OHJELMA

Skeittaatsä vai breikkaatsä? Vai scoottaaksä niinku taekwondona? Tai jos et scoottaa koriksesta voit breikkaa skeitisti cheerleaderina. Eri lajit saapuvat REDIin 5.-15.8. välisenä aikana. Katso tarkempi ohjelma alta ja löydä lajisi ja muut aktiviteetit meiltä!

Samaan aikaan käynnissä on kahden hengen matka-arvonta Pekingin talviolympialaisiin 2022. Lue lisää alta!

BOULDEROINTI BY KIIPEILYAREENA
Mitä? Kiipeilyurheilijat Ry tarjoaa lapsille ilmaisia kiipeilykokeiluja koko viikonlopun ajan!
Boulderointi on seinäkiipeilyä suhteellisen matalilla kiipeilyreiteillä ilman valjaita ja köysiä. Reitten alle asetetut paksut patjat pehmustavat mahdollisia putoamisia. Kiipeily on monipuolinen laji, joka haastaa sekä fyysisiä rajoja, tasapainotaitoja että ongelmanratkaisukykä. Reitit ovat ”ongelmia”, joita on mukava ratkoa myös kaveriporukalla. Boulderoinnin aloittaminen on helppoa, tarvitset vain kiipeilykengät ja nekin saat vuokrattua kiipeilyhallilta.
Milloin? La-su 14.-15.8. klo 12-15
Missä? 1.kerros, Kiipeilyareena (sisäänkäynti ulkoa)

CHEERLEADING BY HAC
Kuka? Helsinki Athletics Cheerleaders eli HAC on kilpa-cheerleadingin erikoisseura, jonka lajeja ovat cheerleading ja cheertanssi. Seurassa on yhteensä 33 joukkuetta, joista suurin osa on lasten ja nuorten joukkueita. HAC tarjoaa mahdollisuuksiia sekä harrastamiseen että kilpa- ja huippu-urheiluun. Jokaisella on kaikki mahdollisuudet rakentaa oman näköinen polkunsa cheerleadingin ja cheertanssin parissa aina aloittelijoista maailman huipulle asti.

HAC:lle on myönnetty lasten ja nuorten liikunnan tähtimerkki. Tähtiseura-tunnus tarkoittaa sitä, että toiminta on laadukasta ja seura haluaa aktiivisesti kehittää toimintaansa. Seuran toiminnan tarkoituksena on lasten ja nuorten kasvun sekä kehityksen tukeminen ja toiminnan arvoja ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus. Liity mukaan Leijonaperheeseen!
Milloin? To-su 5.-8.8. & to-pe 12.-13.8. klo 13-17
Missä? K1.kerros

JUDO BY MEIDO-KAN
Kuka? Elämän musta vyö! Kehity itsesi mestariksi, mittaa henkiset ja fyysiset rajasi. Meido-Kan tarjoaa mahdollisuuden haastaa itsesi niin pitkälle kuin haluat. Judo on maailman suurin kamppailulaji. Se on taistelutaito ja urheilulaji sekä ruumiin ja mielen harjoitusmuoto – judo on tapa kasvaa ihmisenä. Judotekniikat – heitot, sidonnat, lukot ja kuristukset – ovat tehokkaita kamppailutilanteissa. Judosta on poistettu vaaralliset liikkeet (esim. lyönnit ja potkut), mikä tekee judosta varsin turvallisen lajin harrastaa täydellä teholla.

Meido-Kan avaa syyskauden 16.8., tarjolla on jokaiselle sopivia ryhmiä. Treenaa ensimmäinen kuukausi maksutta ja katso, löytyykö sisältäsi kamppailija!
Milloin? To-la 5.-7.8. & to-pe 12.-13.8. klo 13-17
Missä? K1.kerros

KATUTANSSI BY SAIFFA
Kuka? Katutanssikoulu Saiffa on vuodesta 2010 Helsingin sydämessä toiminut katutanssikeskus. Tanssikoulun ovat perustaneet kansainvälisesti menestyneen Flow Mo -tanssiryhmän jäsenet. Saiffalla voi harrastaa iästä tai tasosta riippumatta eri katutanssilajeja kuten break, hip hop, popping, locking ja house. Ensimmäinen kokeilukerta Saiffalla on aina maksuton.

