fbpx

Näin saavut REDIin 

Näin saavut REDIin

Meille pääset kivasti millä tahansa sitten kuljetkin, tsekkaa alta tarkemmat infot ja suorat reitit ja tuu nauttimaan!

Osoite

Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki

HSL ReittiopasArvioitu kesto {{ itinerary.duration | minutes }}

Kävele {{ leg.distance | round }}m ({{ leg.duration | minutes }}h)
{{ leg.startTime | moment }} {{ leg.from.name }}, {{ leg.distance | round }}km ({{ leg.duration | minutes }}h)
{{ leg.endTime | moment }} {{ leg.to.name }}
Ei tuloksia sijainnillasi.
Ladataan..

Metrolla

Hyppää kyytiin ja jää pois Kalasataman metroasemalla. Metroasema sijaitsee REDIn 3.kerroksessa ja kulku sinne tapahtuu 2.kerroksesta liukuportailla tai hisseillä. Itään päin menevään metroon pääset orava-hissillä Jungle Juicen takaa ja länteen päin menevään metroon pääset koira-hissillä Arnoldsin vierestä.

Kulkuyhteydet ovat auki vuoden jokaisena päivänä klo 5-24. Hyvä tietää: REDIn aukioloaikojen ulkopuolella kulku tapahtuu Stadin puolelta, Hermannin rantatien ja Kalasatamankadun pohjoispäädyn sisäänkäynniltä.

Bussilla

Perille pääset sujuvasti useilla busseilla, kokeile vaikka sivun alusta löytyvää HSL:n reittioppaasta.

Laituri 2 on Itäväylällä (REDIn 3.krs)
Laituri 4 on katutasossa

Kulku Itäväylän itään päin meneville busseille tapahtuu Skönen puolelta, liukuportailla tai lokki-hissillä ja lähteen päin meneville busseille Stadin puolelta, liukuportailla tai orava-hissillä. Astu ovesta baanalle ja pääset bussipysäkille.

Autolla

Yli 200 sähköautojen latauspaikkaa, 1950 extra-leveää parkkiruutua, neljä parkkitasoa, liityntäpysäköinti, autopesula ja -huolto ja kolme sisäänajoa. Aika mukavaa ja vaivatonta?

Tarkemmat tiedot parkista löytyy parkin omilta sivuilta.

Autolla idästä

Hei, ootko tulossa idästä päin autolla? Tsekkaa tää niin pääset sujuvasti perille REDI-parkkiin!

Autolla keskustasta

Hei keskustan suunnasta tulija, näin löydät REDI-parkkiin helpoiten! Jätä taakse pienet parkkiruudut, tilaa on aina myös sähköautoille (yli 200 paikkaa).

Autolla Pasilasta

Pasilan suunnasta ajaja, toivottavasti tää jeesaa sua! Näin tuut suorinta tietä REDI-parkkiin; lämmitettyyn parkkihalliin, jossa on niin leveät parkkiruudut ettei tarvitse kantaa huolta mahtuuko ovet aukeamaan. Tuu kokeilemaan!

Polkupyörällä

Kaikki pyörätiet johtavat REDIin eli meille pääset sujuvasti jokaisesta ilmansuunnasta. Olemme varanneet fillareiden pysäköintiin yli 1000 paikkaa. Paikat sijaitsevat sisäänkäyntien läheisyydessä sekä Brygalla.

Sähköavusteiset fillarit on otettu huomioon; latauspaikat Kalalasatamankadulla ja erillinen akkujen latauskaappi Kalasatamankadun eteläpäädyn tuulikaapissa. Lataus on maksutonta.

Kaupunkipyöräasemat sijaitsevat Hermannin rantatiellä, pääsisäänkäyntiä vastapäätä, sekä Englantilaisaukion puolella.

Taksilla

Infossa on taksin tilausnappi, jolla voimme tehdä tilauksen puolestasi, maksuttomasti.

Spåralla

Kalasataman alue jatkaa kehittymistään ja raitiovaunuliikenne alkaa kaupungin suunnitelmien mukaan vuonna 2024 linjalla Nihti-Kalasatama-Pasila.