OHJELMA

Skeittaatsä vai breikkaatsä? Vai scoottaaksä niinku taekwondona? Tai jos et scoottaa koriksesta voit breikkaa skeitisti cheerleaderina. Eri lajit saapuvat REDIin 5.-15.8. välisenä aikana. Katso tarkempi ohjelma alta ja löydä lajisi ja muut aktiviteetit meiltä!

Samaan aikaan käynnissä on kahden hengen matka-arvonta Pekingin talviolympialaisiin 2022. Lue lisää alta!

BOULDEROINTI BY KIIPEILYAREENA
Mitä? Kiipeilyurheilijat Ry tarjoaa lapsille ilmaisia kiipeilykokeiluja koko viikonlopun ajan!
Boulderointi on seinäkiipeilyä suhteellisen matalilla kiipeilyreiteillä ilman valjaita ja köysiä. Reitten alle asetetut paksut patjat pehmustavat mahdollisia putoamisia. Kiipeily on monipuolinen laji, joka haastaa sekä fyysisiä rajoja, tasapainotaitoja että ongelmanratkaisukykä. Reitit ovat ”ongelmia”, joita on mukava ratkoa myös kaveriporukalla. Boulderoinnin aloittaminen on helppoa, tarvitset vain kiipeilykengät ja nekin saat vuokrattua kiipeilyhallilta.
Milloin? La-su 14.-15.8. klo 12-15
Missä? 1.kerros, Kiipeilyareena (sisäänkäynti ulkoa)

CHEERLEADING BY HAC
Kuka? Helsinki Athletics Cheerleaders eli HAC on kilpa-cheerleadingin erikoisseura, jonka lajeja ovat cheerleading ja cheertanssi. Seurassa on yhteensä 33 joukkuetta, joista suurin osa on lasten ja nuorten joukkueita. HAC tarjoaa mahdollisuuksiia sekä harrastamiseen että kilpa- ja huippu-urheiluun. Jokaisella on kaikki mahdollisuudet rakentaa oman näköinen polkunsa cheerleadingin ja cheertanssin parissa aina aloittelijoista maailman huipulle asti.

HAC:lle on myönnetty lasten ja nuorten liikunnan tähtimerkki. Tähtiseura-tunnus tarkoittaa sitä, että toiminta on laadukasta ja seura haluaa aktiivisesti kehittää toimintaansa. Seuran toiminnan tarkoituksena on lasten ja nuorten kasvun sekä kehityksen tukeminen ja toiminnan arvoja ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus. Liity mukaan Leijonaperheeseen!
Milloin? To-su 5.-8.8. & to-pe 12.-13.8. klo 13-17
Missä? K1.kerros

JUDO BY MEIDO-KAN
Kuka? Elämän musta vyö! Kehity itsesi mestariksi, mittaa henkiset ja fyysiset rajasi. Meido-Kan tarjoaa mahdollisuuden haastaa itsesi niin pitkälle kuin haluat. Judo on maailman suurin kamppailulaji. Se on taistelutaito ja urheilulaji sekä ruumiin ja mielen harjoitusmuoto – judo on tapa kasvaa ihmisenä. Judotekniikat – heitot, sidonnat, lukot ja kuristukset – ovat tehokkaita kamppailutilanteissa. Judosta on poistettu vaaralliset liikkeet (esim. lyönnit ja potkut), mikä tekee judosta varsin turvallisen lajin harrastaa täydellä teholla.

Meido-Kan avaa syyskauden 16.8., tarjolla on jokaiselle sopivia ryhmiä. Treenaa ensimmäinen kuukausi maksutta ja katso, löytyykö sisältäsi kamppailija!
Milloin? To-la 5.-7.8. & to-pe 12.-13.8. klo 13-17
Missä? K1.kerros

KATUTANSSI BY SAIFFA
Kuka? Katutanssikoulu Saiffa on vuodesta 2010 Helsingin sydämessä toiminut katutanssikeskus. Tanssikoulun ovat perustaneet kansainvälisesti menestyneen Flow Mo -tanssiryhmän jäsenet. Saiffalla voi harrastaa iästä tai tasosta riippumatta eri katutanssilajeja kuten break, hip hop, popping, locking ja house. Ensimmäinen kokeilukerta Saiffalla on aina maksuton.

