Apteekki 

Apteekki

Moderni, ystävällisesti palveleva apteekkimme sijaitsee REDIn päivittäistavarakerroksessa. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme lääkkeiden toimittamisen ohella on tarjota neuvoja lääkkeistä ja niiden turvallisesta käytöstä.

Yksilöllisen reseptipalvelun lisäksi meillä on valoisa ja monipuolinen itsehoito-osasto, josta löydät laajan valikoiman itsehoitotuotteita ja korkealaatuista apteekkikosmetiikkaa.

Tervetuloa asioimaan Kalasataman apteekkiin!

Sijainti REDIssä: Kerros K1 Näytä kartalla
Aukioloajat tänään: 09:00 - 21:00
Avoinna: Ma-Pe 09-21, La 10-19, Su 12-16
Puhelinnumero: 09-7744850
Apteekki

Tarjoukset

APTEEKISTA
ARTHROBALANS PLUS 150 TABL.
Arthrobalans Plus on monipuolinen valmiste, joka sisältää neljän tehoaineen yhdistelmän nivelten hyvinvointiin, muun muassa nivelten kannalta tärkeitä glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia. Huolehdi nivelistäsi ja liikkuminen on mukavaa.
APTEEKISTA
BETOLVEX B12 VITAMIINI
MUISTITKO? Betolvex B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi ja päivittäisen B12-vitamiinin saannin turvaamiseksi. B12-vitamiinin puutoksen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon Betolvex B 12 150 tablettia tai Betolvex strong 90 kapselia
APTEEKISTA
DEVISOL 20 MCG 200 TABL.
Täydennä perheen vitamiinivarastot syksyä varten ajoissa. Devisol 20 mikrog. päivittäiseen D vitamiini tarpeeseen. Tiesithän, että Devisol on suomalainen Avainlipputuote!
APTEEKISTA
FAVORA-SARJAN TUOTTEITA -20 %
Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!
APTEEKISTA
HELEIN TUOTTEET - 15%
Helein Strong Collagen vahva kollageeni ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Strong Biotin+ ylläpitää hiustesi ja kynsiesi luonnollista hyvinvointia ja näyttävyyttä.
APTEEKISTA
MAITOHAPPOBAKTEERI+B RATIOPHARM
Maitohappobakteeri + B Ratiopharm vastustuskyvyn vahvistamiseen. Maitohappobakteeri + B Ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa sekä B‐vitamiinia. Sopii päivittäiseen käyttöön.
APTEEKISTA
MELAREST EXTRA VAHVA 1,9 MG
Eikö Uni tule? Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melarest nuku hyvin, herää pirteänä!
APTEEKISTA
MINISUN JUNIOR
Minisun Multivitamin Junior tähtimarja ja superappelsiini sekä Minisun Pehmonalle ovat lasten omia monivitamiinivalmisteita. Ne sisältävät myös erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä. Yksi tabletti päivässä riittää.
APTEEKISTA
MINISUN MONIVITAMIINIT
Minisun Monivitamiini Vahvan avulla varmistat kaikkien tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saannin. Minisun vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Voit hyvin ja jaksat paremmin.
APTEEKISTA
MULTIVITA MAGNESIUMSITRAATTI + B6
Multivita Magnesiumsitraatti+B6 purutabletista saat lihaksille, luustolle ja hermostolle tärkeätä magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa.
APTEEKISTA
MULTIVITA OMEGALIVE STRONG
Multivita Omegalive Sstrong on päiväannostukseltaan apteekin vahvin kalaöljykapseli. Multivita Omegalive Strongin sisältämät tärkeät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA tukevat sydämen normaalia toimintaa.
APTEEKISTA
NASO SEESAMIÖLJY 10 ML
KYYTIÄ KUIVALLE NENÄLLE! Naso Fresh seesamiöljy Ratiopharm – Raikas suihke kosteuttaa ja voitelee nenän kuivat limakalvot. Naso Fresh seesamiöljy Ratiopharm sisältää raikasta eukalyptusöljyä, on säilöntäaineeton ja sopii koko perheelle
APTEEKISTA
PRIORIN EXTRA 180 KAPS.
Uutta elinvoimaa hiuksille! Priorin Extra on hiusjuuren täsmäravinne, joka ravitsee hiusjuurta sisältäpäin. Hiukset kasvavat terveiksi ja elinvoimaisiksi, kun hiusjuuri saa tärkeitä ravintoaineita. Priorin Extra sisältää kaiken mitä hiuksesi tarvitse
APTEEKISTA
SYSTANE SILMÄTIPAT
Säilöntäaineettomat tehokosteuttavat silmätipat. Täysin säilöntäaineettomat Systane Hydration MDPF silmätipat lievittävät pitkäkestoisesti kuivien silmien oireita, kuten ärsytystä, polttelua, kirvelyä ja hiekan tunnetta.
APTEEKISTA
KERÄÄ MINISUN TUOTTEITA
Minisun - pirteänä päivään!
Aqualan L 200 g
8,50€ (norm. 10.40€)
Aqualan L 200 g 8,50 € (norm. 10,40 €)
*Aqualan L on kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle.
KALASATAMAN APTEEKISSA
HOITOHUONE RANTAKUKKA
Tervetuloa hoitohuone Rantakukkaan!