Breikki (breakdance, breaking) on New Yorkista lähtöisin oleva alkuperäinen katutanssi. Break-tunneilla harjoitellaan lajin tekniikoita pystyssä ja lattialla, jonka lisäksi panostetaan lajin historiaan, rytmiin, itsevarmuuteen ja fiilistelyyn. Breikki tunnetaan akrobaattisuudestaan, mutta laji on hyvin monipuolinen ja tanssillinen. Laji on mukana ensimmäistä kertaa olympialaisissa Pariisissa 2024. Vuoden 2021 SM-kisat kilpaillaan REDIssä la 14.8. ja MM-karsinnat pe 13.8. Lue lisää alempaa tältä sivulta!
Milloin? To-su 5.-8.8. & to-pe 12.-13.8. klo 13-17
Missä? K1.kerros

KORIPALLO BY HNMKY
Kuka? Helsingin NMKY on stadilainen vaikuttaja vahvoilla juurilla. Seura on ollut aktiivisesti mukana liikunnan, sosiaalialan ja kaupunkikulttuurin kentillä jo 130 vuoden ajan. Tänä päivänä he tarjoavat osallistumis-, vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintamuotoja on erilaisiin tarpeisiin ja kaikessa toiminnassa pyritään yksilökeskeisesti ihmisen kehitykseen elämän kaikilla osa-alueilla. HNMKY on maamme suurin koripalloseura reilulla 1200 lisenssipelaajallaan. Namikassa koripallo on kaikille!
Milloin? To-su 5.-8.8. & to-pe 12.-13.8. klo 13-17
Missä? 1.kerros, Kalasatamankatu

SALIBANDY BY M-TEAM
Kuka? M-Team on helsinkiläinen salibandyn erikoisseura, joka on perustettu vuonna 1996. Seuran toiminnan pääpainoalue on juniorityössä ja seura onkin saanut Nuori Suomi -sinetin sekä tähtiseura-statuksensa lasten ja nuorten laadukkaasta juniorityöstä. M-Teamin päämaja sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla, mutta salibandykouluja löytyy ympäri Helsingin.
Milloin? To-su 5.-8.8. & to-pe 12.-13.8. klo 13-17
Missä? 1.kerros, Kalasatamankatu

BACK 2 SCHOOL BY SILTA
Mitä? 
Nuoremmille koululaisille suunnattua ohjelmaa: askartelupajoja, Nerf-ammuntapeli, videopelejä sekä arvonta, josta voi voittaa lahjakortin Pomppulinnamaailmaan tai Irti Maasta -kiipeilypuistoon.
Milloin? To-ma 5.-9.8.
Missä? 2.kerros, Silta-tila

SCOOTTISESSARIT BY FINSCOOTER
Milloin? To 5.8. & to 12.8. klo 15-16
Mitä? Lähde mukaan scoottaamaan FinScooterin tiimin kanssa K6 kerrokseen Redin scoottiparkkiin. Luvassa vapaamuotoista scoottausta, yhteiskuvia ja nimmareiden jakoa. Klo 15:00 – 16:00. Sessarit ovat kaikille ilmaiset.
Missä? K6.kerros, REDIn Skatepark

BACK 2 KORKEAKOULU BY SILTA
Mitä?
Korkeakouluopiskelijoille suunnattuina päivinä ohjelmassa videopelejä, lautapelejä sekä kilpailu, josta voi voittaa lahjakortin Laserareenalle. Lisäksi jaossa hävikkiruokakasseja ainakin yhtenä päivänä.
Milloin? Ti-la 10.-14.8.
Missä? 2.kerros, Silta-tila

CS:GO WINGMAN -TURNAUS BY SHELTER GAMEROOM
Mitä? Shelter Gameroom järjestää CS:Go Wingman -turnauksen koulujen alkamisen kunniaksi! Osallistuminen turnaukseen tapahtuu Shelter Gameroomin laadukkailla pelitietokoneilla, mutta omat oheislaitteet ovat sallittuja. Turnauksen potti on tavoittelemisen arvoinen, yli 500 euron arvoinen! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.
Milloin? Pe 13.8.
Missä? 3.kerros, Shelter Gameroom

BREAKDANCE MM-KARSINNAT BY SUOMEN BREIKKILIITTO
Mitä? Breakdancen MM-kilpailuiden karsinnat
Milloin? Pe 13.8. klo 17 alkaen
Missä? K1.kerros

BACK 2 MOVIES BY CINAMON
Mitä? Aika palata elämyksiin! Cinamon varmistaa lasten, nuorten ja opiskelijoiden kulttuurikokemukset tarjoamalla heidän leffalippunsa 7 €:n kappalehintaan ja herkkukombo (poppari + limu) hintaan 3 €.
Milloin? La-su 14.-15.8.
Missä? 3.kerros, Cinamon-elokuvateatteri

