Ruohonjuuri 

ELINVOIMAA ELÄMÄÄSI - HELPOSTI JA HERKULLISESTI RUOHONJUURESTA!

Ruohonjuuresta löydät kahmalokaupalla hyvän elämän eväitä – fiksuja valintoja hyvinvointisi tueksi.
Luomuruokaa, terveystuotteita, superfoodeja, luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita: niitä kaikkia ovat hyllymme pullollaan. Tule valloittumaan valikoimastamme!

Miltä maistuu luomu? Tule Ruohonjuuren maistelemaan – meillä on aina maistiaisia!

Ruohonjuuressa me uskomme, että hyvinvointi kumpuaa rehellisestä ruoasta ja hyvän olon oivalluksista. Pohjanamme on vahvojen arvojen perinne, ekologisuuden ja vastuullisuuden kunnioittaminen. Uskomme tuoreuteen, merkityksellisyyteen ja elinvoimaan.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman parhaita terveys- ja luomutuotteita elämyksellisessä ja palvelevassa ympäristössä. Luotamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja rakkaudella tehtyyn ruokaan.

Nähdään Ruohonjuuressa!

Sijainti REDIssä: Kerros K1 Näytä kartalla
Aukioloajat tänään: 12:00 - 18:00
Avoinna: Ma-Pe 10-21, La 10-19, Su 12-18
Puhelinnumero: 044 760 2710 Elinvoimaa elämääsi - fiksuja valintoja hyvinvointisi tueksi nappaat näppärästi Ruohonjuuresta! Luomuruokaa, superfoodeja, terveystuotteita ja luonnonkosmetiikkaa - tule valloittumaan valikoimastamme!
Verkkosivut: www.ruohonjuuri.fi
Ruohonjuuri

Tarjoukset

Kauratyyny-hoitopakkaus
Frantsilan Yrttitila Hinta 16,95 (21,95)
Hoitava ja hemmotteleva kauratyyny, joka sopii lämpimänä rentouttamaan ja helpottamaan hartia-, lihas- ja nivelalueita sekä alaselkää. Sopii myös kylmänä pakkauksena esim. päänsärkyyn.
Weleda Tyrni-käsivoide
Midsona Hinta 7,95 (11,95)
Kevyt, nopeasti imeytyvä ja ihana hedelmäinen tuoksu. Tyrni-käsivoide ehkäisee käsien kuivumista ja ihon halkeilua.
Appelssiini-kurkumatee
Clipper tee Hinta 2,99 (3,99)
Appelsiini ja kurkuma ovat oivallinen yhdistelmä raikkaan makoisassa yrittiteessä. Kurkumalla on myös mukavasti hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia.