hinnalla alk.29€
Specsaversilla alkoi mahtava ALE! Saat kaikki silmälasit Valitse 2 Maksa 1-hinnoittelun mukaisesti alkaen nyt vain 29€ (norm.alk.89€). Saat siis toiset saman hintaiset tai edullisemmat silmälasit veloituksetta! Tule rohkeasti kokeilemaan eri tyylejä!
ALE kampanja
vakiomoniteholinssit kehyksiin 59€
Specsaversilla on mahtava ALE. Saat vakiomoniteholinssit (1.5) veloituksetta kehyksiin nyt alkaen vain 59 € (norm. alk. 89 €). Tiesithän, että kaikilla silmälaseillamme on 2 vuoden laatutakuu. Tervetuloa näkemään mukavammin Specsaversille!