HELRIDE x MONSTER HUIPPUSKEITTAAJAT NEREIDILLÄ
Mitä? HELride x Monster kuvaussessiot Nereidi-patsaalla. Mukana mm. Kevin Bækkel, Joao Lucas Alves, Justin Sommer, Gabriel Fortunato ja Jorge Simoes.
Milloin? Lauantaina 14.8. klo 13-14.
Missä? Nereidi-patsas, Kalasatamankatu

OSALLISTU ARVONTAAN

Haluatko osallistua Pekingin talviolympialaisten matka-arvontaan? Toimi näin:

 1. Mene REDIn infopisteelle 1.kerrokseen
 2. Täytä arvontalomake
 3. Pidä jännitys hallussa kunnes arvonta suoritetaan
 4. Arvonta suoritetaan ma 16.8.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan säännöt
Huom! Arvonnan säännöt luettavissa myös REDIn infopisteellä tulostettuna.

 1. Arvonnan perustiedot
  1. Arvonnan järjestäjä
   Kiinteistö Oy Kauppakeskus REDI
   (y-tunnus: 2630492-6)
   Hermannin rantatie 3B, pl. 200
   00580 Helsinki
   (jäljempänä: ”Arvonnan Järjestäjä”)
  2. Arvottava palkinto
   Pääpalkinto sisältää 2-4 päivän ja kahden (2) hengen kisamatkan Pekingin talviolympialaisiin aikavälillä 4.-20.2.2022. Palkinto sisältää meno-paluu lennot (Helsinki-Peking-Helsinki), hotellitasoisen majoituksen Pekingissä, sekä lippupaketin urheilutapahtumiin. Matka-aikataulu tarkentuu olympiaohjelman tarkentuessa 1.11.2021 mennessä. Kilpailun järjestäjä pidättävät oikeuden muutoksiin. (Palkinnon arvo n. 10 000 €).
  3. Arvontaan osallistumisaika
   5.-15.8.2021
  4. Arvonta-aika
   16.8.2021
  5. Arvontapaikka
   Kauppakeskus REDI
 2. Arvontaan osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen
  Arvontaan voi osallistua Suomessa vakituisesti asuva 18-vuotta täyttänyt, täysivaltainen ja luonnollinen henkilö, joka täyttää sähköisen arvontalomakkeen REDIn infopisteellä aikavälillä 5.-15.8.2021. Vain yksi arvontalomake per henkilö sallitaan. Arvontalomakkeen voi täyttää infopisteen aukioloaikoina ma-pe klo 10-20, la klo 10-19 ja su klo 12-18.
 3. Arvonta
  Arvonta suoritetaan ma 16.8.2021 ja arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Yhteydenotto tehdään osallistujan itsensä arvontalomakkeeseen täyttämien tietojen kautta. Arvonnan voittajan tulee ottaa palkinto vastaan 31.8.2021 mennessä vastaamalla onnitteluviestiin kirjallisesti, muuten arvotaan uusi voittaja.
 4. Arvontasääntöjen noudattamatta jättäminen
  Arvonnan Järjestäjällä on oikeus hylätä arvontaan osallistuminen milloin tahansa, jos:

  1. osallistuja ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia arvontaan osallistumiseksi,
  2. osallistuja on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen arvontaan, tai
  3. osallistuja on muutoin toiminut näiden sääntöjen vastaisesti.
 5. Arvonnan Järjestäjän ja arvonnan voittajan velvoitteet
  Arvonnan Järjestäjä ja arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä koituvista kuluista. Arvonnan Järjetäjä maksaa arpajaisveron. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista tarvittavista asiakirjoista kuten matkavakuutuksista ja viisumeista.
 6. Vastuunrajoitus
  Arvonnan Järjestäjä ja arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista eivätkä mahdollisista painovirheistä tai muista arvontaan liittyvistä virheistä. Arvonnan Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä osallistua arvontaan.Arvonnan Järjestäjä ja arvonnan yhteistyökumppanit, Kauppakeskus REDIssä liiketoimintaa harjoittavat yritykset tai muut Kauppakeskus REDIssä toimivat tahot tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit eivät vastaa vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.Arvonnan Järjestäjä ja arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa tai ole korvausvelvollisia matkan peruuntumisesta heistä riippumattomista syistä, joita voivat olla muun muassa sota, terrorismi, hätätila, pandemia tai muu ei-ennakoitava katastrofi. Arvonnan Järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa, lopettaa tai keskeyttää arvonnan.
 7. Henkilötietojen käsittely
  Arvontaan osallistuneiden tietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen sekä palkinnon toimittamiseen voittajalle. Arvonnan voittaneen tiedot luovutetaan arvonnan palkinnon toimittajille: Suomen Olympiakomitealle ja matkanjärjestäjälle, Elämysmatkat Oy:lle. Niitä ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointiin ilman arvontaan osallistuvan nimenomaista suostumusta.Arvonnan yhteydessä annettavien henkilötietojen käsittelystä lisätietoa saat tietosuojaselosteestamme, jonka voit lukea täältä tai Kauppakeskus REDIn infopisteellä.
 8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
  Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella tai tavaramerkkioikeudella, ellei muutoin ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Arvonnan Järjestäjän kirjallista lupaa.
 9. Muuta
  Nämä arvonnan säännöt koskevat kaikki arvontaan osallistuvia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Arvonnan Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Arvonnan Järjestäjä.

