fbpx

Tervetuloa metrolla Korkeasaareen! 

Tervetuloa metrolla Korkeasaareen!

REDIstä Korkeasaareen on lyhin matka, tutustu reittiin!

Oletko jo hoksannut, että Kalasataman metroasemalta ja REDIstä on vain vartin matka Korkeasaareen? Historiaan jääköön pitkät kävelymatkat.

Tule Helsinki-päivänä tutustumaan reittiin! Hyppää metrosta pois Kalasataman metroasemalla ja seuraa ensin eläinten jälkiä REDIn läpi Englantilaisaukiolle. Siellä meidän REDI-paitoihin puetut oppaat ovat ottamassa vastaan kaikki Korkesaareen menevät vieraat. He opastavat perille helpoimman kävelyreitin kautta ja antavat kävijöille ilmaiset sisäänpääsyliput.

Saattueita kulkee reitillä kokoajan, joten kenenkään ei tarvitse odottaa oppaan saapumista vaan Englantilaisaukiolla on aina vähintään yksi opas valmiina. Lähdöt tapahtuvat 15 minuutin välein, klo 10-18 välillä. Ja kyllä, oppaat saattavat vieraat myös Korkeasaaresta takaisin metrolle.

Tule siis opettelemaan uusi reitti Korkeasaareen! Korkeasaari tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn 1500 ensimmäiselle, liput saa REDI-oppailta Korkeasaaren portilla.

Ei stressiä, ei ikärajaa eikä huolta vaan aurinkoinen ja hauska Helsinki-päivä yhdessä läheisten kanssa!

Mukana Helsinki-päivässä, ja Kalasataman arjessa, on myös tulevaisuuden kulkuväline: robottibussi! Voit kokea itsestään ohjautuvan ajoneuvon hyppäämällä robottibussin kyytiin Englantilaisaukiolta ja jäädä pois Isoisänsillan kohdalla niin olet jo puolimatkassa Korkeasaareen. Lisää robottibussista voit lukea täältä.

Nähdään!

Nopea koonti:
12.6. klo 10-18
opastettuja kävelyjä Korkeasaareen
1500 ilmaislippuja

Tervetuloa metrolla Korkeasaareen!