Suomi English

Helsingin kaupunkilaisin kauppakeskus

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018.  REDI mullistaa ajatuksesi perinteisestä kauppakeskuksesta. 60.000 neliömetriä liiketilaa: kauppoja, elämyksiä, viihdettä ja upea ravintolamaailma. Liiketiloja vuokrataan nyt. Ravintolat ja kahvilatilat ovat jo täynnä.

Kaupungin paras sijainti

REDI on keskellä huikeita asiakasvirtoja. Kalasatamassa kohtaavat kolme pääväylää, joiden kautta kulkee 100.000 autoa päivittäin. Metro kuljettaa noin 1,1 miljoonaa asiakasta REDIn läpi vuodessa ja pysähtyy kauppakeskuksessa 500 kertaa päivässä.

Ostovoimaiset asiakkaat

30 min. ajomatkan päässä REDIstä asuu 1,1 miljoonaa kuluttajaa, joiden ostovoima on 22,4 miljardia euroa. Ensimmäisen kokonaisen toimintavuotensa aikana REDIin odotetaan 12 miljoonaa kävijää. REDIn tornitaloissa tulee asumaan yli 2.000 ihmistä.

Ota yhteyttä

Kauppoja ja elämyksiä

Monipuolisesti palveleva REDI urbaanissa ja trendikkäässä Kalasatamassa kutsuu viihtymään pidemmäksikin aikaa. Ainutlaatuisessa kauppakeskuksessa on jokaiselle jotakin. Tee ostoksia, lennä, kiipeile ja koe 7D-elokuvat.

Pohjakerros

16.300 m2:n päivittäisruokakeidas

REDIn pohjakerros herkkuja arkeen ja helppoa arjen asiointia. Tästä kerroksesta löytyy mm. päivittäistavara- ja paikallista ruokaa tarjoavien myymälöiden lisäksi myös pop-up myymälöitä, erikoisliikkeitä, nopean ruokailun ravintoloita sekä apteekki-, pesula-, posti- ja suutaripalvelut. Metroasemalta, pysäköintitiloista ja tornitaloista pääsee kätevästi kauppakeskukseen sekä liukukäytäviä pitkin että hisseillä.

"Valitsimme REDIn sen ainutlaatuisuuden, vaikuttavan asiakasmäärän ja kaupunkikulttuurin vuoksi." Arto Ranta-Aho, Ruohonjuuri

Katutaso

15.600 m2 muotia ja lifestylea

REDIn katutaso on hauska ja muodikas. REDIn myymälöistä 30 % on muotiliikkeitä. Katutason liikkeet tarjoavat aikuisten muotia ja tyylikkäitä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi rentoutua shoppailun lomassa. Katutason ravintoloihin on sisäänkäynti myös ulkoa, mikä mahdollistaa liikkeitä pidemmät aukioloajat ja kesäisin ulkoterassin. Tässä kerroksessa toiveet toteutuvat laidasta laitaan ja voit kokea elämyksen: lennä FÖÖNIssä tai harrasta seinäkiipeilyä.

"REDIn sijainti Kalasatamassa on erinomainen. Asiakasmäärät ovat vaikuttavat ja kauppakeskuksen välittömällä vaikutusalueella asuu n. 100.000 ihmistä. Pyrimme avaamaan myymälöitämme vilkkaisiin liikepaikkoihin." Sampo Päällysaho, Clas Ohlson

Toinen kerros

15.800 m2 nuorten trendimuotia ja sisustusta

Jos koti ja sisustus tai muotitrendit ovat lähellä sydäntä, tässä kerroksessa viihtyy taatusti. REDIn tarjonnasta 9 % on sisustusta ja pienelektroniikkaa. Toisen kerroksen tarjontaa ovat laaja valikoima terveys-, kauneus- ja urheilubrändejä sekä vapaa-ajan tuotteita. Tässä kerroksessa on lasten leikkialue sekä lisää trendikkäitä kahviloita ja ravintoloita. FÖÖNIn lentoelämyksen pääsee kokemaan myös tästä kerroksesta.

"Stadium haluaa olla siellä missä asiakkaatkin.", Jaakko Soini, Stadium

Kolmas kerros

10.000 m2 vapaa-aikaa, viihdettä - ja metro!

