Ruohonjuuri 

ELINVOIMAA ELÄMÄÄSI - HELPOSTI JA HERKULLISESTI RUOHONJUURESTA!

Ruohonjuuresta löydät kahmalokaupalla hyvän elämän eväitä – fiksuja valintoja hyvinvointisi tueksi.
Luomuruokaa, terveystuotteita, superfoodeja, luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita: niitä kaikkia ovat hyllymme pullollaan. Tule valloittumaan valikoimastamme!

Miltä maistuu luomu? Tule Ruohonjuuren maistelemaan – meillä on aina maistiaisia!

Ruohonjuuressa me uskomme, että hyvinvointi kumpuaa rehellisestä ruoasta ja hyvän olon oivalluksista. Pohjanamme on vahvojen arvojen perinne, ekologisuuden ja vastuullisuuden kunnioittaminen. Uskomme tuoreuteen, merkityksellisyyteen ja elinvoimaan.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman parhaita terveys- ja luomutuotteita elämyksellisessä ja palvelevassa ympäristössä. Luotamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja rakkaudella tehtyyn ruokaan.

Nähdään Ruohonjuuressa!

Sijainti REDIssä: Kerros K1 Näytä kartalla
Aukioloajat tänään: 10:00 - 21:00
Avoinna: Ma-Pe 10-21, La 10-19, Su 12-18
Puhelinnumero: 044 760 2710 Elinvoimaa elämääsi - fiksuja valintoja hyvinvointisi tueksi nappaat näppärästi Ruohonjuuresta! Luomuruokaa, superfoodeja, terveystuotteita ja luonnonkosmetiikkaa - tule valloittumaan valikoimastamme!
Verkkosivut: www.ruohonjuuri.fi
Ruohonjuuri

Tarjoukset

Villiruusu AHA- kasvovesi
200 ml, 23,95 € (norm. 27,95 €) Neal's Yard Remedies
Sertifioitu villiruusukasvovesi sisältää luonnollisia AHA-hedelmähappoja, jotka uudistavat ja kirkastavat ihoa hellävaraisesti, mutta sitäkin tehokkaammin. Kokeile heti ja päästä hehku valloilleen!
Hamppushampoo
250 ml, 12,95 € (norm. 15,50 €) Am eco cosmetics
Kotimainen Hamppushampoo hoitaa hellävaroin päänahkaa ja hiuksia. Runsaasti gla- + omega-rasvahappoja sisältävänä se elävöittää ja ravitsee tuulen ja tuiverruksen rasittamia kutrejasi. Kokeile ja ihastu!
Pika-mane
40 g, 18,90 € (norm. 21,99 €) Foodin
Huikean suosion saavuttanut Lion´s mane on oikea toimistorotan salainen ase! Siitä on tullut huippusuosittua erityisesti keskittymistä ja tarkkuutta vaativaa työtä tekevien keskuudessa. Testaa itse ja totea teho!
Protector Flash vitamiini
60 kpl, 19,75 € (norm. 21,95 €) Protector Vitamin
Protector Vitamin on nopeavaikutteinen monivitamiini-mineraalikapseli. Se voi näyttää melko tavalliselta, vaan on kaikkea muuta, sillä mineraalit ovat mukana yhdessä kolloidisten mineraalien kanssa. Se sisältää yhteensä 124 eri ainesosaa!