Tokmanni on avattu REDIin! 

Tokmanni on avattu REDIin!

Tokmanni REDIn ovet ovat avautuneet!

Huolehdimme yhteisesti turvallisuudestamme, kun saavumme paikalle terveinä ja muistamme hyvän käsihygienian, asianmukaiset turvavälit, alueellisen maskisuosituksen sekä lähi- tai korttimaksun käytön asioinnin yhteydessä.

Tokmanni palvelee sinua kauppakeskuksen Skönen puolen katutasolla (1 krs.) laajoin aukioloajoin: arkisin klo 8–21, lauantaisin klo 8–20 ja sunnuntaisin klo 10–19.

REDIn Tokmanni on mukava paikka ostosten tekoon

Kauppakeskus REDIn Tokmannilla teet ostoksia helposti ja nopeasti. Tokmannilta löydät esimerkiksi kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin, sisustukseen, siivoukseen, pukeutumiseen, vapaa-aikaan, kodintekniikkaan, kodin kunnossapitoon ja eri sesonkeihin liittyviä tuotteita sekä kuivaelintarvikkeita erittäin halvoin hinnoin.

Myymälässä on myös esimerkiksi avarat kulkureitit, kattavat opasteet, energiatehokas led-valaistus sekä verkkokauppatilausten nouto- ja pienelektroniikkaromun kierrätyspiste.

Tokmanni huolehtii turvallisuudesta myös kauppakeskus REDIssä

Huolehdimme yhteisestä turvallisuudestamme tarkoin myös kauppakeskus REDIn Tokmannilla. Kaikissa Tokmanni-myymälöissämme on esimerkiksi pisarasuojia kassoilla, käsidesiä myymälävierailun ajaksi ja turvaväleistä muistuttavia julisteita ja kuulutuksia. Lisäksi myymälöidemme siivousta on tehostettu ja myymälähenkilökuntaa on ohjeistettu käyttämään maskeja niillä alueilla, joilla maskien käyttöä suositellaan laajasti. Avajaisruuhkien välttämiseksi asiakkaiden määrää REDIn myymälässä rajoitetaan tarvittaessa.

 

 

Tokmanni on avattu REDIin!