fbpx

Taidetta koteihin Kalasatama 

Taidetta koteihin Kalasatama

Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyö kokoaa yhteen tunnelmia ja tarinoita Kalasatamasta.

Taidetta koteihin Kalasatama -projektissa alueen asukkaiden kodit tehdään näkyväksi julkisessa tilassa toteutettavan multimediainstallaation keinoin. Kalasataman kodeista kerätystä materiaalista koostettu kotikollaasi – kuvan, äänen ja tekstin yhdistelmä – upottaa katsojansa yhteen mahdolliseen otantaan kalasatamalaisuudesta ja kalasatamalaisten kotien tunnelmasta.

”Alueen asukkaat ovat rohkeasti avanneet meille kotiensa ovia ja ottaneet meidät avosylin vastaan haastavista ajoista huolimatta. Olemme päässeet kokemaan huikeita sukelluksia Kalasatamassa asuvien ihmisten arkitodellisuuteen, ja nyt odotamme innolla, että pääsemme tiivistämään ytimen tuosta kaikesta myös yleisön nähtäville”, projektin taiteilijat hehkuttavat.

Näyttely avoinna: korona-tilanteen takia joulukuun 2020 näyttely on peruttu, uusi ajankohta julkaistaan vuodelle 2021 pian.

Sijainti: 1.kerros, Tokmannia vastapäätä

Projektin toteuttaa Helsingin Kaupunginteatterille kuvataiteilija Sofi Häkkinen, muusikko ja äänisuunnittelija Aleksi Kinnunen sekä teatterintekijät Janne Puustinen ja Laura Ikonen. Tutustu Taidetta koteihin -projektiin täällä.

Taidetta koteihin Kalasatama