REDIn kolmas kerros jakautuu kahteen osaan: pohjoispuolella on kauppoja ja eteläpuolella viihdettä. Kauppakeskuksen jakaa metroraiteet, jotka on erotettu kauppakeskuksesta lasiseinällä. Kolmannen kerroksen sisäänkäynnin edessä pysähtyy metro 500 kertaa päivässä, mikä osaltaan takaa tasaisen asiakasvirran. Pohjakerroksesta nouseva kiipeilyseinä tuo kerrokseen oman visuaalisen lisänsä.

"Pidämme REDIn ennakkoluulottomuudesta ja halusta luoda jotain aivan uutta paikkaan, jonne kaikkien on helppo tulla." Gabriel Temin, 7D-virtuaalimaailma

Neljäs kerros

3.200 m2 terveydenhoitoa ja hyvinvointia

Myös REDIn neljäs kerros on jaettu kahteen osaan: eteläiseen ja pohjoiseen osaan. Pohjoispuolella on terveyspalveluita ja hyvinvointia. Eteläpuolen osa on teknistä tilaa.

REDIn FÖÖNIssä lennetään

Elämykselliseen REDIn rakennetaan täysimittainen vapaapudotussimulaattori, jossa jokainen voi heittäytyä ilmavirran varaan ja kokea vapauden tunteen. Lentotilalla on korkeutta lähes 20 metriä, ja yleisö näkee lentäjän näyttävän lasiseinän läpi. Hanke on ainutlaatuinen Suomessa ja koko maailmassa, sillä missään muualla ei ole kauppakeskukseen sekä kantakaupunkiin toteutettu yhtä suurta ja tehokasta vapaapudotussimulaattoria.

Katso video

Yhteystiedot

Pia Svensk

Asiakkuusjohtaja

REDI-kauppakeskus

pia.svensk@srv.fi

+358 50 389 0569

Jonna Majanen

Vuokrauspäällikkö

REDI-kauppakeskus

jonna.majanen@srv.fi

+358 45 110 8802

Muoti ja jalkineet
Lastenvaatteet
Urheilu
Viihde

Kristina Bäckmark

Vuokrauksen asiantuntija

REDI-kauppakeskus

kristina.backmark@srv.fi

+358 44 712 9232

Asusteet
Alusvaatteet
Kosmetiikkaliikkeet
Luontaistuotteet
Lääkäriasemat ja hyvinvointipalvelut

Anu Hautala

Vuokrauksen asiantuntija

REDI-kauppakeskus

anu.hautala@srv.fi

+358 40 656 5051

Koti, sisustus ja elektroniikka
Lemmikkieläimet
Lastentarvikkeet ja lelut
Pankit ja vakuutuslaitokset
Taidegalleriat ja julkiset tilat

Asiakashallintarekisteri asunnoista kiinnostuneista

Henkilötietolain (Heti L 523/99, 10 §) mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
SRV Rakennus Oy
PL 555, 02601 Espoo
puh. +358 20 145 5200

2. Rekisteriasioista vastaavat henkilöt ja/tai yhteyshenkilöt
Maritta Eerikäinen
PL 555, 02601 Espoo
puh. +358 40 741 0606

Anita Höytiä
PL 555, 02601 Espoo
puh. +358 40 74 333 20

3. Rekisterin nimi

Asiakashallintarekisteri asunnoista kiinnostuneista

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Yhteystietoja kerätään henkilöistä, jotka haluavat tietoa SRV:n rakennettavista asunnoista. Tietoja käytetään ja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, analysointiin sekä tilastointiin henkilön omasta pyynnöstä.

5. Rekisterin tietosisältö

Sukunimi, etunimi, osoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja kaikki mielenkiinnon kohteet sekä muut rekisteröidyn itse antamat tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä SRV Rakennus Oy ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Jos henkilö on kieltänyt suoramarkkinoinnin, niin tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Suoramarkkinointisuostumuksen antaneiden tietoja voidaan käyttää SRV suoramarkkinointiin, markkina- ja mielipidetutkimuksia varten.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietohallintaan talletetut tiedot. Tiedot kerätään asiakashallintarekisteriin (tietokantoihin), jotka ovat suojattu palomuurilla ja salasanoilla. Asiakasrekisterihallintaohjelmaan talletettuihin tietoihin on rajoitetut käyttöoikeudet, jotka on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

9. Henkilötietojen poistaminen rekisteristä

Henkilöstölain perusteella asiakkailla on oikeus tarkistaa ja korjata häntä koskevia tietoja. Asiakas voi myös pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot rekisteristä lähettämällä yhteystietonsa sähköpostitse: asuntoinfo@srv.fi

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttamisen ja käsittelyn suoramainonnassa sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Tällainen kielto tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen: asuntoinfo@srv.fi

SRV:n verkkosivujen käyttöehdot

Käyttämällä SRV Yhtiöt Oyj:n ja sen konserniyhtiöiden (jäljempänä ”SRV”) verkkosivuja ja niillä olevia palveluita sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen ja sivustoilla olevien palveluiden käyttö edellyttää, että hyväksyt nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan. Verkkosivuston sisältämiin palveluihin voi liittyä myös erillisiä palvelukohtaisia käyttöehtoja. Tällöin näitä verkkosivujen yleisiä käyttöehtoja sovelletaan toissijaisesti.

SRV:llä on oikeus muuttaa verkkosivustojaan ja niiden sisältöä sekä sivun käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta ja oikeus estää pääsy verkkosivustoille koska tahansa.

Yksityisyydensuoja ja henkilötiedot

SRV kerää ja käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja huolehtii yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. SRV on sitoutunut verkkosivustonsa käyttäjien ja muiden asiakkaidensa yksityisyyden suojaamiseen. Henkilötietoja kerätään pääsääntöisesti rekisteröidyltä itseltään. Esimerkiksi joissakin sivuston osissa voidaan pyytää antamaan henkilötietoja esim. yhteydenottopyynnön tai uutiskirjeen tilauksen yhteydessä. Kerättyjä tietoja voidaan tallettaa SRV:n henkilörekistereihin, jolloin tietoja käytetään selosteissa määriteltyihin tarkoituksiin. Rekisteröity voi tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä SRV:n. SRV oikaisee tai poistaa puutteelliset, väärät tai vanhentuneet henkilötiedot pyynnöstä.

Henkilötietoja käsitellään SRV:n palvelujen, toiminnan ja asiakassuhteiden hoitamista varten. Tietoja käytetään myös asiakkaille suunnattuun markkinointiin. Lisätietoja on saatavissa asiakasrekisterin tietosuojaselosteista. Jos sinulla on näihin käyttöehtoihin tai yksityisyydensuojaan liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@srv.fi tai postitse SRV Yhtiöt Oyj, PL 555, 02601 Espoo.

Tietojen esittäminen

Lähettämällä tai tarjoamalla tietoa ja materiaalia SRV:lle (esimerkiksi tietoja, tilauksia, pyyntöjä, ehdotuksia, ideoita, palautetta, tai niitä vastaavaa tietoa) joko näiden verkkosivujen kautta tai sähköpostitse, sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja (i) toimittamasi aineisto ei ole laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta; (ii) ryhdyt tarpeellisiin toimiin poistaaksesi verkkosivuille toimittamassasi materiaalissa mahdollisesti olevat virukset tai muut epäpuhtaudet tai tuhoavat ominaisuudet ennen materiaalin toimittamista; (iii) aineisto on sinun omaa tai sinulla on rajoittamaton oikeus toimittaa se SRV:lle, ja SRV:llä on oikeus julkaista toimittamasi aineisto maksutta ja/tai sisällyttää aineisto tai sen sisältämä osa omiin palveluihinsa ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta ja lähdettä ilmoittamatta; (iv) et esitä lähettämääsi aineistoon perustuvia vaateita SRV:tä kohtaan; ja (v) sitoudut hyvittämään SRV:lle kaikki kustannukset, jotka sille mahdollisesti syntyvät toimenpiteistä, joihin kolmas osapuoli ryhtyy lähettämäsi aineiston johdosta. SRV voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston verkkosivuiltaan.