Onnea arvontaan!

Valmistaudu syksyyn nauttimalla REDIläisten avusta sekä liikkeiden tarjouksista ja uutuustuotteista:

Pikseli Arcade - REDI 3v tarjous!
30 min / 15€ (norm. 20€) Varaa nyt!
Voimassa 20.09 - 26.09

REDI 3v tarjous!

30 min / 15€ (norm. 20€)
Varaa nyt! Kauppakeskuksen 3-vuotissynttäreitä juhlitaan Pikselissä tarjouksen muodossa!

30 min / 15€ (norm. 20€)
60 min / 30€ (norm. 38€)

Varaa aika ja lähde mukaan uskomattomiin seikkailuihin!

Voimassa 20.09 - 26.09
Pikseli Arcade
Pikseli Arcade - Perhepaketti neljälle
Seikkaile virtuaalitodellisuudessa 24,75€ / hlö
Voimassa 06.09 - 24.10

Perhepaketti neljälle

Seikkaile virtuaalitodellisuudessa
24,75€ / hlö Varaa huikeita seikkailuita koko perheelle! Kiivetkää karkkivuorten huipulle, kokeilkaa taitojanne ravintolan keittiössä tai sukeltakaa valtamerten syvyyksiin! Perhepaketti neljälle yhteishintaan 99€ - varaa nyt: pikseli.fi!

Voimassa 06.09 - 24.10
Pikseli Arcade
Pikseli Arcade - Bilepaketti syysiltoihin
45€ / hlö 60 min + 2 juomaa
Voimassa 30.08 - 30.09

Bilepaketti syysiltoihin

45€ / hlö
60 min + 2 juomaa Pikselin bilepaketti ei jätä ketään kylmäksi! Tämä K-18 illanviettopaketti sopii kaveriporukan illanviettoon, synttäreihin ja polttareihin. Varaa bilepaketti nyt 4-8 osallistujalle Pikselin nettisivuilta pikseli.fi!

Voimassa 30.08 - 30.09
Pikseli Arcade
Pikseli Arcade - Synttärit Pikselissä!
Seikkaile virtuaalitodellisuudessa Alk. 25€ / hlö
Voimassa 30.08 - 24.10

Synttärit Pikselissä!

Seikkaile virtuaalitodellisuudessa
Alk. 25€ / hlö Vietä Pikseli Virtuaalipuistossa unohtumattomat synttärit! Meiltä löytyy laaja valikoima lapsille sopivia virtuaalipelejä. Tutustu synttäripaketteihin ja valikoimaamme osoitteessa pikseli.fi ja varaa juhlat nyt!

Voimassa 30.08 - 24.10
Pikseli Arcade
Dressmann - Super weekend!
KAIKKI TUOTTEET -30%
Voimassa 24.09 - 26.09

Super weekend!

KAIKKI TUOTTEET -30%
Alennus lasketaan normaalihinnasta.
Voimassa 24.-26.9. Dressmann-myymälässä ja verkkokaupassa.

Voimassa 24.09 - 26.09
Dressmann
Dressmann - Kaikki t-paidat
OTA 3 MAKSA 2 Tarjoamme edullisimman
Voimassa 24.08 - 10.10

Kaikki t-paidat

OTA 3 MAKSA 2
Tarjoamme edullisimman

Voimassa 24.08 - 10.10
Dressmann
Vallila - MID SEASON SALE!
Verhoja - 30%! Mattoja tasahinnoin!
Voimassa 22.09 - 02.10

MID SEASON SALE!

Verhoja - 30%!
Mattoja tasahinnoin! Sisusta syksyyn uusin värein ja kuosein.

