fbpx

Specsavers 

Optikko

Liikkeemme sijaitsee K1.kerroksessa Apteekin ja K-Supermarketin välissä.

Specsaversin Kokonaisvaltainen näöntutkimus on paljon enemmän kuin vain näöntarkastus. Koska näkö on aisteistasi tärkein, haluamme turvata näkösi säilymisen. Siksi olemme kehittäneet näöntutkimuksen, jossa tarkastamme mahdollisimman monipuolisesti myös silmiesi terveyden. Näöntutkimuksemme sisältää mm. digitaalisen silmänpohjakuvauksen, joka auttaa havaitsemaan mahdollisia muutoksia silmissä tai viitteitä sairauksista aiempaa varhaisemmassa vaiheessa.

Meillä on myös kattava kehys- ja aurikolasivalikoima sekä piilolinssit, joita voit tilata myös piilolinssien nettikaupastamme. Tiesitkö, että Specsaversilla vakioyksiteholinssit sisältyvät aina kehysten hintaan?

Tervetuloa pitämään näöstäsi huolta!

Vastuullisuus: Specsavers kerää suomalaisten käytettyjä silmälaseja ja toimittaa ne vuosittain vapaaehtoisten voimin Tansaniaan, jossa optikkoryhmä teettää paikallisille asukkaille näöntarkastuksia.

Sijainti REDIssä: Kerros K1 Näytä kartalla
Aukioloajat tänään: 10:00 - 20:00
Avoinna: Ma-Pe 10-20, La 10-18, Su 12-16
Puhelinnumero: +358 40 1922248
Verkkosivut: www.specsavers.fi
Specsavers

Tarjoukset

Avoinna sinua varten
.
Koronavirus koskettaa kaikkia suomalaisia. Meille Specsaversilla on tärkeää huolehtia suomalaisten näöstä ja silmien hyvinvoinnista myös haastavina aikoina. Siksi optikkomme ovat apunasi, kun tarvitset heitä.
Celebration! Yes
!
Tule mukaan juhlimaan. Specsaversilta saat aina linssietuja veloituksetta, kun ostat kehykset alk. 89 €. Voit valita siis veloituksetta joko vakiomoniteholinssit, ohuet ja kevyet linssit tai heijastuksenestopinnoitteen.