Hissipuhetta-podcast 

Hissipuhetta-podcast

Podcast kehittyvästä kaupungista ja sitä kehittävistä ihmisistä.

Ilmiöitä, trendejä, tulevaisuuden haistelua ja visiointia. Podcastia juontaa meidän oma, REDIn kauppakeskusjohtaja ja hissimies, Aleksi Salminen. Joka jaksossa hänen vieraanaan on kaksi mielenkiintoista ja monille tuttuakin ihmistä puhumaan kaupungista ja paljon muusta.

Hissipuhetta-podcastin uusi jakso ulkona joka tiistai, kuuntele alta!

 1. Ravintolat
  Mitä ravintola-alalla tapahtuu post-korona? Missä ja miten ihmiset haluavat syödä tulevaisuudessa? Ruoka- ja ravintolatrendejä sekä viihtymistä pohtivat Aleksin seurana ravintoloitsija Teemu Laurell ja sisustusarkkitehti Vertti Kivi.
  Kuuntele täältä!
 2. Kaupunkikulttuuri
  Miltä kaupunkikulttuuri näyttää Helsingissä ja kenen vastuulla sen kehittäminen on? Kulttuurintekijöistä, skeittauksesta ja paljon muusta keskustelemassa Suomen rullalautaliiton toiminnanjohtaja Anssi Paukkunen ja Helsingin kaupungin tapahtumasäätiön toimitusjohtaja Stuba Nikula.
  Kuuntele täältä!
 3. Muotiskene
  Miten pieni kotimainen brändi pärjää isojen kansainvälisten brändien puristuksissa? Miten Suomen muotiskene voi menetettyään 600 miljoonaa myynnistään vuoden 2020 aikana? Aleksin vierainen muodin monitoimimies, Fashion Finlandin toiminnanjohtaja Sami Sykkö sekä suomalaisen Nousu-vaatemerkin isä Turkka Koivisto.
  Kuuntele täältä!
 4. Ruokakauppa
  Miten kauppias reagoi kun vessapapereiden ja tölkkiruokien hamstraus alkoi? Onko joku oikeasti ostanut 40 tölkkiä tomaattisosetta? Puhetta koronan aiheuttamasta vessapaperin hamstrauksesta, muuttuvasta kulutuskäyttämisestä ja ruoan verkkokaupasta. Aleksin kyydissä REDIn K-Supermarketin ja somen tunnetuin kauppias Teemu Tikkala ja entinen Keskon kehitysjohtaja, tutkija ja yrittäjä Arhi Kivilahti.
  Kuuntele täältä!
 5. Tapahtuma-ala
  Korona-ahdistuksesta kulttuurin arvostukseen, Aleksi Laihon patsaisiin ja Tove Janssonin lentokenttään – Aleksin vieraina kitaristi ja musiikkialan Vuoden viestinviejä Mikko Kosonen ja Finnish Metal Eventsin Eeka Mäkynen.
  Kuuntele täältä!
 6. Vastuullisuus
  Voiko vastuullisuus ja halvat hinnat kulkea käsi kädessä? Jos kyllä, miten? Podin ekan kauden viimeisessä jaksossa aiheina kierrätysmuoti, kulutuskäyttäytyminen ja paremmat valinnat. Aleksi käy kuluttamiseen liittyviä arvokeskusteluja Second hand -ketju ReLoven Noora Hautakankaan ja Tokmannin vastuullisuuspäällikkö Emilia Kosken kanssa.
  Kuuntele täältä!

Ota podcast seurantaan täältä!

Palautetta? Toiveita? Kommentteja? Kehittyvän kaupungin takana on ihmisiä, jotka ratkovat, keskustelevat, haastavat ja kokeilevat rohkeasti. Laita siis viestiä niin jatketaan kehittämistä yhdessä!

Tervetuloa kyytiin!

Hissipuhetta-podcast