Useita verhoja - 30%.

Mattoja tasahinnoin, alk. 10 Eur.

TERVETULOA!

Voimassa 22.09 - 02.10
Vallila
Apteekki - APTEEKISTA
MULTIVITA TUOTTEET - 15%
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

MULTIVITA TUOTTEET - 15%
Täydennä nyt vitamiinivarastot! Saat Multivita-sarjan kampanjatuotteista -15 %:n alennuksen.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
BETHOVER B 12 vitamiinit
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

BETHOVER B 12 vitamiinit
Muistin tueksi Bethover B12 tuotteet! Syyskuussa bonuspakkaus saat 20 tabletia kaupanpäälle.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
HOITOHUONE RANTAKUKKA
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

HOITOHUONE RANTAKUKKA
Varaa aikaa itsellesi!

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
ACO PARTY
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

ACO PARTY
Kahden ACO-tuotteen ostajalle syyskuussa jalkavoide kaupan päälle

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
APOBASE LOTION, CREME, OILY CREME
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

APOBASE LOTION, CREME, OILY CREME
Apobase Lotion - Kevyt, helposti imeytyvä Lotion tuo miellyttävää kosteutta koko keholle, Creme - hyvin levittyvä keskirasvainen voide kuivalle iholle, Oily Creme - öljyisempi voide erittäin kuivalle iholle. Apobase-voiteet sopivat koko perheelle,

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
BEPANTHEN EYE 10 ML
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

BEPANTHEN EYE 10 ML
Bepanthen Eye -silmätipat lievittävät kuivien, ärtyneiden ja väsyneiden silmien ikäviä oireita heti, voitelemalla silmän pintaa ja suojaamalla sitä kuivumiselta pitkäaikaisesti.
Säilyy avattuna 12 kk!

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
BIOTIINI STRONG
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

BIOTIINI STRONG
Biotiini vahvistaa hiuksiesi rakennetta, nopeuttaa kasvua ja lisää kiiltoa. Yksi tabletti päivässä riittää. kampanjapakkauksessa 60 tabletin ostajalle 30 tablettia kaupanpäälle.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
BIORION TUOTTEET - 15%
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

BIORION TUOTTEET - 15%
Biorion shampoo, hoitoaine ja hoitoneste sekä kapselit hiuksien ja päänahan hyvinvointiin.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
DUCRAY SQUANORM
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

DUCRAY SQUANORM


Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki - APTEEKISTA
DUCRAY SQUANORM
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

DUCRAY SQUANORM
DUCRAY SQUANORM DRY shampoo kuivalle ja hilseilevälle päänahalle.
DUCRAY SQUANORM OILY DANDRUF rasvoittuvan päänahan hilseongelman hoitoon

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
MELATONIINI ORION 1,9 MG
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

MELATONIINI ORION 1,9 MG
Melatoniini Orion – auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
MINISUN D 20 MCG 200 TABL.
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

MINISUN D 20 MCG 200 TABL.
Minisun D-vitamiini on hyvänmakuinen ja sopii kaikenikäisille. Minisun - varmistat helposti riittävän D-vitamiinin saannin ympäri vuoden.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
MULTIVITA ASCORBIN LONG
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

MULTIVITA ASCORBIN LONG
Pitkävaikutteinen, 500 mg sisältävä C-vitamiinivalmiste päivittäisen C-vitamiinin saannin varmistamiseen. Nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
MULTIVITA PLUS 200 TABL
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

MULTIVITA PLUS 200 TABL
Multivita Plus on erityisesti aikuisille suunniteltu monivitamiini, joka sisältää 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja hivenainetta, mm. A- ja D3-vitamiinia, magnesiumia sekä foolihappoa.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
PARANIX TUOTTEET - 15%
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

PARANIX TUOTTEET - 15%
Paranix tarjoaa laajan valikoiman täiden häätämiseen tarkoitettuja tehokkaita tuotteita – kaikkiin tilanteisiin sopiva Paranix. Paranix Protection Shampoo pesee hiukset ja antaa suojan täitartunnalta.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
PERSKINDOL KYLMÄ-LÄMMIN GEELI
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

PERSKINDOL KYLMÄ-LÄMMIN GEELI
Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kylmä-lämpögeeli lihaskipuun ja nivelille.
Perskindol Thermo Hot Gel on tehokkaasti lämmittävä geeli lihasjumeihin.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
RELA TABS 30 TABL.
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

