fbpx

OHJELMA

Klo 10-18, Irti Maasta -kiipeilytapahtuma @ Irti Maasta

Kolottaako kilpailuhammasta? Tekisikö mieli seikkailla? Haluatko testata hieman erilaista kiipeilyä? Tule osallistumaan kaikille avoimeen ja ilmaiseen kiipeilytapahtumaan! Luvassa on koko päivän skabat ja rutkasti palkintoja, lisätiedot tapahtumasta täältä! Huom! klo 12:30-13:30 kiipeilytapahtuma on tauolla, mutta jatkuu sen jälkeen normaalisti.

Klo 10-12, Back to school -temppurata @ Gymi

Pidetään hauskaa yhdessä alkavan lukukauden kunniaksi. Tapahtumassa pääset temppuilemaan, parkouraamaan, tekemään ilma-akrobatiatemppuja tai vain leikkimään omaan tahtiin. Paikalla antamassa vinkkejä Gymin temppumestarit ja ohjaajat. Tapahtuma sopii kaikenikäisille (0-99v). Lapset osallistuvat oman aikuisen valvonnassa. Hinta 10€ / osallistuja (valvovat aikuiset veloituksetta). Lue tapahtumasta lisää täältä.

Klo 11-14, Lastenvaatteiden vaihtotapahtuma @ Vapaakaupungin Olohuone 

Tämänkertainen vaihtotapahtuma on tarkoitettu 6-14 -vuotiaiden vaatteille, koulutarvikkeille ja leluille. Tuo vain hyväkuntoisia vaatteita ja tavaroita, jotka saavat lisää käyttöaikaa uudella omistajalla. Saapuessasi lajittele tuomasi tavarat oikeille pöydille, jotka on jaettu koon ja vaatteen mukaan ylä- ja alaosiin, takkeihin, kenkiin sekä koulutarvikkeisiin, asusteisiin ja leluihin. Osallistuminen ei edellytä vaihtoon tuotavaa, voit myös tulla vain hakemaan. Lue tapahtumasta lisää täältä. 

Klo 11-15, Näön automaattimittauksia @ Specsavers

Klo 12-12.45, Valokuvaus by Kuvatapio / K1.krs Ruohonjuuren edessä

Valokuvat tuovat muistot esiin, niitä on ihana kehystää kotiin ja antaa läheisille lahjaksi. Koulun aloitus, yläasteelle tai lukioon siirtyminen ovat historiallisia merkkipaaluja, jotka haluamme ikuistaa. Tule siis REDIn kukkaseinälle kuvauttamaan itsesi, lapsesi tai lapsi vanhempasi – kuvaus on maksuton ja kuvat saa teettää ke 21.8. alkaen Kuvatapiolla hintaan 2€/kpl.

Klo 12-14, Onnenpyörä @ Fonum

Kokeile onneasi ja voita puhelimellesi tärkeitä palkintoja!

Klo 12-15 Hipsuli Hiiri seikkailee REDIssä

Tiesitkö, että Terveystalo avaa ovensa REDIssä ma 2.9.? Se tulee löytymään 3.kerroksesta XXL:n vierestä. Sitä ennen kuitenkin Terveystalon oma maskotti Hipsuli Hiiri seikkailee tänään keskuksessa. Bongaa hänet ja voit yllättyä!

Klo 12-17 Karkkitaiteen työpaja @ Spice Ice by Candy Town

Alkuvuodesta järjestetyillä lasten festareilla suuren suosion saanut karkkitaiteen työpaja tekee paluun! Päästä mielikuvitus vapaaksi; mitä valitsemistasi karkeista voikaan luoda? Käytätkö lemppareitasi vai olisiko toiset parempaa ”rakennusmateriaalia”? Tule luomaan oma herkullinen taideteos ja syö se kuvanoton jälkeen!

Klo 12, 12.30, 13 & 13.30 Taikuri @ Spice Ice by Candy Town

Lastentaikuri Paspartuu on värikäs esiintyjä, joka viihdyttää yleisöä vuorovaikutteisilla taikatempuilla. Temput saadaan onnistumaan yhdessä yleisön kanssa ja lavalle kutsutuista avustajista paljastuu usein taianomaisia ominaisuuksia – koska jokaisessa meissä on ripaus taikaa.

Klo 12-17 Piirustuspiste @ Faunatar

Palaa koulunpenkille biologian piirrustustehtävän merkeissä. Piirrä oma näkemyksesi hurmaavista ötökkämalleista ja osallistut yllätyskassin arvontaan!

Klo 13-19, Graffitityöpaja by Psyke / 1.krs Sköne, Monkia vastapäätä

Tarvitset vain hieman uteliaisuutta, rohkeutta ja ripauksen rajoja rikkovaa luovuutta – työpaja soveltuu kaiken ikäisille. Tule luomaan, inspiroitumaan ja nauttimaan yhdessä rakkaiden kanssa vietetystä ajasta – minkälaiset teokset teette? Jokainen graffitin luonut saa viedä luomuksensa kotiin.