Breikki (breakdance, breaking) on New Yorkista lähtöisin oleva alkuperäinen katutanssi. Break-tunneilla harjoitellaan lajin tekniikoita pystyssä ja lattialla, jonka lisäksi panostetaan lajin historiaan, rytmiin, itsevarmuuteen ja fiilistelyyn. Breikki tunnetaan akrobaattisuudestaan, mutta laji on hyvin monipuolinen ja tanssillinen. Laji on mukana ensimmäistä kertaa olympialaisissa Pariisissa 2024. Vuoden 2021 SM-kisat kilpaillaan REDIssä la 14.8. ja MM-karsinnat pe 13.8. Lue lisää alempaa tältä sivulta!
Milloin? To-su 5.-8.8. & to-pe 12.-13.8. klo 13-17
Missä? K1.kerros

KORIPALLO BY HNMKY
Kuka? Helsingin NMKY on stadilainen vaikuttaja vahvoilla juurilla. Seura on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä he tarjoavat osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintamuotoja on erilaisiin tarpeisiin ja kaikessa toiminnassa pyritään yksilökeskeisesti ihmisen kehitykseen elämän kaikilla osa-alueilla. HNMKY on maamme suurin koripalloseura reilulla 1200 lisenssipelaajallaan. Namikassa koripallo on kaikille!
Milloin? To-su 5.-8.8. & to-pe 12.-13.8. klo 13-17
Missä? 1.kerros, Kalasatamankatu

SALIBANDY BY M-TEAM
Kuka? M-Team on helsinkiläinen salibandyn erikoisseura, joka on perustettu vuonna 1996. Seuran toiminnan pääpainoalue on juniorityössä ja seura onkin saanut Nuori Suomi -sinetin sekä tähtiseura-statuksensa lasten ja nuorten laadukkaasta juniorityöstä. M-Teamin päämaja sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla, mutta salibandykouluja löytyy ympäri Helsingin.
Milloin? To-su 5.-8.8. & to-pe 12.-13.8. klo 13-17
Missä? 1.kerros, Kalasatamankatu

BACK 2 SCHOOL BY SILTA
Mitä? 
Nuoremmille koululaisille suunnattua ohjelmaa: askartelupajoja, Nerf-ammuntapeli, videopelejä sekä arvonta, josta voi voittaa lahjakortin Pomppulinnamaailmaan tai Irti Maasta -kiipeilypuistoon.
Milloin? To-ma 5.-9.8.
Missä? 2.kerros, Silta-tila

SCOOTTISESSARIT BY FINSCOOTER
Milloin? To 5.8. & to 12.8. klo 15-16
Mitä? Lähde mukaan scoottaamaan FinScooterin tiimin kanssa K6 kerrokseen Redin scoottiparkkiin. Luvassa vapaamuotoista scoottausta, yhteiskuvia ja nimmareiden jakoa. Klo 15:00 – 16:00. Sessarit ovat kaikille ilmaiset.
Missä? K6.kerros, REDIn Skatepark

BACK 2 KORKEAKOULU BY SILTA
Mitä?
Korkeakouluopiskelijoille suunnattuina päivinä ohjelmassa videopelejä, lautapelejä sekä kilpailu, josta voi voittaa lahjakortin Laserareenalle. Lisäksi jaossa hävikkiruokakasseja ainakin yhtenä päivänä.
Milloin? Ti-la 10.-14.8.
Missä? 2.kerros, Silta-tila

CS:GO WINGMAN -TURNAUS BY SHELTER GAMEROOM
Mitä? Shelter Gameroom järjestää CS:Go Wingman -turnauksen koulujen alkamisen kunniaksi! Osallistuminen turnaukseen tapahtuu Shelter Gameroomin laadukkailla pelitietokoneilla, mutta omat oheislaitteet ovat sallittuja. Turnauksen potti on tavoittelemisen arvoinen, yli 500 euron arvoinen! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.
Milloin? Pe 13.8.
Missä? 3.kerros, Shelter Gameroom

BREAKDANCE MM-KARSINNAT BY SUOMEN BREIKKILIITTO
Mitä? Breakdancen MM-kilpailuiden karsinnat
Milloin? Pe 13.8. klo 17 alkaen
Missä? K1.kerros

BACK 2 MOVIES BY CINAMON
Mitä? Aika palata elämyksiin! Cinamon varmistaa lasten, nuorten ja opiskelijoiden kulttuurikokemukset tarjoamalla heidän leffalippunsa 7 €:n kappalehintaan ja herkkukombo (poppari + limu) hintaan 3 €.
Milloin? La-su 14.-15.8.
Missä? 3.kerros, Cinamon-elokuvateatteri

HELRIDE x MONSTER HUIPPUSKEITTAAJAT NEREIDILLÄ
Mitä? HELride x Monster kuvaussessiot Nereidi-patsaalla. Mukana mm. Kevin Bækkel, Joao Lucas Alves, Justin Sommer, Gabriel Fortunato ja Jorge Simoes.
Milloin? Lauantaina 14.8. klo 13-14.
Missä? Nereidi-patsas, Kalasatamankatu

OSALLISTU ARVONTAAN

Haluatko osallistua Pekingin talviolympialaisten matka-arvontaan? Toimi näin:

 1. Mene REDIn infopisteelle 1.kerrokseen
 2. Täytä arvontalomake
 3. Pidä jännitys hallussa kunnes arvonta suoritetaan
 4. Arvonta suoritetaan ma 16.8.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan säännöt
Huom! Arvonnan säännöt luettavissa myös REDIn infopisteellä tulostettuna.

 1. Arvonnan perustiedot
  1. Arvonnan järjestäjä
   Kiinteistö Oy Kauppakeskus REDI
   (y-tunnus: 2630492-6)
   Hermannin rantatie 3B, pl. 200
   00580 Helsinki
   (jäljempänä: ”Arvonnan Järjestäjä”)
  2. Arvottava palkinto
   Pääpalkinto sisältää 2-4 päivän ja kahden (2) hengen kisamatkan Pekingin talviolympialaisiin aikavälillä 4.-20.2.2022. Palkinto sisältää meno-paluu lennot (Helsinki-Peking-Helsinki), hotellitasoisen majoituksen Pekingissä, sekä lippupaketin urheilutapahtumiin. Matka-aikataulu tarkentuu olympiaohjelman tarkentuessa 1.11.2021 mennessä. Kilpailun järjestäjä pidättävät oikeuden muutoksiin. (Palkinnon arvo n. 10 000 €).
  3. Arvontaan osallistumisaika
   5.-15.8.2021
  4. Arvonta-aika
   16.8.2021
  5. Arvontapaikka
   Kauppakeskus REDI
 2. Arvontaan osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen
  Arvontaan voi osallistua Suomessa vakituisesti asuva 18-vuotta täyttänyt, täysivaltainen ja luonnollinen henkilö, joka täyttää sähköisen arvontalomakkeen REDIn infopisteellä aikavälillä 5.-15.8.2021. Vain yksi arvontalomake per henkilö sallitaan. Arvontalomakkeen voi täyttää infopisteen aukioloaikoina ma-pe klo 10-20, la klo 10-19 ja su klo 12-18.
 3. Arvonta
  Arvonta suoritetaan ma 16.8.2021 ja arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Yhteydenotto tehdään osallistujan itsensä arvontalomakkeeseen täyttämien tietojen kautta. Arvonnan voittajan tulee ottaa palkinto vastaan 31.8.2021 mennessä vastaamalla onnitteluviestiin kirjallisesti, muuten arvotaan uusi voittaja.
 4. Arvontasääntöjen noudattamatta jättäminen
  Arvonnan Järjestäjällä on oikeus hylätä arvontaan osallistuminen milloin tahansa, jos:

  1. osallistuja ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia arvontaan osallistumiseksi,
  2. osallistuja on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen arvontaan, tai
  3. osallistuja on muutoin toiminut näiden sääntöjen vastaisesti.
 5. Arvonnan Järjestäjän ja arvonnan voittajan velvoitteet
  Arvonnan Järjestäjä ja arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä koituvista kuluista. Arvonnan Järjetäjä maksaa arpajaisveron. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista tarvittavista asiakirjoista kuten matkavakuutuksista ja viisumeista.
 6. Vastuunrajoitus
  Arvonnan Järjestäjä ja arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista eivätkä mahdollisista painovirheistä tai muista arvontaan liittyvistä virheistä. Arvonnan Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä osallistua arvontaan.Arvonnan Järjestäjä ja arvonnan yhteistyökumppanit, Kauppakeskus REDIssä liiketoimintaa harjoittavat yritykset tai muut Kauppakeskus REDIssä toimivat tahot tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit eivät vastaa vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.Arvonnan Järjestäjä ja arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa tai ole korvausvelvollisia matkan peruuntumisesta heistä riippumattomista syistä, joita voivat olla muun muassa sota, terrorismi, hätätila, pandemia tai muu ei-ennakoitava katastrofi. Arvonnan Järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa, lopettaa tai keskeyttää arvonnan.
 7. Henkilötietojen käsittely
  Arvontaan osallistuneiden tietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen sekä palkinnon toimittamiseen voittajalle. Arvonnan voittaneen tiedot luovutetaan arvonnan palkinnon toimittajille: Suomen Olympiakomitealle ja matkanjärjestäjälle, Elämysmatkat Oy:lle. Niitä ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointiin ilman arvontaan osallistuvan nimenomaista suostumusta.Arvonnan yhteydessä annettavien henkilötietojen käsittelystä lisätietoa saat tietosuojaselosteestamme, jonka voit lukea täältä tai Kauppakeskus REDIn infopisteellä.
 8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
  Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella tai tavaramerkkioikeudella, ellei muutoin ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Arvonnan Järjestäjän kirjallista lupaa.
 9. Muuta
  Nämä arvonnan säännöt koskevat kaikki arvontaan osallistuvia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Arvonnan Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Arvonnan Järjestäjä.

Onnea arvontaan!

Valmistaudu syksyyn nauttimalla REDIläisten avusta sekä liikkeiden tarjouksista ja uutuustuotteista:

Makaronitehdas - Pasta alle Vongole
22€
Reima - Reima x Klaus H.
Reima Friends jäsenille -20% Valikoidut tuotteet, voim. 22.5.
Dressmann - Pikeet ja chino-shortsit
-30 %
Dressmann - Puvut alk. 179 €
Regular fit ja slim fit
Classic Pizza Restaurant - Kevään uusi parsapizza
17€
Juhlamaailma - Erilaisia pallosomisteita
Alk. 5,95
Juhlamaailma - Suom.kiel.onnittelupallot
7,95/kpl
Juhlamaailma - Lyyra-lautasliina 12 kpl
3,95
Specsavers - Vakiomonitehot
veloituksetta
Specsavers - Ilmainen näöntutkimus
Specsavers REDIn myymälässä
Specsavers - Kahdet lasit alk. 59€
Ei tarvitse valita ota molemmat
FÖÖNI - KESÄLOMALENTOTARJOUKSET!
Kesän lennot alkaen 49€!
Jungle Juice Bar - Terveysshotti 1,99e/2,50e
Smoothien kylkeen shotti 1,99e
Hair&beauty Today - Ihokarvojen sokeroinnit
-20 % Toukokuun loppuun asti
Apteekki - APTEEKISTA
ACO SEERUMIT
Apteekki - APTEEKISTA
A-VITA HYDRA PLUS nenäsuihke 20 ml
Apteekki - APTEEKISTA
BEPANTHEN EYE 10 ML
Apteekki - APTEEKISTA
BETHOVER B 12
Apteekki - APTEEKISTA
BIORION STRONG
Apteekki - APTEEKISTA
DEVISOL 20 MCG 200 TABL.
Apteekki - APTEEKISTA
GEFILUS VAHVA maitohappobakteeri
Apteekki - APTEEKISTA
MINISUN LUUSTO
Apteekki - APTEEKISTA
MINISUN MONIVITAMIINIT
Apteekki - APTEEKISTA
MULTIVITA MAGNESIUMSITRAATTI + B6
Apteekki - APTEEKISTA
NESTEYTYS RATIOPHARM
Apteekki - APTEEKISTA
MELATONIINI ORION 1,9 mg
Apteekki - APTEEKISTA
SYYLEND PEN 3 ML
Apteekki - APTEEKISTA
TRIPLE DRY ROLL-ON 50 ML
Apteekki - APTEEKISTA
ORION KERÄILYKAMPANJA
Oluthuone Haavi - Haavin Musapähkinä
joka tiistai klo 18! Maksuton, vapaa pääsy, tervetuloa!
Oluthuone Haavi - HAAVIN MUSABINGO!
Bongaa artistit ja voita! Musabingo Haavissa joka la klo 17->
Pikseli Arcade - Valmistuvalle
Alk. 20€ Anna lahjaksi koko maailma!
Pikseli Arcade - Synttärit Pikselissä!
Alk. 25€ / hlö Seikkaile virtuaalitodellisuudessa
Pikseli Arcade - Bilepaketti
45€ / hlö 60min peliaikaa & 2 juomaa!