RELA TABS 30 TABL.
Kotimaiset Rela-maitohappobakteeritabletit ovat uudistuneet! Hyvänmakuiset purutabletit sisältävät kahta bakteerikantaa ja 3 miljardia bakteeria päiväannoksessa. Sopii myös vegaaneille.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
SEBAMED FACE & BODY REFILL 1000ML
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

SEBAMED FACE & BODY REFILL 1000ML
Sebamed tarjoaa hoitavaa puhtautta koko perheelle! Pesunesteen pH 5,5 ylläpitää ihon omaa, luonnollista suojaa.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
SEBAMED FACE & BODY REFILL 1000ML
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

SEBAMED FACE & BODY REFILL 1000ML
Sebamed tarjoaa hoitavaa puhtautta koko perheelle! Pesunesteen pH 5,5 ylläpitää ihon omaa, luonnollista suojaa. Ihoystävällinen Sebamed refill ostajalle kaupan päälle Mango-Inkivääri suihkugeeli 250 g

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
SOUVENAID RAVINTOJUOMA
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

SOUVENAID RAVINTOJUOMA
Onko sinulla tai läheiselläsi varhainen Alzheimerin tauti?
Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon kehitetty kliininen ravintovalmiste. Souvenaid ravintojuoma on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
TRIPLE DRY ROLL-ON 50 ML
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

TRIPLE DRY ROLL-ON 50 ML
Triple Dry, erittäin tehokas alkoholiton antiperspirantti! Antaa ylivoimaisen pitkäkestoisen suojan hikoilua vastaan, esimerkiksi liikkujille, vaihdevuosi-ikäisille ja niille, joiden työ vaatii antiperspirantilta tehoa ja varmuutta – niin naisille ku

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Apteekki - APTEEKISTA
MULTIVITA NAMINALLE
Voimassa 01.09 - 30.09

APTEEKISTA

MULTIVITA NAMINALLE
Uusi Multivita NamiNalle tuotteet. Monivitamiini on monipuolinen vitamiinivalmiste hyvän ravitsemuksen tueksi. Kalsium+D3 on pehmeä ja pureskeltava, nallenmuotoinen kalsium -ja D3-valmiste.

Voimassa 01.09 - 30.09
Apteekki
Oluthuone Haavi - Oktoberfestit Haavissa
Hanatarjouksia koko viikon ajan!
Voimassa 20.09 - 26.09

Oktoberfestit Haavissa

Hanatarjouksia koko viikon ajan!


Voimassa 20.09 - 26.09
Oluthuone Haavi
Oluthuone Haavi - Haavi täyttää 3 vuotta
Tervetuloa juhlimaan kanssamme. Hanatarjouksia koko viikon ajan!
Voimassa 16.09 - 26.09

Haavi täyttää 3 vuotta

Tervetuloa juhlimaan kanssamme.
Hanatarjouksia koko viikon ajan! Juhlaviikko 20.-26.9.21 Oktoberfestin hengessä.
Tule viettämään kanssamme Oluthuone Haavin ja Redin 3-vuotissyntymäpäiviä.

Terveisin Haavin henkilökunta


Voimassa 16.09 - 26.09
Oluthuone Haavi
Lindex - Naisten vaatteet -20%
Naisten vaatteet ja alusvaatteet -20% alennuksella
Voimassa 23.09 - 27.09

Naisten vaatteet -20%

Naisten vaatteet ja alusvaatteet
-20% alennuksella Lindexillä kaikki naisten normaalihintaiset vaatteet ja alusvaatteet -20% alennuksella. Tarjous on voimassa
23.- 27.9.2021. Tervetuloa vaateostoksille Lindexille!

Voimassa 23.09 - 27.09
Lindex - Sukat Ota 3 Maksa 2
Kaikki normaalihintaiset sukkatuotteet Ota 3 Maksa 2
Voimassa 20.09 - 26.09

Sukat Ota 3 Maksa 2

Kaikki normaalihintaiset
sukkatuotteet Ota 3 Maksa 2 Redin 3-vuotis synttäritarjouksena kaikki naisten ja lasten normaalihintaiset sukkatuotteet tarjouksella Ota 3 Maksa 2. Me tarjoamme edullisimman ilmaiseksi.

Voimassa 20.09 - 26.09
Juhlamaailma - ERÄ Lasten EKOrooliasuja
19,95 norm. 29,95
Voimassa 20.09 - 26.09

ERÄ Lasten EKOrooliasuja

19,95
norm. 29,95

Voimassa 20.09 - 26.09
Juhlamaailma
Juhlamaailma - Kaikki LED-iimapallot
OTA 3, MAKSA 2 Tarjoamme edullisimman.
Voimassa 20.09 - 26.09

Kaikki LED-iimapallot

OTA 3, MAKSA 2
Tarjoamme edullisimman.