Klo 13.15-14, Valokuvaus by Kuvatapio / K1.krs Ruohonjuuren edessä

Valokuvaus jatkuu! Tule siis REDIn kukkaseinälle kuvauttamaan itsesi, lapsesi tai lapsi vanhempasi – kuvaus on maksuton ja kuvat saa teettää ti 20.8. alkaen Kuvatapiolla hintaan 2€/kpl.

Klo 14-17, Bond Mobility -sähköpyörien testausajoja / Kalasatamakatu

Polkaise kerran ja tunne tuulen tuiverrus hiuksissasi – voiko pyöräily tuntua näin kevyeltä? Tule tutustumaan Suomeen juuri rantautuneen Bond Mobilityn -sähköpyörien pyöräilykokemus.

Klo 15-17, Gelato Fantasian artesaanijäätelöä / 1.krs NewYorkerin edessä

Jäätelölle on aina tilaa ja oikea aika. K1.kerroksessa sijaitseva Gelato Fantsasia luo jäätelönsä joka aamuna. Tänään tuota suussa sulavaa jäätelöä saa ilmaiseksi. Rajattu määrä.

Klo 15.30-16.30, Street Soul studio – hip hop hour

Artistit, jotka esiintyvät B.W.A, Kieran Atticus, Specks, WeTheMix, DJ Suomosa ja Danceteam International.

Klo 17-18, Arttu Lindeman meet&greet / K1.krs Ruohonjuuren edessä

Etkö pääse Tubeconiin? Ei hätää! Tule kuuntelemaan Artun esiintymistä, jonka jälkeen pääset ikuistamaan hetkeksi Artun kanssa meet&greetissä.

Back to work - miten arjesta tehdään tasapainoinen?

REDIn 4.kerroksessa toimiva Yoga Valo antaa avaimet tasapainoiseen arkeen.

He järjestävät ensimmäistä kertaa SOMA:n eli raikkaan kauneuden, hyvinvoinnin ja muodin tapahtuman la 17.8. klo 10-18.

Aamu alkaa terveellisellä aamiaisella, jonka jälkeen aamupäivä rauhoitutaan ja rentoudutaan joogan parissa. Päivän aikana on tarjolla useita joogatunteja, hemmotteluhoitoja päästä varpaisiin (tietenkin!), pistoshoitokonsultaatiota sekä erilaisia pop-up -liikkeitä. Tutustu tapahtumaan täällä.

Back to school -tapahtuma 17.8.

Tästä näet liikkeiden kampanjatarjoukset:

Dressmann

Suosikkikauluspaitasi – Dressmann-myymälästä
Voimassa 15.08 - 01.09

Tervetuloa!

Osta 2 kauluspaitaa, saat edullisemman -50% alennuksella!
Dressmann
Dressmann

Finlayson

10€/pussilakana – Kierrätysetu vanhoista lakanoistasi
Voimassa 05.08 - 31.08

Kierrättämällä lakanasi annat vanhalle uuden elämän kierrätystuotteina. Palauttamalla myymälään vanhan pussilakanan saat hyvityksenä 10€ arvoisen etusetelin, jonka voit käyttää aina 30€ ostokseen myymälässämme. Etu on voimassa 31.8.2019 saakka.
Finlayson
Finlayson

Finlayson

Kuukauden F-klubietu – Muumi-tuotteet -25%
Voimassa 05.08 - 31.08

Kuukauden F-klubietuna kaikki normaalihintaiset Muumi-tuotteet -25%. Liity F-klubiin myymälässä!
Finlayson
Finlayson

Silmäasema Helsinki REDI

Kaikki linssit -50% – -tervetuloa!
Voimassa 05.08 - 01.09

Hanki huippulinssit edullisesti. Nyt ihan kaikki linssit -50 % ilman rajoitteita! Tarjous koskee myös kaikkia aurinkolasilinssejä. Lue lisää: https://www.silmaasema.fi/puolitimme-linssien-hinnat
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Silmäasema Helsinki REDI

Aurinkolasiale! – Merkkiaurinkolaseja jopa -50%
Voimassa 05.08 - 01.09

Vielä niitä tarvitaan… Merkkiaurinkolasien ALE käy kuumana, nyt jopa -50 %, myös voimakkuuksilla! Lue lisää: https://www.silmaasema.fi/kampanja/merkkiaurinkolaseja-jopa-50
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Silmäasema Helsinki REDI

Ekaluokkalaisille – ilmaiset silmälasit!
Voimassa 05.08 - 01.09

Ensimmäinen kouluvuosi on ratkaisevan tärkeä pohja myöhemmälle koulumenestykselle. Siksi tarjoamme kaikille ekaluokkalaisille ilmaiset silmälasit lääkärin määräystä vastaan. Ei pöllömpää! Lue miten pikku pöllön elämää uudet silmälasit mullisti: https
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Pentik

Elokuun klubietu – Ystäväklubietu: 1.-31.8.
Voimassa 01.08 - 31.08

Olethan jo ystävä?

Ystäväklubilaiset ja ystäväklubiin liittyvät asiakkaat saavat – 20 % alennuksen tyynynpäällisistä.
Pentik
Pentik