REDI Presents: Upea Koti -huonekaluliike avautunut! 

REDI Presents: Upea Koti -huonekaluliike avautunut!

Kun aito välittäminen kohtaa kodin eli oman turvapaikan sisustamisen.

REDIn sisustus- ja huonekaluvalikoima laajenee uuden suomalaisen konseptin, Upean Kodin, liike avautuu 2.kerrokseen Skönen puolelle.

Tällainen on Upea Koti

”Tyylikäs suomalainen rouva oli ihastunut englantilaisessa sisustuslehdessä näkemäänsä sohvaan. Hän asteli myymäläämme toiveikkaana – ajatellen, että ehkä vihdoin täältä löydän haluamani. Minulla ei ollut tarjota rouvalle hänen kaipaamaansa tuotetta, mutta en ollut valmis tuottamaan hänelle pettymystä.

”Voimme yrittää etsiä haluamasi sohvan. Jos emme löydä sitä, pystymme teettämään sen”, vastasin asiakkaalleni.

Aloimme testata ja mittailla, mikä olisi rouvan unelmasohvan patjan jäykkyys ja syvyys, kuinka leveä sohvan pitäisi olla ja tulisiko siihen helmakangas vai ei. Lopputulos oli juuri sellainen kuin hän oli halunnut, mutta sohva ei maksanut maltaita, vaan oli laatuun ja vaivaan nähden kohtuuhintainen.

Tuolloin sain palkinnon, josta jokainen asiansa osaava myyjä haaveilee. Asiakkaani pettymys oli vaihtunut lopulta aitoon iloon. Hänen ongelmansa oli ollut myös minun ongelmani. Syntyi yhteinen kokemus, tunne välittämisestä.

Kuvailemani arvot – asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltainen palvelu, erinomainen hinta-laatusuhde ja aito välittäminen ovat uuden huonekalualan yritykseni, Upean Kodin peruspilareita.”

Upean Kodin valikoimaan kuuluu kansainvälisiä luksusbrändejä ja laadukkaimpia kotimaisia huonekaluja; sängyt ja sohvat ovat valikoiman kulmakiviä, mutta perustajapariskunnalle on kunniakysymys, että he pystyvät täyttämään juuri ne tarpeet, jotka sinulla ja kodillasi on.

Tervetuloa tutustumaan!

REDI Presents: Upea Koti -huonekaluliike avautunut!