Voimassa 20.09 - 26.09
Juhlamaailma
Juhlamaailma - Kotiheliumpakkauksesta
KAUPAN PÄÄLLE 5 pientä foliopalloa
Voimassa 20.09 - 26.09

Kotiheliumpakkauksesta

KAUPAN PÄÄLLE
5 pientä foliopalloa Helium kotipakkauksen ostajalle 5 vapaavalintaista pientä foliopalloa KAUPAN PÄÄLLE (arvo 14,75-19,95)

Voimassa 20.09 - 26.09
Juhlamaailma
Juhlamaailma - Oluttuoppi 1 litra
6,95 norm. 9,95
Voimassa 20.09 - 26.09

Oluttuoppi 1 litra

6,95
norm. 9,95

Voimassa 20.09 - 26.09
Juhlamaailma
Juhlamaailma - Kuvan Beer pong -peli
19,95 norm. 24,95
Voimassa 20.09 - 26.09

Kuvan Beer pong -peli

19,95
norm. 24,95 Beer pong -juomapeli valotikuilla

Voimassa 20.09 - 26.09
Juhlamaailma
SOL Pesulapalvelut - Synttäritarjous!
Päällystakkien pesut -30%
Voimassa 20.09 - 25.09

Synttäritarjous!

Päällystakkien pesut -30%


Voimassa 20.09 - 25.09
SOL Pesulapalvelut
Ruohonjuuri - Foodin Parapähkinät
500 g, 8,95 € (norm. 10,95 €)
Voimassa 17.09 - 30.09

Foodin Parapähkinät

500 g, 8,95 € (norm. 10,95 €)
Foodin Parapähkinät, 500 g, 8,95 € (norm. 10,95 €).

Foodinin herkullinen parapähkinä on todellinen seleenipommi, jo muutama pähkinä päivittäin nautittuna riittää turvaamaan seleenin tarpeen!

Voimassa 17.09 - 30.09
Ruohonjuuri
Ruohonjuuri - XXI: Maarianohdakeuute
50 ml, 13,50 € (norm. 16,25 €)
Voimassa 17.09 - 30.09

XXI: Maarianohdakeuute

50 ml, 13,50 € (norm. 16,25 €)
XXI: Maarianohdakeuute, 50 ml, 13,50 € (norm. 16,25 €)

Maarianohdakeuute on maksan ylin ystävä ja oivallinen apuri esimerkiksi puhdistuskuurien lisätehona käytettäväksi. Se on myös antioksidanttinen ja tukee sydämen terveyttä!

Voimassa 17.09 - 30.09
Ruohonjuuri
Ruohonjuuri - Alteya: Ruusunmarjaöljy
20 ml, hinta10,94 € (norm. 12,95 €)
Voimassa 17.09 - 30.09

Alteya: Ruusunmarjaöljy

20 ml, hinta10,94 € (norm. 12,95 €)
Alteya Organics, Ruusunmarjaöljy, 20 ml, hinta: 10,94 € (norm. 12,95 €)

Trans-retinolihappoa ja rutkasti ravinteita sisältävä ruusunmarjaöljy taikoo ihosi ihanaksi!

Voimassa 17.09 - 30.09
Ruohonjuuri
Ruohonjuuri - Just women iron, 90 kpl
14,99 € (norm. 18,95 €)
Voimassa 17.09 - 30.09

Just women iron, 90 kpl

14,99 € (norm. 18,95 €)
Superior Source, Just women iron -rautavalmiste, hinta: 14,99 € (norm. 18,95 €)

Näppärä ja nopeasti imeytyvä rautalisä naisille. Huippusuosioon kohonnut rautaratkaisu auttaa jaksamaan arjessa ja painatmaan tarvittaessa vaikka läpi harmaan kiven!

Voimassa 17.09 - 30.09
Ruohonjuuri
Reima - Jopa -30%
Valikoima syksyn tuotteita
Voimassa 20.09 - 26.09

Jopa -30%

Valikoima syksyn tuotteita


Voimassa 20.09 - 26.09
Reima
Stadium - Synttärihulinaa
Kertaostoksesta 20% alennusta!
Voimassa 24.09 - 26.09

Synttärihulinaa

Kertaostoksesta 20% alennusta!
Juuri nyt saat Stadiumista 20% alennusta kertaostoksesta. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita.
Tarjous ei koske suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita

Voimassa 24.09 - 26.09
Stadium
Emotion - Hyvä Olo viikko
terveystuotteet -20%
Voimassa 20.09 - 26.09

Hyvä Olo viikko

terveystuotteet -20%
Tule Hyvä olo -viikolle innostumaan hyvinvoinnista sekä hyödyntämään viikon etu: normaalihintaiset terveystuotteet –20%. Hyvä olo 20.–26.9. Emotionissa.