Reima

Reima x Klaus H. – Reima Friends jäsenille -20%
Voimassa 17.05 - 22.05

Valikoidut tuotteet, voim. 22.5.

Tarjoamme edun Reima Friends jäsenillemme.
Saat alennuksen, kun lataat Reima-sovelluksen ja näytät sovelluksessa olevan koodin kassalla.
Tarjous on voimassa 22.5. asti.
Reima
Reima

FÖÖNI

KESÄLOMALENTOTARJOUKSET! – Kesän lennot alkaen 49€!
Voimassa 11.05 - 05.07

Tarjouksia löytyy niin junioreille kuin koko porukallekin!
- juniorit 49€
- aikuiset 59€
- juniori ja aikuinen 99€
- kaksi aikuista 109€
- koko perhe / porukka 245€

Tarjoushinnat saatavilla kesän suoravarauksiin ajalle 6.6.-14.8.2022
FÖÖNI
FÖÖNI

Pikseli Arcade

Valmistuvalle – Alk. 20€
Voimassa 09.05 - 05.06

Anna lahjaksi koko maailma!

Anna valmistuvalle lahjaksi uskomattomia elämyksiä - Pikselin lahjakortilla koko maailma on käden ulottuvissa! Valitse Pikselin lahjakorteista sopiva tai lataa kortille haluamasi summa. Lahjakortit myymälästä sekä netistä pikseli.fi
Pikseli Arcade
Pikseli Arcade

Oluthuone Haavi

Haavin Musapähkinä – joka tiistai klo 18!
Voimassa 28.04 - 21.06

Maksuton, vapaa pääsy, tervetuloa!

Musapähkinä on koko kansan musavisailu joka esitetään näyttävästi ravintolan screeneiltä, muhkean äänentoiston kera!

Muhkeat palkinnot tarjoaa REDI eri toimijoiltaan!
Oluthuone Haavi
Oluthuone Haavi

Specsavers

Vakiomonitehot – veloituksetta
Voimassa 25.04 - 19.06

Saat nyt vakiomoniteholinssit veloituksetta, kun ostat kehykset alk. 59€ (norm. alk. 89€). Nyt myös optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus on ilmainen. Lue lisää nettisivuiltamme. Olisit käynyt Specsaversilla!
Specsavers
Specsavers

Specsavers

Ilmainen näöntutkimus – Specsavers REDIn myymälässä
Voimassa 25.04 - 19.06

Specsaversin optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus on nyt kaikille ilmainen. Tutkimukseemme sisältyy aina mm. digitaalinen silmänpohjakuvaus ja silmänpaineen mittaus. Varaa aika näöntutkimukseen specsavers.fi/varaa-aika/valitse-sijainti
Specsavers
Specsavers

Specsavers

Kahdet lasit alk. 59€ – Ei tarvitse valita ota molemmat
Voimassa 25.04 - 19.06

Saat aurinkolasit vahvuuksilla veloituksetta toiseksi pariksi, kun ostat kehykset nyt vain alk.59€ (norm. alk. 89€). Myös optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus on ilmainen (norm. 29€). Olisit käynyt Specsaversilla!
Specsavers
Specsavers

Oluthuone Haavi

HAAVIN MUSABINGO! – Bongaa artistit ja voita!
Voimassa 28.04 - 18.06

Musabingo Haavissa joka la klo 17->

Rakastatko hyvää musiikkia, jännitystä ja hauskanpitoa? Well, let´s get the party started! Nimittäin Musabingo on täällä. Pelaaminen on helppoa ja hauskaa. Musabingo Haavissa joka lauantai klo 17 alkaen. Hyvät palkinnot. Tervetuloa bingoilemaan!
Oluthuone Haavi
Oluthuone Haavi