Specsavers 

Optikko

Liikkeemme sijaitsee 2. kerroksessa lähellä Redin pääovia ja metron sisäänkäyntiä.

Specsavers Optikolta saat laadukkaat silmälasit, piilolinssit ja silmien hyvinvointipalvelut aina edulliseen hintaan.

Olemme suomalaisten yrittäjien omistama Specsavers-liike. Meillä sinua palvelee ammattitoinen tiimi optikoita ja optisen myynnin ammattilaisia. He yhdessä auttavat löytämään sinulle parhaat silmälasityylit ja linssit erilaisiin näkötilanteisiin. Lisäksi tarjoamme silmälääkärin vastaanoton liikkeessämme.

Specsaversin optikon Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen sisältyy aina myös laaja digitaalinen silmänpohjakuvaus ja silmänpaineen mittaus, joiden avulla erikoiskoulutetut optikkomme voivat tehdä silmien hyvinvointikartoituksen. Tarvittaessa optikko ohjaa silmälääkärille lisätutkimuksiin.

Valikoimastamme löydät silmälasikehyksiä alk. 29 €. Laajaan valikoimaamme kuuluu omien mallistojemme lisäksi monia huippubrändejä. Vakioyksiteholinssit sisältyvät aina kehystemme hintaan.

Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelumme voit hyödyntää, kun ostat kehykset alk. 89 €. Saat siis toiset samanhintaiset tai edullisemmat silmälasit kaupan päälle. Tämä on todellinen superetu!

Tervetuloa!

Sijainti REDIssä: Kerros 2 Näytä kartalla
Aukioloajat tänään: 10:00 - 20:00
Avoinna: Ma-Pe 10-20, La 10-18, Su 12-16 Katso poikkeusaukioloajat
Helatorstai
26.05.2022
12:00 - 18:00
Avoinna
Puhelinnumero: +358 40 1922248
Verkkosivut: www.specsavers.fi
Specsavers

Tarjoukset

Vakiomonitehot
veloituksetta
Saat nyt vakiomoniteholinssit veloituksetta, kun ostat kehykset alk. 59€ (norm. alk. 89€). Nyt myös optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus on ilmainen. Lue lisää nettisivuiltamme. Olisit käynyt Specsaversilla!
Ilmainen näöntutkimus
Specsavers REDIn myymälässä
Specsaversin optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus on nyt kaikille ilmainen. Tutkimukseemme sisältyy aina mm. digitaalinen silmänpohjakuvaus ja silmänpaineen mittaus. Varaa aika näöntutkimukseen specsavers.fi/varaa-aika/valitse-sijainti
Kahdet lasit alk. 59€
Ei tarvitse valita ota molemmat
Saat aurinkolasit vahvuuksilla veloituksetta toiseksi pariksi, kun ostat kehykset nyt vain alk.59€ (norm. alk. 89€). Myös optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus on ilmainen (norm. 29€). Olisit käynyt Specsaversilla!