Voimassa 20.09 - 26.09
Emotion

Stadium

Synttärihulinaa – Kertaostoksesta 20% alennusta!
Voimassa 24.09 - 26.09

Juuri nyt saat Stadiumista 20% alennusta kertaostoksesta. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita.
Tarjous ei koske suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita
Stadium
Stadium

Emotion

Hyvä Olo viikko – terveystuotteet -20%
Voimassa 20.09 - 26.09

Tule Hyvä olo -viikolle innostumaan hyvinvoinnista sekä hyödyntämään viikon etu: normaalihintaiset terveystuotteet –20%. Hyvä olo 20.–26.9. Emotionissa.
Emotion
Emotion

Juhlamaailma

Kotiheliumpakkauksesta – KAUPAN PÄÄLLE
Voimassa 20.09 - 26.09

5 pientä foliopalloa

Helium kotipakkauksen ostajalle 5 vapaavalintaista pientä foliopalloa KAUPAN PÄÄLLE (arvo 14,75-19,95)
Juhlamaailma
Juhlamaailma

Pikseli Arcade

REDI 3v tarjous! – 30 min / 15€ (norm. 20€)
Voimassa 20.09 - 26.09

Varaa nyt!

Kauppakeskuksen 3-vuotissynttäreitä juhlitaan Pikselissä tarjouksen muodossa!

30 min / 15€ (norm. 20€)
60 min / 30€ (norm. 38€)

Varaa aika ja lähde mukaan uskomattomiin seikkailuihin!
Pikseli Arcade
Pikseli Arcade

Ruohonjuuri

Foodin Parapähkinät – 500 g, 8,95 € (norm. 10,95 €)
Voimassa 17.09 - 30.09

Foodin Parapähkinät, 500 g, 8,95 € (norm. 10,95 €).

Foodinin herkullinen parapähkinä on todellinen seleenipommi, jo muutama pähkinä päivittäin nautittuna riittää turvaamaan seleenin tarpeen!
Ruohonjuuri
Ruohonjuuri

Ruohonjuuri

XXI: Maarianohdakeuute – 50 ml, 13,50 € (norm. 16,25 €)
Voimassa 17.09 - 30.09

XXI: Maarianohdakeuute, 50 ml, 13,50 € (norm. 16,25 €)

Maarianohdakeuute on maksan ylin ystävä ja oivallinen apuri esimerkiksi puhdistuskuurien lisätehona käytettäväksi. Se on myös antioksidanttinen ja tukee sydämen terveyttä!
Ruohonjuuri
Ruohonjuuri

Ruohonjuuri

Alteya: Ruusunmarjaöljy – 20 ml, hinta10,94 € (norm. 12,95 €)
Voimassa 17.09 - 30.09

Alteya Organics, Ruusunmarjaöljy, 20 ml, hinta: 10,94 € (norm. 12,95 €)

Trans-retinolihappoa ja rutkasti ravinteita sisältävä ruusunmarjaöljy taikoo ihosi ihanaksi!
Ruohonjuuri
Ruohonjuuri

Ruohonjuuri

Just women iron, 90 kpl – 14,99 € (norm. 18,95 €)
Voimassa 17.09 - 30.09

Superior Source, Just women iron -rautavalmiste, hinta: 14,99 € (norm. 18,95 €)

Näppärä ja nopeasti imeytyvä rautalisä naisille. Huippusuosioon kohonnut rautaratkaisu auttaa jaksamaan arjessa ja painatmaan tarvittaessa vaikka läpi harmaan kiven!
Ruohonjuuri
Ruohonjuuri

Oluthuone Haavi

Haavi täyttää 3 vuotta – Tervetuloa juhlimaan kanssamme.
Voimassa 16.09 - 26.09

Hanatarjouksia koko viikon ajan!

Juhlaviikko 20.-26.9.21 Oktoberfestin hengessä.
Tule viettämään kanssamme Oluthuone Haavin ja Redin 3-vuotissyntymäpäiviä.

Terveisin Haavin henkilökunta

Oluthuone Haavi
Oluthuone Haavi