URBAN MELTDOWN -valokuvanäyttely 

URBAN MELTDOWN -valokuvanäyttely

Koronatilanteesta johtuen väliaikaisesti suljettu.

Koronatilanteesta johtuen näyttely on väliaikaisesti suljettu.

URBAN MELTDOWN on Keke Leppälän 11. valokuvanäyttely!

Näyttely koostuu rullalautailukuvista, missä skedefiilis yhdistyy urbaaniin tunnelmaan ja visuaaliseen innovaatioon. Näyttelyyn sisältyy kuvia purku-uhan alle joutuneesta Suvilahden DIY-skedeparkista. Tarkka katsoja huomaa myös viittauksia ilmastonmuutokseen ja ympäristökysymyksiin. Osa kuvista on ollut esillä Flow Festareilla 2018 ja 2019.

Keke Leppälä on helsinkiläinen rullalautailija ja freelancevalokuvaaja. Keke työskentelee tällä hetkellä Canonin sponsoroimana Chasing The Spot -projektin eli Suomen skeittimaajoukkueen valokuvaajana. Suomen Canon tukee Chasing the Spot 2020 -hanketta ja rullalautailijoita matkalla Tokion olympialaisiin 2020.

RB ILLUME on maailman suurin kansainvälinen adventure- ja actionurheilulle omistettu kuvakilpailu. Vuoden 2019 kisassa kaksi Keken kuvaa valittiin Innovation- kategorian semifinaaliin kaikkiaan noin 60.000 valokuvan joukosta. Semifinaaliin valitut yhteensä 260 valokuvaa julkaistiin RB ILLUME 2019 Photobook limited editionissa, jota myydään maailmanlaajuisesti. Myös nämä kaksi kuvaa ovat esillä näyttelyssä.

Jos haluat vaalia Helsingin urbaania kulttuuria, niin muistathan, että Suvilahden skeittiparkin pelastamiseksi on perustettu addressi.

Näyttelyä pääsee ihastelemaan vielä 7.3.2021 asti 1.kerroksessa heti Laakkosen vieressä.

Taulut ovat myytävänä. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Näyttelyä tukemassa: REDI, Dialab, Sherpa, Chasing The Spot, Suvilahti DIY & Helsinginkadun Kesäteatteri

Lisää Keken kuvia hänen omilta sivuiltaan ja Instagram-tililtään @kekeleppala.

URBAN MELTDOWN -valokuvanäyttely