Tarinoita Kalasatamasta -kirjoituskilpailu 

Tarinoita Kalasatamasta -kirjoituskilpailu

Onko sinulla tarina kerrottavana Kalasatamasta? Osallistu Kalasataman Vapaakaupungin järjestämään novellikisaan!

Oli kyseessä sitten kohtaaminen, kommellus, arkipäiväinen tapahtuma tai elämää mullistanut hetki, me haluamme kuulla sen. Tarinasi voi olla vaikka viime viikkoisen kauppareissun hauska sattuma, suvussa kulkevaa legenda, menneisyyteen sijoittuva seikkailu tai fiktiivinen tapahtuma Kalasataman kaduilla. Muoto ja sisältö ovat vapaat, kunhan tarinasi liittyy jollain tavalla Kalasatamaan.

Palkintoja jaetaan kahdessa ikäryhmässä: aikuiset, eli 16 vuotta täyttäneet, sekä alle 16-vuotiaat kirjailijat. Molemmista ikäluokista kolme huippustooria palkitaan Kalasataman oman kauppakeskuksen REDIn toimesta!

Pääpalkintoina on 100€ lahjakortti Suomalaiseen kirjakauppaan. Toiseksi tulleet saavat 50 € lahjakortin Suomalaiseen Kirjakauppaan ja kolmanneksi tulleet REDIn lahjakassit.

Vapaakaupungin henkilökunta odottaa tarinaasi saapuvaksi viimeistään äitienpäivänä 9.5.2021.

Kilpailun päätyttyä parhaita tarinoita pääsee lukemaan Vapaakaupungin Olohuoneessa. Lisäksi novelleja julkaistaan nettisivuilla www.vapaakaupunki.fi.

Osallistumisohjeet:

  1. Kirjoita tarina Kalasatamasta. Muista otsikoida se. Tekstin enimmäispituus on kaksi (2) A4-sivua
  2. Merkitse tarinan loppuun oma nimesi tai vaihtoehtoisesti nimimerkki, jos et halua osallistua omalla nimelläsi. Mainitse ikäsarja: Aikuiset vai alle 16-vuotiaat.
  3. Lähetä valmis teksti sähköpostitse osoitteeseen info@vapaakaupunki.fi
  4. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostise. Lisäksi voittajat julkaistaan nettisivuilla www.vapaakaupunki.fi ja Vapaakaupungin somessa.
Tarinoita Kalasatamasta -kirjoituskilpailu