Sukupuu(tto)-taidetyöpaja 

Sukupuu(tto)-taidetyöpaja

Piirustustyöpaja, jossa luodaan yhteisötaideteos.

Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone on kaikkien kaupunkilaisten yhteinen ei-kaupallinen tila, jossa voi oleskella, työskennellä, hiljentyä, napata vaihtokirjahyllystä uuden kirjan matkaan, käydä keikoilla, joogata ja nauttia kuukausittain vaihtuvista taidenäyttelyistä. Kaikki on ilmaista.

Lauantaina 30.11. klo 12-16, Sukupuu(tto)-taidetyöpaja

Taiteilijavetoinen piirustustyöpaja, jossa tehdään yhteisvoimin näkyväksi kaunis ja katoavainen luontomme.

Työpajassa piirrämme ja maalaamme Suomen uhanalaisia eläin- ja kasvilajeja. Valmiista kuvista kootaan yhteinen suuri kokonaistaideteos tapahtumatilan seinälle. Useamman työpajan myötä syntyneelle suurelle teoskokonaisuudelle tullaan hakemaan myöhemmin näyttelyaikaa Helsingistä – ehkä se sopisikin Vapaakaupungin Olohuoneen seinälle? Näyttelyn jälkeen teokset palautetaan tekijöilleen.

Aikuisille ja nuorille suunnattu työpaja on maksuton eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Mukaan voi tulla drop-in -periaatteella koko päivän. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita aikuisen seurassa.

Tapahtuma on osa kansainvälistä Fair Saturday -tapahtumaa, ”kulttuurin ja hyväntekemisen juhlapäivää”, jota vietetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Helsingissä.

Tervetuloa mukaan!

Sukupuu(tto)-taidetyöpaja