Sataman yö 15.8. 

Sataman yö 15.8.

REDI presents: Taiteiden yön spesiaaliesitykset. Minkälaista on Brexit Music ja kuinka nuorallakävelijälle käy?

Toista vuotta peräkkäin REDIn Sataman yö saa erikoiskattauksen kun suomalaisen barokkiorkesterin yökonserttisarjan ensimmäinen esitys soitetaan ja Suomen slacklineyhdistyksen taiturit tasapainoilevat Kalasatamankadun yllä.

Klo 17-18, nuorallakävelyshow @ Kalasatamankatu

Miten joku voi hallita kehoaan näin? Ennen upeaa ja luihin sekä ytimiin sujahtavaa konserttia tunnelmaa luo Suomen slacklineyhdistys jännittävällä esityksellään. Nuora on viritetty REDIn kahden puolen, Stadin ja Skönen väliin usean kymmenen metrin korkeuteen. Tule jännittämään! Esityksessä on säävaraus.

Klo 22-22:30, Brexit Music -yökonsertti @ 1.krs Stadi, infon vieressä

Suomalainen barokkiorkesterin yökonsertit tuo uudenlaiden elämyssarjan Kalasataman asukkaille ja muillekin helsinkiläisille: barokkimusiikki kohtaa tapahtumissa nuken, yksipyöräisen tai vaikkapa meditaation. Istuen tai makoillen kauniissa valaistuksessa erilaisista tarjoiluista nauttien on mahdollista päästä tutustumaan Kalasataman uusiin ja vanhempiin kolkkiin.

Konserttisarja on osa Kalasataman ympäristötaidehanketta ja se alkaa REDIssä to 15.8. klo 22, konserttiin on vapaapääsy.

Tervetuloa!

Sataman yö 15.8.