Tekijänoikeus ja tavaramerkit

Näiden sivujen tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat SRV:lle. SRV ja sen verkkosivuilla olevat merkit ja logot ovat SRV:n ja sen edustamien tuotemerkkien tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Sivuston ja niiden sisältämien tietojen käyttö henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Muutoin verkkosivuston sisällön tai niiden osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kielletty ilman SRV:n etukäteistä kirjallista suostumusta.

Vastuut

Näiden verkkosivujen sisältö toimitetaan ”sellaisena kuin ne ovat”. Näillä sivuilla esiintyvän tiedon tai palveluiden käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. SRV ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta, eikä sivujen toimivuutta keskeytyksettömästi ja virheettömästi voida taata.

SRV ei ole vastuussa mistään tarjoamansa verkkosivuston tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä eikä välillisistä vahingoista, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu SRV:lle. SRV:n vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Evästekäytäntö

Eväste on käyttäjän omalle tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä pieni tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. SRV:n verkkosivulla käytetään evästeitä ja vastaavia tekniikoita sivuston ja palveluiden toteuttamiseksi ja kehittämiseksi, verkkopalvelun käyttökokemuksen parantamiseksi sekä markkinoinnin kohdentamiseen SRV:n tai sen kumppaneiden tarjoamissa palveluissa.

Evästeiden avulla SRV voi kerätä tietoja esimerkiksi siitä, miltä sivulta kävijä on siirtynyt osoitteeseen, mitä verkkosivujamme selataan ja milloin, mitä selainta käytetään, päätelaitteesi käyttöjärjestelmä, mikä on tietokoneen IP-osoite. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin liittää tunnistettuun käyttäjään, joka on esim. tilannut uutiskirjeen tai ilmoittautunut SRV:n tapahtumiin. Tällöin tietoja kerätään ja käsitellään tietosuojaselosteesta ilmenevin tavoin.

Voit halutessasi estää evästeiden käytön muuttamalla selaimen asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Jos toiminto kytketään pois, voi tämä johtaa siihen, että joidenkin palveluiden toiminta hidastuu tai pääsy joillekin verkkosivuille estyy kokonaan.

SRV:n sivuilla on käytössä Google Analytics analytiikkatyökalu. Google Analytics sovellus käyttää evästeitä, joiden avulla verkkosivujen käytöstä voidaan laatia tilastoja ja analysoida sivuston käyttöä. Evästeet keräävät anonyymia tietoa verkkopalvelun liikenteestä, eikä tällaista tietoa yhdistetä yksittäiseen henkilöön. Voit estää seurannan Google Analyticsin opt-out -toiminnolla.

SRV voi käyttää sivustojen käytöstä kerättyä tietoa myös selaimelle kohdennetun mainonnan tai sisällön tuottamiseen. SRV voi luoda kohderyhmiä sen perusteella, millä Internet-sivustoilla tietyt selaimet ovat vierailleet. Näille kohderyhmille SRV voi esittää niitä todennäköisesti kiinnostavaa mainontaa tai sisältöä aiemman verkkokäyttäytymisen perusteella. SRV saattaa käyttää kohderyhmäsegmenttien luomisessa yhteistyökumppaneita sekä SRV:n ulkopuolisilta sivustoilta kerättyä käyttäytymistietoa.

Mikäli et halua, että mainontaa kohdennetaan kiinnostusalueidesi mukaan, voit estää kohdentamisen kokonaisuudessaan tai yrityskohtaisesti YourOnlineChoices-sivuston kautta.

Linkit ja sosiaalisen median liitännäiset

Sivustoilla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkopalveluihin sekä ns. sosiaalisen median liitännäisiä (esim. Facebookin, Linkedin yhteisöliitännäisiä). SRV:n sivustoilla olevat kolmannen osapuolen ylläpitämät liitännäiset latautuvat näiden palveluiden omilta palvelimilta, jolloin kolmas osapuoli voi asettaa omia evästeitään. Näihin SRV:n sivustoilla ja palveluissa oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja. SRV ei ole vastuussa kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta tai niiden käytöstä.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lainvalintaa koskevat säännökset. Mahdolliset riitaisuudet käsitellään Espoon käräjäoikeudessa.