Syysloma 

Syysloma

Syyslomaviikko, mitä tekisit? Tutustu ohjelmaan!

Kuten joulu niin syyslomakin saapuu aina hieman yllättäen! Olemme koonneet tälle sivulle paljon mukavaa aktiviteettia niin lapsille kuin vanhemmillekin – yhdessä ja erikseen nautittavaksi. Tervetuloa!

ROBOPARK X PARKKIETU 
Kutsumme sinut viihtymään ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa olevaan Robopark-näyttelyyn. Pysäköinti Roboparkiin tuleville vain 1 € / 5h. Edun saat REDIn parkkihallin K2.kerroksen P-infosta tai kauppakeskuksen infosta 1.kerroksesta. Edun voit lunastaa sekä Taskuparkki-sovelluksella tai P-lipulla. Etu on voimassa 18.-31.10.2021.

REDI X HELRIDE -SKEITTIKOULUT
Skeittikouluja järjestetään neljänä eri ajankohtana, mistä jokainen skeittikoulu sisältää 2 x 2 tuntia skeittiopetusta HELRiden kokeneilta opettajilta. Skeittikoulu järjestetään REDIn K6.kerroksessa. Ilmoittaudu skeittikouluihin mukaan alla:
#1 18.10. & 21.10. klo 10-12
#2 19.10. & 22.10. klo 10-12

GRIPPITUUNAUSPAJA 
La 23.10. klo 15-19 Kyllästyttääkö plaini musta grippi? Nyt on mahdollisuutesti tuunata oma taideteos skeittilautasi tai skoottisi pintaan. Tarjoamme tarvikkeet, joten tuo paikalle itsesi, ystäväsi ja inspiraatiosi. Ilmoittaudu mukaan täältä. Sijainti: Vapaakaupungin Olohuone.

SHELTER GAMEROOM -PELILEIRI
Shelter Gameroom järjestää 18.-22.10. pelileirin, joka on suunnattu 9-16-vuotiaille pelaamisesta sekä aktiivisesta liikkumisesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Kuten aina, leirille osallistumisessa halutaan pitää matalaa kynnystä ja leiri sopiikin niin vasta-alkajille kuin myös kokeneemmille pelaajille.

Leiri järjestään 3.kerroksen Shelter Gameroomin pelitilassa jokaisena leiripäivänä klo 10-14. Pelaamisen ohella leiriläiset pääsevät mm. kiipeilemään opastetusti ja turvallisesti käytävän toisella puolella olevaan Irti Maasta -kiipeilypuistoon. Leiripäivät tulevat siis sisältämään pelaamisen, liikunnan, arjen taitojen ja tiimityöskentelyn lisäksi leiriviikon huipentavan turnauksen sekä peliaiheisen visailun palkintoineen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Shelterin sivuilla.

NAUTI LIIKUNNAN RIEMUSTA 
18.-20.10. Tuo lapsesi nauttimaan monipuolisesta liikuntaleiristä Gymille. Luvassa erilaisia aktiviteettaja parkourista voimisteluun. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Gymin sivuilla.

POMPI SYDÄMESI KYLLYYDESTÄ 
REDI ja Pomppulinnapark haluavat varmistaa lasten aktiviteettimahdollisuuksia jakamalla ilmaislippuja Pomppulinnaparkiin. Nouda omasti ma 18.10. klo 10 alkaen REDIn infopisteeltä 1.kerroksesta. Huom! Liput jaetaan noutojärjestyksessä, 1 kpl/hlö periaatteella. Lippuja jaossa 80 kpl. Liput ovat voimassa vuoden loppuun asti eli voit käyttää sen minä tahansa syysloman päivänä.

NAUTI VIIHDEMAAILMAN LAAJASTA TARJONNASTA 
Tunne lentämisen vapaus @Fööni
Kiipeile korkealle @Irti Maasta
Virtuaaliseikkaile maailmalla @Pikseli Arcade
Heittäydy tarinoiden mukaan @Cinamon-elokuvateatteri
Ohjaa ja ohjelmoi robotteja ja koe robottiteatteri @Robopark.

Huom! Pysäköinti Roboparkiin tuleville vain 1 € / 5h. Edun saat REDIn parkkihallin K2.kerroksen P-infosta tai kauppakeskuksen infosta 1.kerroksta. Edun voi lunastaa sekä Taskuparkki-sovelluksella että P-lipulla. Etu on voimassa 18.-31.10.

KIRJOITA KIRJE TUNTEMATTOMALLE 
18.-23.10. Anna kynän viedä vapaasti sanoja paperille ja ilahduta tuntematonta. Kirjoita kirje ja jätä se kirjepuuhun. Sijainti: Vapaakaupungin Olohuone.

KIRJAT JA VAATTEET VAIHTOON
Ke 20.10. klo 12-18.30 Tule ottamaan uutta tuulta syyskauden lookkeihin! Keskiviikkona pöydät on varattu vaihtaripäiville. Täytä Ikea-kassisi, tule paikan päälle vaihtelemaan ja tekemään diilejä sekä löytöjä! Pöytäpaikkaa ei tarvitse varata erikseen. Lue lisää Facebook-tapahtumasta. Sijainti: Vapaakaupungin Olohuone

ASKARTELE
La 23.10. klo 13-15. Leikkaa, liimaa ja luo sanomaranneke. Lisää päivän polttava sana, oma nimi, terkut ystävälle, sarjakuva – kaikki käy, sillä sanomalehdestä löytyy asiaa. Maksuton työpaja. Sijainti: Vapaakaupugin Olohuone.

PISTOKASVAIHTO
Su 24.10. Vaihdellaan pistokkaita! Tuo omasi, löydä uusi ja erilainen, tee vaihtareita. Sijainti: Vapaakaupungin Olohuone.

Syysloma