Maksuttomat scootti- ja koriskoulut! 

Maksuttomat scootti- ja koriskoulut!

REDI yhteistyössä Seagullsin ja Helmeri Pirisen kanssa mahdollistavat oppimisen ammattilaisten avulla!

Vauhdikas Back 2 School -tapahtuma tuo Suomen scootti- ja koristaivaan kirkkaimmat tähdet REDIin! Nyt sinulla on mahdollisuus oppia parhailta, ilmoittaudu mukaan pian!

Helmerin scoottikoulut to-pe 6.-7.8.
REDI ja Suomen scoottitaivaan kirkkain tähti, Helmeri Pirinen, tarjoavat kaikille scoottauksesta kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia scoottausta ammattilaisten avulla!
Torstaina 6.8. ja perjantaina 7.8. Helmeri ja muut ammattiscoottaajat opettavat scoottauksen saloja tavalla, joka soveltuu kaikentasoisille kiinnostuneille.
Mukaan osallistuja tarvitsee vain oman scoottilaudan sekä suojat (vähintään kypärä). Osallistujille on luvassa yllättyksiä sisältävä goodiebag!
Ilmoittautuminen molempiin päiviin täältä.

Seagullsien koriskoulu la 8.8.
REDI ja koko Stadin korisjengi Seagulls tarjoavat kaikille koripallosta kiinnostuneille koululaisille upean mahdollisuuden päästä treenaamaan Helsinki Seagullsin ammattipelaajien kanssa!
Lauantaina 8.8. järjestettävän Back 2 School -tapahtuman aikana Seagullsin pelaajat opettavat koriksen saloja kolmelle eri pienryhmälle, johon tervetulleita ovat kaikki kouluikäiset. Vauhdikkailla harjoittelurasteilla osallistujat pääsevät harjoittelemaan mm. pallon kuljettamista, syöttelyä ja erilaisia heittotekniikoita ammattipelaajien opastuksella.
Mukaan osallistuja tarvitsee vain ulkopeleihin soveltuvat kengät ja vaatteet, sekä oman koripallon mikäli mahdollista.
Tapahtuman päätteeksi Seagulls-pelaajat jakavat nimikirjoituksia kaikille osallistujille ja sivustaseuraajille.
Ilmoittaudu mukaan täältä.

Tervetuloa mukaan!

Maksuttomat scootti- ja koriskoulut!