Vapaakaupungin taidenäyttely: Longing distance 

Vapaakaupungin taidenäyttely: Longing distance

Kuukausittain vaihtuva taidenäyttely.

Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone on kaikkien kaupunkilaisten yhteinen ei-kaupallinen tila, jossa voi oleskella, työskennellä, hiljentyä, napata vaihtokirjahyllystä uuden kirjan matkaan, käydä keikoilla, joogata ja nauttia kuukausittain vaihtuvista taidenäyttelyistä. Kaikki on ilmaista.

4.6.-5.7.2020 välisenä aikana esillä on Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun maalauksen syventävien opintojen kevätnäyttely.

”Maalauksen syventävät opinnot on vapaaseen ilmaisuun perustuva kaksivuotinen maalauskurssi, jossa opiskelijalla on mahdollisuus syventyä oman ilmaisun etsimiseen ja kehittämiseen. Maalaaminen sisältää innostumista, tekniikkakokeiluja, muuttamista, hylkäämistä ja uuden löytämistä. Maalaaminen vaatii sinnikkyyttä, epäonnistumisen sietämistä ja periksiantamattomuutta. Onnistuneesta lopputuloksesta voi aistia läsnäolon.”

Näyttelyn taiteilijat: Elina Ahlstedt, Krista Blomqvist, Rasmus Föster, Sassa Hartikainen, Henna Helén, Tuuli Huovila, Jaakko Jänis, Markus Koijärvi, Johanna Mantere, Marjut Maristo, Essi Nieminen, Säde Rinne ja Riku Savikko.

Tule tutustumaan!

Vapaakaupungin taidenäyttely: Longing distance