Kierrätystapahtuma 25.-27.1.

Kierrätys on meitä kaikkia varten - asian tärkeyttä tuskin tarvitsee painottaa. Siksi olemme luoneet tapahtuman, jossa pääset oppimaan, osallistumaan, luomaan ja tietysti kierrättämään. Voit tuoda vanhoja tavaroitasi kierrätykseen tai tulla myymään sunnuntain kirpputorille.

 

OHJELMA

KIERRÄTYSTAVARAN KERÄYS, 1.krs Sköne (Superdrytä vastapäätä)
Keräämme kierrätettäviä tavaroita koko viikonlopun ajan. Tuo siis itsellesi tarpeettomat ehjät ja käyttökelpoiset vaatteet, kirjat, astiat ja muut pientavarat tai kassillinen sekalaista - paikalla olevat kierrätysneuvojat auttavat lajittelussa. Voit heittää heille myös haastavia kysymyksiä roskien lajittelusta ja saada vinkkejä kierrättämiseen.

 

Lakanat ja farkut voit viedä suoraan Finlaysonille 2.krs Sköne ja saat kiitoksena kestokassin! Heillä myös kaikki normaalihintaiset tuotteet -25% koko viikonlopun ajan, käy kurkkaamassa heidän kierrätysmateriaali ja ekologisiin mallistoihin.

 

Vanhat silmä- ja aurinkolasit kerätään Specsaversin toimesta K1.kerroksessa. Nyt siis saat vanhat kakkulatkin kiertoon!

 

Keräystila auki:
pe 25.1. klo 15-20
la 26.1. klo 13-18
su 27.1. klo 12-17

 

HEIJASTAVAT KORUT -TYÖPAJA, 2.krs Sköne (Noxoria vastapäätä)

Tule luomaan heijastavia koruja kaikille avoimessa työpajassa. Työpaja järjestetään lauantaina 26.1. klo 12-18 ja se on maksuton.

 

KIRPPUTORI

Sunnuntaina 27.1. klo 13-17 järjestämme kirpputorin, jonne voit varata maksuttoman myyntipaikan. Käy siis kaappisi lävitse ja ryhdy hinnoitteluhommiin. Kaikki myyntipaikat on täynnä. Kirpputori on Skönen puolella (1.krs, Toyotaa vastapäätä & 1.krs, ravintola Pomo D'orin vieressä) ja lisää myyntipisteitä löytyy Vapaakaupungin Olohuoneen tiloista (2.krs Stadi).

 

 

Emme kuitenkaan elä ekologista elämää vain tänä viikonloppuna vaan kehitämme omia ratkaisujamme koko ajan. Täältä tsekkaat mitä tällä hetkellä teemme.

Ekologisuus on meille tärkeää ja haluamme helpottaa sunkin ekologisempaa arkea. Tsekkaa tästä liikkeidemme teemaan sopivat tarjoukset:

{{offer.title}} {{messages['common.moreInfo']}}

{{selectedOffer.store.name}}

{{selectedOffer.title}}

{{selectedOffer.description1 | nl2space}}

{{selectedOffer.description2 | nl2space}}

{{selectedOffer.longDescription | nl2space}}

{{selectedOffer.store.name}}

{{selectedOffer.title}}

{{selectedOffer.description1 | nl2space}}

{{selectedOffer.description2 | nl2space}}

{{selectedOffer.longDescription | nl2space}}