Hyppää sisältöön

Redin joulu – täynnä tapahtumia ja rentoja hetkiä

-
Lisätiedot

Katso tarkempi ohjelma ja aikataulu alta. Kaikki ohjelmat ovat ilmaisia ellei toisin mainita. Lue lisää Redin joulukokonaisuudesta – ilmaisesta joululahjapakkaamosta ja narikasta.

  • klo 12-17 Kranssipaja, Metrolla metsään-tila, 2 krs Tule tekemään havuisa ja tuoksuva jouluinen kranssi Non-stop kranssipajaan. Työskentelemään mahtuu 10 henkilöä kerralla. Kransseja tehdään niin pitkään kun materiaalia riittää. Non-stop pajaan on vapaa pääsy. Pajan järjestää Redin oma Urban Green- kukkakauppa.
  • klo 13-14 Kallion kantaattikuoro ilahduttaa kauppakeskuksessa kolmella lauluhetkellä. Yksi Suomen parhaimmista kirkkokuoroista esiintyy Redin eri kerroksissa tuoden joulumieltä kävijöille ja rediläisille.
    • K1 kerros klo 13
    • 2. kerros Instrumentariumin edessä klo 13.30
    • 1. kerros Food Port klo 14

  • klo 9-21 Tervetuloa seikkailemaan hauskaan jättimäiseen joulukorttin! Astu sisään joulukorttiin, ota valokuva ja lähetä vaikka mummille, kummille tai kaverille.

Joulukorttimaa avoinna jouluaattoon asti.

Klo 10-15 Joulumuori ihastuttaa lapsia sekä aikuisia.

Viisas ja lempeä Joulumuori on yhtä sydämellinen ja ystävällinen kuin Joulupukkikin, paitsi että hän on myös luonteeltaan iloinen, hilpeä ja puhelias.  Joulumuori viettää osan vuodesta Korvatunturilla ja huolehtii talosta sekä tontuista, auttaen samalla jouluvalmisteluissa. Harvinaisina luppohetkinään muori kaivaa kutimet piirongin laatikosta ja neuloo villasukkia niin tontuille kuin Joulupukillekin.

Silloin tällöin joulumuorikin matkustaa ja lähtee tonttuja ja lapsia tapaamaan, kun joulupukilla on tärkeitä asioita hoidettavana. Tällä kertaa muori viettää päivän Kauppakeskus Redissä kiertäen ja tutkien.

Tervetuloa valmistautumaan omannäköiseen jouluun!