Pistokasvaihto / uusi ajankohta tulossa 

Pistokasvaihto / uusi ajankohta tulossa

Tule mukaan vaihtamaan, myymään tai ostamaan kasvipistokkaita!

Hei huonekasviharrastaja ja kasveista kiinnostunut, tämä tapahtuma on sinulle!

Sunnuntaille 22.3. suunniteltu pistokasvaihto on peruttu ja se tullaan siirtämään uuteen ajankohtaan. Infoamme kaikkia uudesta ajankohdasta sen selvittyä.

Tule tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä, etsimään harvinaisuuksia tai kartuttamaan kasvikokoelmaasi edullisesti.

Tapahtuma on vapaamuotoinen, jokainen tuo tarpeensa mukaan omat myyntialustat (retkituoli/-pöytä, pahvilaatikko tms.) myyntialueelle. Kukin myyjä päättää itse mitä valuuttaa käyttää (raha, kasvit, siemenet tms.). Huomioithan, ettei järjestäjä tarjoa myyntipöytiä tai muuta materiaalia eikä vastaa myytävien tuotteiden laadusta. Myyntialueet ovat merkittyinä teipein siten, että myyjät asettuvat merkkien päälle – näin ostajille jää tilaa kulkea rivien välissä.

Kasviohjeita myyjille, vaihtajille ja ostajille:
Voit tuoda haluamasi määrän pistokkaita. Harvinaisuudet ovat aina kysyttyjä kohtuullisella hinnalla, mutta myös hyvät tavalliset kasvit tekevät kauppansa. Leikkaa ja juurruta pistokkaat valmiiksi tai leikkaa ne viimehetkellä samana aamuna, jolloin juurtumaton pistokas on vielä tuore ja kestää päivän ilman vettä kosteassa paikassa. Pakkaa kaikki pistokkaat hyvin sään mukaan lämpimään ja kääri juuret kosteaan paperiin tai tuo vesiastioissa. Mukaan kannattaa varata jotain pakkausmateriaalia, esimerkiksi leivinpaperia tai pusseja.

Tervetuloa!

Pistokasvaihto / uusi ajankohta tulossa