Joulutapahtuma su 1.12. 

Joulutapahtuma su 1.12.

Sunnuntaina tuodaan valoa pimeyteen ja hymyjä toistemme huulille! Mukana menossa mm. Helmeri Pirinen, Jennifer Erica ja PastoriPike.

Joulukuun ensimmäisenä päivänä juhlitaan myös ensimmäistä adventtisunnuntaita! Viimeistään tänään nostetaan kynttilät laatikoista ja annetaan lämmön vallata kotimme sekä sydämemme. Näin lämmön ja yhdessä olon aikaan toivotamme sinut tervetulleeksi taloon ystävien kanssa käsikynkässä, perheen kanssa lastenrattaita työntäen tai omasta ajasta nauttien. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

OHJELMA

Klo 12-15 Jennifer Erica meet&greet @ 1.krs, BikBokin edessä

Tapaa somen seuratuin suomalainen, TikTok-tähti Jennifer Käld. Nappaa yhteiskuva ja osallistu videon tekoon!

Klo 13-16 Pipari- ja joulukorttityöpaja @ Vapaakaupungin Olohuone

Tule leipomaan ja koristelemaan pipareita! Tarjoamme piparitaikinan ja -muotit, mutta saat tuoda omiakin muotteja mukana. Omat piparit saa paistamisen jälkeen syötäväksi tai mukaansa, mutta niitä saa antaa myös muille Olohuoneen vieraille. Sillä aikaa kun piparit paistuvat ja jäähtyvät, voit askarrella joulukortin ystävälle tai sukulaiselle.

Klo 14-14:30 FinScooter-demo @ K1.krs, Ruohonjuuren edessä

FinScooterin tiimiajajat pitävät scoottinäytöksen, jonka juontavat Helmeri Pirinen ja Antti Hirvi. Näytöksen kesto noin 30 minuuttia.

Klo 14:30-16 BB:stä tuttu Helmeri Pirinen meet&greet @ 1.krs, Ravintola Pomo D’orin edessä

Suomen kirkkain tähti scootti-taivaalla, Helmeri Pirinen, tapaa fanejaan, vaihtaa kuulumisia ja jakaa nimikirjoituksella varustettuja julisteita sekä fanikortteja ensimmäistä kertaa Big Brotherin päättymisen jälkeen. Heitä yläfemmat, ota yhteiskuva ja pyydä ajankohtaisimmat scootti-tärpit!

Klo 15 Ilta @ 1.krs, infon vieressä

Klo 15:30 PastoriPike @ 1.krs, infon vieressä

Tule kuuntelemaan Jouluradion Hoosiannasta ensimmäistä kertaa tehty räppiversio! Jouluradion tämän vuoden Hoosianna-artistina on PastoriPike, joka esittää ensimmäistä kertaa livenä sovituksensa.

Klo 16 Vahtera @ 1.krs, infon vieressä

 

Vinkki: Koko päivän ajan voit osallistua Silta-tilan Lahja lähimmäiselle -keräykseen, jossa keräämme lahjakortteja ja valmiita tuotepaketteja alueen vähävaraisille. Lue keräyksestä lisää täältä.

Lue lisää REDIn joulukokonaisuudesta – joulukuusikampanjasta ja ilmaisista joulupalveuista.

Joulutapahtuma su 1.12.