Aloita uusi vuosikymmen liikkuen 

Aloita uusi vuosikymmen liikkuen

Mitä jos aloittaisit elämän mittaisen hyvinvointimatkan?

Uusi vuosi ja uusi vuosikymmen ovat edessämme tuoden mukanaan miljoonia lupauksia paremmasta terveydestä, aktiivisemmasta arjesta ja lisätyistä treeneistä. Toivomme, että uuden vuoden lupaus aktivoi vielä helmikuussa ja sen jatkuvan elämän mittaisena hyvinvointina. Tiedämme, ettei kaikki liikuntamuodot sovellu kaikille ja siksi REDIn katon alta löydät monia liikuntamahdollisuuksia joogasta boulderointiin ja barresta parkouriin – tutustu itse!

Elixia (4.kerros)
Treenaa merinäköalalla! Suomen suurin Elixia tarjoaa puitteet kaikentasoisille treenaajille, olit sitten aloittamassa uuden vuoden lupauksesta kiinnipitämistä tai jatkamassa säännöllistä treenausta, tänne kannattaa tulla. Tutustu Elixiaan täällä.

Gymi (4.kerros)
Gymi tarjoaa lapsille tilaa temmeltää, purkaa energiaansa ja oppia kehonhallintaa, koordinaatiota sekä urheilun iloa. Uutta tuntitarjonnassa ovat parkour ja free running! Eikä Gymi ole vain lapsia varten, sillä aikuisille on yhtä tärkeää nauttia liikunnasta ja pitää huolta kehostaan – mitä jos oppisit uutena vuotena uuden taidon, ehkä käsilläseisonnan? Tutustu Gymiin täällä.

Irti Maasta -kiipeilykerhot (3.kerros)
Kiipeilykerhot ovat 7-12 -vuotiaille lapsille tarkoitettuja liikuntakerhoja, joissa kiipeilyn lisäksi ohjelmassa on monipuolista liikunnallista tekemistä. Kerhossa käsiteltäviä aiheita ovat mm. ketteryys, koordinaatio, itseluottamus, ryhmätyöskentely ja varusteet. Kerhot on jaettu osallistujien iän ja taitotason mukaan eli kaikille löytyy varmasti mieleistä tekemistä. Lue lisää ja ilmoita lapsesi mukaan täällä!

KiipeilyAreena (1.kerros)
Jos Elixiassa saa treenata merinäköalalla, KiipeilyAreenassa pääset boulderoimaan merinäköalalla! Toistasataa eritasoista kiipeilyreittiä soveltuen ensikertalaisista kokeneisiin harrastajiin. Kaikille asiakkaille on käytössä kuntosali sekä erilaisia kiipeilyn oheisharjoitteluvälineitä. Kiipeilyareenan kaupasta löydät myös kiipeilyvälineet boulderointiin sekä valikoiman kiipeilyvaatteita mm. Black Diamondilta ja La Sportivalta. Tutustu KiipeilyAreenaan täällä.

Yoga Valo (4.kerros)
Rentoutumisen kehto keskellä kaupungin ja arjen vilskettä. Korkealaatuinen hot yoga -studio tarjoaa monipuolisesti erilaisia tunteja Bikram-joogasta, Tiibetiläiseen Energia – sekä Yin & Yang -joogaan. Tutustu Yoga Valoon täällä.

Tervetuloa aloittamaan elämän mittainen hyvinvointimatka!

Aloita uusi vuosikymmen liikkuen